General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

AHMED...

AHMED...

Üye
s3 mini de kötü bir telefon değil ki kardeşim boş ver değiştirme

• Beğen
Tepkiler: Buğra

Buğra

Buğra

Admin
Arkadaslar merhaba 16 yasindayim telefonlarla cok yakindan ilgileniyorum mesela yeni lg optimus g2 cikti piyasada en yuksek donanima sahip cihaz ornek amacli demistim buyuk ekran telefonlara bayiliyorum ve telefonda oyun oynama aşki var bende 4.7 inc hd ekran cok cezbediyor ustune 7.5 civari bi kalinlik ellenince tadindan yenmiyor s3minim var hala taksitini oduyorum 800 e aldim. Bugun kvkya gittim gmd vardi bu telefon ustune ne kadar alirsiniz dedim ustune 100 ver dedi sizce boyle bise yapmalimiyim malum maddiyat iyi degil ama cok hosuma gidiyor anneme babama diyemem gizli yapmam lazim yardim edin :)
GMD tabiki daha iyi s3 miniden her yönüyle fakat sen sen ol sakın gizli saklı iş yapma derim :spr

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
Arkadaslar merhaba 16 yasindayim telefonlarla cok yakindan ilgileniyorum mesela yeni lg optimus g2 cikti piyasada en yuksek donanima sahip cihaz ornek amacli demistim buyuk ekran telefonlara bayiliyorum ve telefonda oyun oynama aşki var bende 4.7 inc hd ekran cok cezbediyor ustune 7.5 civari bi kalinlik ellenince tadindan yenmiyor s3minim var hala taksitini oduyorum 800 e aldim. Bugun kvkya gittim gmd vardi bu telefon ustune ne kadar alirsiniz dedim ustune 100 ver dedi sizce boyle bise yapmalimiyim malum maddiyat iyi degil ama cok hosuma gidiyor anneme babama diyemem gizli yapmam lazim yardim edin :)

Kardesim bnde mini kullaniyordm 550 tlye satip gm aldm 50 tl ekleyip telin temiz ise 550 600 arasi satarsin 600 ede gm alirsn 50 tl daha az odersin.

caglar b

caglar b

Üye
taksidi bitmemiş cihazını 500 e sayacaklar, bide üstüne para vereceksin, sence mantıklı mı?

slhtnr

slhtnr

Üye
arkadaslar aranizda telefonlarinizda sonradan ölü pixel cikan oldu mu ?

BatuhanOzalp77

BatuhanOzalp77

Üye
Bende de ölüm pixel sorunu yok (3. Parti )

KayraBey

KayraBey

Üye
Ben 2 temmuz da aldım kaçıncı parti oluyor acaba

selcukas

Üye
Kardesim bnde mini kullaniyordm 550 tlye satip gm aldm 50 tl ekleyip telin temiz ise 550 600 arasi satarsin 600 ede gm alirsn 50 tl daha az odersin.
Banada 550 e satabilmek geldi sanki adam az dedi gibi

selcukas

Üye

GMD tabiki daha iyi s3 miniden her yönüyle fakat sen sen ol sakın gizli saklı iş yapma derim :spr

Oncelikle yalan kesinlikle soyleyemem ama 50 lira felan olsa hallderdimde 100 cok,fazla napcam bilmiyorum :)

Anil-D

Anil-D

Üye
samsung guzelya

Legendary.

Legendary.

Üye
Perşembe veya cuma günü carrefoura gidip cihazı inceliycez babamla :) (O zaman geliceğini söylediler) ve kısa bir süre sonra bende alıcam inşallah :tebesüm:

Ama kafama takılan tek sorun batarya performansı :( 1 günü çıkaramaz galiba :(

- - - Eklendi - - -

Perşembe veya cuma günü carrefoura gidip cihazı inceliycez babamla :) (O zaman geliceğini söylediler) ve kısa bir süre sonra bende alıcam inşallah :tebesüm:

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Anil-D

Anil-D

Üye
özdağ bilisimdede var

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye

- - - Eklendi - - -

Aynen cikarmaz yogun kullanimda s3 miniden daha az gidiyor sarj 3g kaparsan ii gidiyor bilginize

Uhops

Uhops

Üye
Günde 20 mesaj atsam 3 saat nette dolaşsam 3 saatte whats appda gezinsem sarjı 1 gün gidermi?

Günde 3 saat internet ve 1 saat oyun oynasam 1 gün gidermi?

Gün boyu hiç bişey yapmasam sarji kaç gün gider

bide root rom rok launcher olayı falan okudum. Ben telefonu elime aldığım zaman hiç bişey yapmazam aldığım gibi kullansam nasıl olur?

BatuhanOzalp77

BatuhanOzalp77

Üye
Günde 20 mesaj atsam 3 saat nette dolaşsam 3 saatte whats appda gezinsem sarjı 1 gün gidermi?

Günde 3 saat internet ve 1 saat oyun oynasam 1 gün gidermi?

Gün boyu hiç bişey yapmasam sarji kaç gün gider

bide root rom rok launcher olayı falan okudum. Ben telefonu elime aldığım zaman hiç bişey yapmazam aldığım gibi kullansam nasıl olur?

Dostum sana 24 saat gitmesine gerek yok ki zaten uyumucak mısın o ara şarja takarsın :) ancak o dediğin şekilde ben 16 17 saat şarj süresi alıyorum bilgine

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar ben infiniti v2 kullanıyorum nexus roma geçmeye değer mi ?

AHMED...

AHMED...

Üye
bu rom dediğiniz nokiada ki cfw ile aynı şey mi :D

• Beğen
Tepkiler: Dede

Üst Alt