AHMED...
Üye
bu telefona uygun kabı telpa bayilerinden alabiliyormuyuz?
yanlış bilgi olmasında ben web de aksesuarlarıni görmedim dostum bu telin ama mutlaka gelecektir aksesuarları çok tutulduğu için
bu telefona uygun kabı telpa bayilerinden alabiliyormuyuz?
arkadaşlar bu klavyeyi nasıl alfasayısal tuş takımı yapabiliriz yani q klavye kullanmak istemiyoruz
Klavye uygulaması yüklemelisin. TouchPal keyboard gibi...
kör cahil acemiyim 

Bekleyiş nihayet sona erdi ankarayı alt üst ettim beyazından aldım. Adamlar yolacak kaz arıyor bir yerde 850tl istediler o derece aman dikkat bu arada telefon satış degil takas rekorları kırıyormuş galiba gittigim tüm telefoncular takasamı geldin dediler![]()
Ekranın yarısında temple run oynayıp diğer yarısındada tarayıcı açabiliyormuyuz. Facebookta anlık mesaj gönderebiliyormuuyuz(gelen mesajı görmek için sayfa yenilemeye gerek kalmadan)

beyler kuzenim aldı var mı kılıfı falan bu gün gezdik telefoncuları bulamadık
beyler kuzenim aldı var mı kılıfı falan bu gün gezdik telefoncuları bulamadık
Ben de silikon kilif ariyorum.burada bi telefoncu asagidan yukariya dogru kapanan bi deri kilif getirmis ama cok kalin.begenmedim. 6-7$ civari ebayda silikon kilif gordum. İki model biri seffaf. digeri ise seffaf degil ve aekasinda samsung s isareti var.ebaydan alisveris yapanlar bakabilir.
kardeş o ekraın yarısında her uygulamayı açamazsın. belli uygulamalar o özelliği destekliyor![]()
kardeş o ekraın yarısında her uygulamayı açamazsın. belli uygulamalar o özelliği destekliyor![]()
. Discovery kullanan bir arkadaş bu konuya bir açıklık getirebilir mi ?