BatuhanOzalp77
Üye
Ben 2 temmuz da aldım kaçıncı parti oluyor acaba
Beyaz kulaklık olan 3. parti o kesinde 1 ile 2 arasındaki farkı nasıl ayırt ediliyor bilemiyorum Tahir Bey
Ben 2 temmuz da aldım kaçıncı parti oluyor acaba
bu rom dediğiniz nokiada ki cfw ile aynı şey mi![]()
Beyaz kulaklık olan 3. parti o kesinde 1 ile 2 arasındaki farkı nasıl ayırt ediliyor bilemiyorum Tahir Bey

Bu rom olayında telefon söküp içindeki şeyimi değiştiriyonuz yoksa bi program falan mı. bide yapmaya gerek var mı alddığımız gibi kullansak sorun olurmu?

Bu rom olayında telefon söküp içindeki şeyimi değiştiriyonuz yoksa bi program falan mı. bide yapmaya gerek var mı alddığımız gibi kullansak sorun olurmu?

Ancak arka kapağı açınca GM logosu varmış cihazın üstünde.Ama benim düşüncem GM cihazın içini hiç ellemedi kendi logosunu,ismini yazdı cihaza sadece.
Amerikalı Blue firması üretiyor bu telefonı diye biliyorum. Blue Life Play olarak aratırsan bu cihaz karşına çıkarAncak arka kapağı açınca GM logosu varmış cihazın üstünde.Ama benim düşüncem GM cihazın içini hiç ellemedi kendi logosunu,ismini yazdı cihaza sadece.
İngilizce olayına gelince ise çok kafaya takılcak seviyede değil.Kullanmadım ama %10 olacağını hiç sanmıyorum.Olsa olsa %3 %5 felandır en fazla..![]()

SanDisk Class 10 kartlarda sorun çıkabiliyormuş. Servise verirseniz iade alabilme şansınız var.