Tolga cen kucukyilmaz da incelesin artik sunu ya![]()

Murat Gamsız ve Levent Pekcan'dan bekliyorum ben. Bence daha güzel inceleme yapıyorlar. Tüm ayrıntılarıyla. Hemde Tolga gibi dinlerken sıkılmıyorsun. Espriler falan filan yapıyorlar geyik muhabbetleri vesaire baya eğlenceli inceleme yapıyorlar![]()
bu arada senin dedigin hangi sitenin
Dedigim adamin incelemesini bende sevmiyorum asphalt7yi falan dener o.ondan bekliyorum onun incelemesinibu arada senin dedigin hangi sitenin

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
![]()
ama onlar incelemez bence bunu
sarji iyi gidiyor mu
Levent pakcan komik bayaama onlar incelemez bence bunu
![]()

1800 mAh bataryası var. Nasıl kullandığınıza bağlı
Mail attım ben dün akşam. Umarım benden başkaları da atmıştır![]()
insallah incelerler
bilindik markalardan şaşma derim
huewai ideos x5 geldiğinde de boyle diyordunuzbence bu telefon x5 gibi büyük bir dalga halinde yayılacak
Sonra bizE kazık atsınlarhuewai ideos x5 geldiğinde de boyle diyordunuz

inşallah güncelleme verir aslında android 4.3 vermese bile android 4.2.2 kararlılık güncellemesi bile yeter bu arda bu telefon garantilimi ve diyelimki bunu aldım sorun çıktı ben bunu nereye götüreceğim

| Bugün; 10:18:16 |
| |
quote: Bu durum gerçekten böyleyse telefon satışı %100 azalır. Orijinalden alıntı: mustafa_eser 3G bağlantısıda telefondaki 1800 frekans alma özelliği olmadığından kopuyor ve otomatik olarak tekrar bulamıyor ve sizi arayan ulaşılamıyor bu durumdada telefonu aç kapa yapıyorsunuz ancak öyle düzeliyor bu durum sadece sim 1 de olur sim 2 de ise 3G bağlantısı olmadığından dolayı ulaşılamama sorunu olmaz bu durumda yeni rom ile düzelmez (denendi) getiren firmanın konuyu ele alıp üretici firma ile paylaşması ve farklı bir yolla düzeltmesi gerekiyor (inşallah) 3G kullanamadıktan sonra büyük ekranlı telefonu oyun oynamak için mi alacak insanlar yada dandik kamera ile fotoğraf çekmek için mi? Bu sorunu çözemezlerse bu telefon "Yarım akıllı telefon"dur. Ayrıca bu telefonun değerleri bu değil mi?? 2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2 3G Network HSDPA 850 / 1900 - L100a HSDPA 850 / 2100 - L100i |
telefon hafızası 4gb dahili fakat ekstradan 32gb kadar hafıza kartı takabiliyorsunuz.Bu telefonun her hangi bir eksisi var mı? Ve dahili hafızası ne kadar? Ben de almayı düşünüyorum oyun ve internet içinEkran inanılmaz...
ancak bazıları da böyle bir sorun olmadığını söylüyor
telefon hafızası 4gb dahili fakat ekstradan 32gb kadar hafıza kartı takabiliyorsunuz.