Anket General Mobile Discovery Sizce Nasıl Bir Telefon

Sponsorlu Bağlantılar

General Mobile Discovery Sizce Nasıl Bir Telefon

• Kullanılan toplam oy
    20
mahzunikaya

mahzunikaya

Üye
    Konu Sahibi
General Mobile Discovery Sizce Nasıl Bir Telefon
Bildiğiniz üzre General Mobile Discovery telefon bir çok kesim tarafından memnuniyetle kullanırken bir çok kesimde pek memnun kalmadı. Sizce piyasadaki telefonlara nazaran General Mobile Discovery her şeyiyle nasıl bir telefon?

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Mükemmel bir telefon değil.

beytullah6767

beytullah6767

Üye
mükemmel likle alakası yok arkadaşlarımda var geçişler çok sıkıntılı Kasıyor hafif arayüz un dandikliginden bahsetmiyorum bile 200 tl daha koyup moto g almak daha mantıklı olacaktırmükemmel likle alakası yok arkadaşlarımda var geçişler çok sıkıntılı Kasıyor hafif arayüz un dandikliginden bahsetmiyorum bile 200 tl daha koyup moto g almak daha mantıklı olacaktır

mcnpl4

mcnpl4

Üye
mukemmel deyince aklima htc one, iphone 5/5s geliyor. fiyatina gore mukemmel ama piyasaya gore mukemmel bir telefon degil. anket bu telefona gore degil bence. mukemmel degil yada idare eder demek de gereginden fazla asagilama gibi geliyor bana:D

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Geçişler Çok Kasıyor Demiş Bir Arkadaş. Galaxy S4 Mini'den Daha Akıcı Olduğunu Söyleyebilirim. Görsellik Olarak Telefon Eksik Kalsada Bunu Çeşitli Romlarla Değiştirmek Mümkün. Ki Android Kullanıcılarının %70i Romlu Kullanıyor. Fiyat Olarak Şunu Söyleyebilirim ; Bu Fiyata Bu Özelliklerde ve Kalitede Başka Bir Cihaz Bulmanız İmkansız Gibi Bişey...

caglar b

caglar b

Üye
Mükemmellik görecelidir. Benim istedigim tüm özellikleri barındırıyor, kasmıyor, kasası saglam (fazlasıyla test etme şansım oldu :D ) beats kurunca ses kalitesi mükemmel (kurmasanda iyi ) kamerası 3.parti uygulamalarla gayet iyi çekim yapıyor vb gider böyle.antutudan 20000 almasada olur, 1500-2000 tl verip telefon almak böyle bir telefonu kullandıktan sonra bana anlamsız geliyor.

DalvikCache

DalvikCache

Üye
piranha zen daha iyi sanki üstelik 450mhz gpu su var discoveryde 286mhz vardı

loneely42

loneely42

Üye
Su an elimde s3 ve GM discovery var menü geçişleri GM daha ustun foto çekimlerinde s3 ustun artilarida var eksileri de

beytullah6767

beytullah6767

Üye
Geçişler Çok Kasıyor Demiş Bir Arkadaş. Galaxy S4 Mini'den Daha Akıcı Olduğunu Söyleyebilirim. Görsellik Olarak Telefon Eksik Kalsada Bunu Çeşitli Romlarla Değiştirmek Mümkün. Ki Android Kullanıcılarının %70i Romlu Kullanıyor. Fiyat Olarak Şunu Söyleyebilirim ; Bu Fiyata Bu Özelliklerde ve Kalitede Başka Bir Cihaz Bulmanız İmkansız Gibi Bişey...
Evet o fiyata alabileceğin en iyi telefon odur ancak s4 miniden akıcı diye bişey yok o dandik arayüzüyle istediği kadar akıcı olsun ben almam benim fikrim budur başkasının fikrinede saygı duyarım bir aralar almayı dusunuyordum bütçem artınca almadım stock olsaydı daha güzel olabilirdi

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Senin Almaman S4 Miniden Daha Çok Kastığı Anlamına Gelmez. İkisini de Denedim ve Ondan Yazdım ;)

• Beğen
Tepkiler: loneely42
beytullah6767

beytullah6767

Üye
Senin Almaman S4 Miniden Daha Çok Kastığı Anlamına Gelmez. İkisini de Denedim ve Ondan Yazdım ;)
bende öyle birşey demedim zaten ikisini yan yana koydum s4 mini daha çok içime sindi ve aldım tercih meselesi ;)

boran9999

boran9999

Üye
Sınıfının fiyat performanı olarak en iyisi aynı katagoride donanım olarakta en üst sırada olması gerektiğine inandığım bir cihaz.

