General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Legendary.

Legendary.

Üye
Discovery de multiwindow özelliği mi var ? Benim bildiğim multiwindow özelliği (orjinal rom da ) sadece samsung un galaxy serilerinde var :hmmm . Discovery kullanan bir arkadaş bu konuya bir açıklık getirebilir mi ?

Multiwindows yok diye biliyorum..Kullanan bi arkadaş duruma açıklık getirsin :)

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
Multiwindows ozelliği telde bulunmamaktadir.

Sarangni

Sarangni

Üye
Takasla cihaz alan var mı...? Hatun da 1 aylık Galaxy Ace 2 var. Bu cihazı da çok beğendi. Üste ne kadar isterler acaba...?

caglar b

caglar b

Üye
701 üzerine 350 lira koydum ace 2 nin üzerine 300tl falan isterler

sx1k

sx1k

Üye
Amerikalı Blue firması üretiyor bu telefonı diye biliyorum. Blue Life Play olarak aratırsan bu cihaz karşına çıkar :) Ancak arka kapağı açınca GM logosu varmış cihazın üstünde.Ama benim düşüncem GM cihazın içini hiç ellemedi kendi logosunu,ismini yazdı cihaza sadece.

İngilizce olayına gelince ise çok kafaya takılcak seviyede değil.Kullanmadım ama %10 olacağını hiç sanmıyorum.Olsa olsa %3 %5 felandır en fazla.. :oke:

13.08.2013 de aldığım ikinci cihaz tam Türkçe olduğunu görünce hemen,general mobile yazdım ve aradılar ota üzerinden 1 hafta içinde Türkçe yama yayınlanacağı bilgisi verildi.
Şu anda satılan cihazlar tamamen Türkçe...

muslumcu46

muslumcu46

Üye
Telefonu alıpta pişman olan varmı ?
Varsa neden pişman

slhtnr

slhtnr

Üye
arkadaslar bu cihazi almaliyim herseyden öte ölü pixel cikar diye korkuyorum

• Beğen
Tepkiler: muslumcu46
muslumcu46

muslumcu46

Üye
edecim korkma yav telefonu bul incele ekranını hatta buldugunda beni ara istersen geleyim yardımcı olayım

muslumcu46

muslumcu46

Üye
Helal olsun :D
Valla bende söylüyorum ama işte millet karalıyor ne olacaksa karalama kardeşim çok övdüğün samsung babanın oğlumu gerçek neyse onuy söyle :oke:

pinokyotr

pinokyotr

Üye
Sim 2 de 3g sizde çalışıyormu arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: Dede

selcukas

Üye
Millet gittigidiyorda ithalatci garantili s3mini saticam 550 veya uzeri gider mi acik artirmayla satcam ??

Yani bu telefonu alabilmek icin s3miniden buna gecsem karsilar demi beni

5208kb/s yapabilen var mı peki? İnternet 100mbps olsa telefon yapabilirmi?

O kadar baglanti turkiyede yok o kadar olursa max 42.7 yapar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Sürekli mesaj yazımında bulunmayınız.Forum kurallarını okuyunuz.

derHENKERS

Üye
Vay be 95k olmuş konu helal olsun

basri111

basri111

Üye
Sakarya da 600 tl ye bu telefonu bulan varmı?

selcukas

Üye
Arkadaslar telefonun eksi yonlerini soyler misiniz? Veya sizin begenmediginiz su soyle olsaydi dediginiz??

Üst Alt