General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

BatuhanOzalp77

BatuhanOzalp77

Üye

Legendary.

Legendary.

Üye
Tahir Bey.. :hmmm

Beyler tahmini kullanımımı yazayım siz yorum yapın :D

-Toplam 2-2,30 saat oyun.
-1 saat konuşma.
-Whatsapp+3G
-Ekran parlaklığını oyun oynarken sonda olur normalde orta veya ortanın bi altında
-Toplam 1 saat mesajlaşma
-Akşam üstü 2 saat wifi açarım
Vs. Vs. :D Durum ne olur bu tarz kullanımda

• Beğen
Tepkiler: Dede
BatuhanOzalp77

BatuhanOzalp77

Üye
10 saat diye düşünüyorum oyun fazla çünkü

Uhops

Uhops

Üye
Bu rom olayında telefon söküp içindeki şeyimi değiştiriyonuz yoksa bi program falan mı. bide yapmaya gerek var mı alddığımız gibi kullansak sorun olurmu?

caglar b

caglar b

Üye
param denkleşti, yarın çıkıp telefonculara bakıcam , nokia 701 in üstüne 350 eklersem alırım heralde :)

Legendary.

Legendary.

Üye
Bu rom olayında telefon söküp içindeki şeyimi değiştiriyonuz yoksa bi program falan mı. bide yapmaya gerek var mı alddığımız gibi kullansak sorun olurmu?

Rom olayı şöyle: Yazılımsal olarak telefona müdahale ediyorsunuz..Ayarları,performansını arttırabilirsiniz vs. Vs. Geldiği gibi kullansanızda yüksek performans alırsınız bu cihazda :oke:

BatuhanOzalp77

BatuhanOzalp77

Üye

Benim rom atma amacım kesinlikle performans olayı değildi kendi performası zaten süper ancak ingilizce yazılar vardı onlar biraz canımı sıktı, bide hep rom ile kullanınca bağımılık gibi eski telefonlarda bunda da öyle yaptım :)

Uhops

Uhops

Üye
@Mert
@Batuhan
saolun. Anladım olayı. Overclock gibi bişey.

Telefonun tahminen yüzde kaçı ingilizce.

Bu telefon normal telefon değil mi? Çakma/kaçak olmadığı için türkçe olması lazım değilmi?

Telefon neden tümden türkçe değil?

BatuhanOzalp77

BatuhanOzalp77

Üye
Evet tamda overlock gibi bir işlem. %10 falan desek yalan olmaz. Valla bu soruda ben tıkandım :) ancak çakma vs olmadığına eminiz

Legendary.

Legendary.

Üye
Amerikalı Blue firması üretiyor bu telefonı diye biliyorum. Blue Life Play olarak aratırsan bu cihaz karşına çıkar :) Ancak arka kapağı açınca GM logosu varmış cihazın üstünde.Ama benim düşüncem GM cihazın içini hiç ellemedi kendi logosunu,ismini yazdı cihaza sadece.

İngilizce olayına gelince ise çok kafaya takılcak seviyede değil.Kullanmadım ama %10 olacağını hiç sanmıyorum.Olsa olsa %3 %5 felandır en fazla.. :oke:

Uhops

Uhops

Üye
Amerikalı Blue firması üretiyor bu telefonı diye biliyorum. Blue Life Play olarak aratırsan bu cihaz karşına çıkar :) Ancak arka kapağı açınca GM logosu varmış cihazın üstünde.Ama benim düşüncem GM cihazın içini hiç ellemedi kendi logosunu,ismini yazdı cihaza sadece.

İngilizce olayına gelince ise çok kafaya takılcak seviyede değil.Kullanmadım ama %10 olacağını hiç sanmıyorum.Olsa olsa %3 %5 felandır en fazla.. :oke:

Tamam sağol.batuhan sende sağol. Hepsi ingilizce olsa gene anlarım ama türkçe olsa daha güzel olur. Böyle olunca türkçe yamalı oyuna benziyor :D

m5c4

m5c4

Üye
Bende de var Gmd benide ekle beyaz :D

caglar b

caglar b

Üye
bu telefona uygun kabı telpa bayilerinden alabiliyormuyuz?

Uhops

Uhops

Üye
Bu telefonu alsak. 2 hat taksak birinden sadece internet diğeri nide konuşma/arama mesajlarma için ayarlıyabilitomuyuz?

ugur426a

Üye
kinston 8gb class10 hafıza kartı ile denedim. bir gündür hiçbir sıkıntı yok. sıkıntı yaşadığım kartım sandisk 16gb class 10 hafıza kartıydı. Hafıza kartına yüklediği uygulamalarda "üzgünüz.malesef.....durduruldu" şeklinde hata alan arkadaşlar varsa kartlarını değiştirip denesinler. saygılar

• Beğen
Tepkiler: Dede
Sarangni

Sarangni

Üye
SanDisk Class 10 kartlarda sorun çıkabiliyormuş. Servise verirseniz iade alabilme şansınız var.

Buğra

Buğra

Admin
arkadaşlar telefonun şarzı 1 günü rahatlıkla çıkarıyor merak etmeyin özellikle müzik dinliyorsanız hiç bitmiyor diyebilirim.

Bu arada MIUI rom geliyor arkadaşlar stabil olacak bekliyoruz bakalım :eller:

ben tatildeyim çok sık foruma giremiyorum

• Beğen
Tepkiler: BatuhanOzalp77

ugur426a

Üye
SanDisk Class 10 kartlarda sorun çıkabiliyormuş. Servise verirseniz iade alabilme şansınız var.

Hocam simdi servise vermek isterim ama ne dicem ki.yani karti telefon da bilgisayar da goruyor.veri alisverisi sikintisiz yapiyor.sadece telefonda karta uygulama yukledigimde bazen on dakikada bir bazen bikac saatte bir hata veriyor. Bu durumu servise nasil izah edebilirim ki.

Üst Alt