General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

AHMED...

AHMED...

Üye
bu telefona uygun kabı telpa bayilerinden alabiliyormuyuz?

yanlış bilgi olmasında ben web de aksesuarlarıni görmedim dostum bu telin ama mutlaka gelecektir aksesuarları çok tutulduğu için

merto0180

merto0180

Üye
SanDisk 16 GB Class 10 kullanıyorum ve hiç bi sıkıntı yaşamadım. Şans işi mi bilemiyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Secret26
AHMED...

AHMED...

Üye
arkadaşlar bu klavyeyi nasıl alfasayısal tuş takımı yapabiliriz yani q klavye kullanmak istemiyoruz

• Beğen
Tepkiler: Dede
Uhops

Uhops

Üye
Ekranın yarısında temple run oynayıp diğer yarısındada tarayıcı açabiliyormuyuz. Facebookta anlık mesaj gönderebiliyormuuyuz(gelen mesajı görmek için sayfa yenilemeye gerek kalmadan)

AHMED...

AHMED...

Üye

Klavye uygulaması yüklemelisin. TouchPal keyboard gibi...

tamam tahir usta eyvallah bu senin kullandığın klavyeyi nasıl bulabilir :) kör cahil acemiyim :D

- - - Eklendi - - -

androidi elime aldım kurcaladim başım döndü :D

- - - Eklendi - - -

tamam yükledim kurcaladim tema falan yükledim senin klavye gibi oldu

caglar b

caglar b

Üye
Bekleyiş nihayet sona erdi ankarayı alt üst ettim beyazından aldım. Adamlar yolacak kaz arıyor bir yerde 850tl istediler o derece aman dikkat bu arada telefon satış degil takas rekorları kırıyormuş galiba gittigim tüm telefoncular takasamı geldin dediler :)

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Bekleyiş nihayet sona erdi ankarayı alt üst ettim beyazından aldım. Adamlar yolacak kaz arıyor bir yerde 850tl istediler o derece aman dikkat bu arada telefon satış degil takas rekorları kırıyormuş galiba gittigim tüm telefoncular takasamı geldin dediler :)

Bu fiyata göre harika bir telefon. Bu kadar rağbet görmesi çok doğal

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA
mali6334

mali6334

Üye
Benıde ekleyin beyaz

HAM ZA

HAM ZA

Üye
Ekranın yarısında temple run oynayıp diğer yarısındada tarayıcı açabiliyormuyuz. Facebookta anlık mesaj gönderebiliyormuuyuz(gelen mesajı görmek için sayfa yenilemeye gerek kalmadan)

kardeş o ekraın yarısında her uygulamayı açamazsın. belli uygulamalar o özelliği destekliyor :evet:

MaxiHan

MaxiHan

Üye
beyler kuzenim aldı var mı kılıfı falan bu gün gezdik telefoncuları bulamadık

ugur426a

Üye

Ben de silikon kilif ariyorum.burada bi telefoncu asagidan yukariya dogru kapanan bi deri kilif getirmis ama cok kalin.begenmedim. 6-7$ civari ebayda silikon kilif gordum. İki model biri seffaf. digeri ise seffaf degil ve aekasinda samsung s isareti var.ebaydan alisveris yapanlar bakabilir.

mali6334

mali6334

Üye
Arkadaslar ben teli 1 aydır kullanıyorum en ufak sorun dahı yok ve kılıfta buldum her renk ust kapaklı ve sılıkon kılıdie var sirkecide dogubankın karsısındaki altın handa satılıyor istanbulda olan arkadaslar cok rahat bulabılır altın handa kılıfcı dıye sorarsanı cok rahat bulabılırsınız

Storm Worm

Üye

Ben de silikon kilif ariyorum.burada bi telefoncu asagidan yukariya dogru kapanan bi deri kilif getirmis ama cok kalin.begenmedim. 6-7$ civari ebayda silikon kilif gordum. İki model biri seffaf. digeri ise seffaf degil ve aekasinda samsung s isareti var.ebaydan alisveris yapanlar bakabilir.

İşinize yarayabilir güvenilir bir arkadaştır ;

Ccihat67

Ccihat67

Üye
çift taşıyıcı teknolojisi varmı ona göre turbo net paketi yapıcamda ?

foreverthe

foreverthe

Üye
BUYRUN ARKADAŞLAR KILIFLAR

BUNLAR KILIFLAR ARKADAŞLAR

BatuhanOzalp77

BatuhanOzalp77

Üye
Burak MIUI rom yayınladı .Bi eksiği yok gibi görünüyor, bende şimdi test edicem bilgilerinze
Tuş kilidi açınca reset atıyor yarın düzeltilmiş sürümü paylaşılacaktır.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
kardeş o ekraın yarısında her uygulamayı açamazsın. belli uygulamalar o özelliği destekliyor :evet:

Discovery de multiwindow özelliği mi var ? Benim bildiğim multiwindow özelliği (orjinal rom da ) sadece samsung un galaxy serilerinde var :hmmm . Discovery kullanan bir arkadaş bu konuya bir açıklık getirebilir mi ?

Üst Alt