MrExpert

MrExpert

Üye
2 haftadır kullanıyorum idare eder ama öyle abartıldığı gibi ağım şahım bir oyun vb. Bir performansı yok bunu bilin fiyatına göre iyi bir cihaz ama keşke 1-2hafta daha bekleyip moto g alsaydım diyorum en azından bir kalite sorunu olmazdı.

• Beğen
Tepkiler: GuiTaRisT111
Invoke

Invoke

Üye
Ona mükemmel demeyah de fiyatına göre iş görür diyah.

Tsukuyomi

Tsukuyomi

Üye
F/P ürünü bir telefondur fakat bazı arkadaşlar S3 ile karşılaştırma yapmışlar.Arka kapağı daha iyi Samsung'un plastik bu en azından daha kaliteli diyorlar.Menü geçişleri daha iyiymiş güya.Madem S3'ün arka kapağından iyi menü geçişleride hızlı neden her forumda bu telefon hakkında yakınanlar var ?Ha diyelimki arka kapağı iyi menü geçişleride hızlı hadi kamerasıda iyi olsun.Sen o telefonu menü geçişleri,arka kapağı,kamerası içinmi alcaksın?Tabikide hayır.Buna en iyi örnek olarak GMD ve S3'e Real racing3 veya asphalt 8 yükleyerek telefonların performansını ölçmektir.Tamam S3 ile karşılaştıranlar az çok bilgi sahibi olmayabilirler S4 ile karşılaştıranlar bile var pes vallahi.O telefon sadece fiyatina göre çok iyi bir telefondur abartmamalıyız bence.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
Invoke

Invoke

Üye
F/P ürünü bir telefondur fakat bazı arkadaşlar S3 ile karşılaştırma yapmışlar.Arka kapağı daha iyi Samsung'un plastik bu en azından daha kaliteli diyorlar.Menü geçişleri daha iyiymiş güya.Madem S3'ün arka kapağından iyi menü geçişleride hızlı neden her forumda bu telefon hakkında yakınanlar var ?Ha diyelimki arka kapağı iyi menü geçişleride hızlı hadi kamerasıda iyi olsun.Sen o telefonu menü geçişleri,arka kapağı,kamerası içinmi alcaksın?Tabikide hayır.Buna en iyi örnek olarak GMD ve S3'e Real racing3 veya asphalt 8 yükleyerek telefonların performansını ölçmektir.Tamam S3 ile karşılaştıranlar az çok bilgi sahibi olmayabilirler S4 ile karşılaştıranlar bile var pes vallahi.O telefon sadece fiyatina göre çok iyi bir telefondur abartmamalıyız bence.

Kamerası iyi değil diskavrinin. Menü geçişine de belki touchwizden dolayı öyle demişlerdir... Ayrıca diskavri çok da kaliteli durmuyor zaten. Yani diyeceğim o ki S3ten iyi değil ama f/p olarak bakarsak mantıklı olur ki artık fiyatlarda yükseliyor... Ayrıca forumlarda S3den yakınanlarda çok. Bu bir kıyas olmamalı.

bahaddin53

bahaddin53

Üye
Arayüzu dandik gm discoverynin Fiyatina gore iyi telefon ucuz ve biraz iyi oldumu turk halki olarak hemen aliyoruz.Biraz arastirin

flamedamage

Üye
Arayüzu dandik gm discoverynin Fiyatina gore iyi telefon ucuz ve biraz iyi oldumu turk halki olarak hemen aliyoruz.Biraz arastirin
Arayüzü dandik diye telefon alma diyen ilk seni gördüm play de bir sürü launcher var olmadı bir sürü ROM var.

Invoke

Invoke

Üye

Zaten araştırılıyor, burada soruyorlar biz de yardımcı olmaya çalışıyoruz. Fiyatına göre iyiyse bu zaten iyi demektir. Demek ki vatandaşın bütçesine bu cihaz uygunmuş.

Üst Alt