General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

seco_can_can

seco_can_can

Üye
ben dün telpa yı aradım dedim bu telefonu aldık ama planet gibi güncelleme sıkıntısı yaşarmıyım diye sistem güncelleme desteğimiz var dedi yeni android sürümü çıkınca günceleme yapabilirsiniz dediler telefonun güncelleme özelliği mevcut yani sıkıntı olacağını sanmıyorum ve telefon çok ince mükkemmel kağıt gibi cihaz 1 hafta oldu çok memnunum

LimePie

LimePie

Üye
sercan kardeş telefonun eksi veya artı olan yönlerini yazarmısın alacak arkadaşlara yardımcı olur.Bende düşünüyorum

Buğra

Buğra

Admin
arkadaşlar internette bakın inceleme videosu mevcut telefonu kullananlar memnun.Bence bu fiyata bu özelliklerde başka telefon yok :oke:

LimePie

LimePie

Üye
telefon iyi sorun yok almayı düşünüyorum.

seco_can_can

seco_can_can

Üye
şöyle anlatayım oyun çözünürlük işlemci performansı müzik çalar kamera çok çok iyi durumda ben oyun oynamam pek ama merak için bi kaç oyun yükledim çok iyi takılma kasma olmuyor hatta ısınma bile olmadı şarj durumuna gelince pek fark yok diğer android telefonlardan bi farkı yok bana 15 saat falan gidiyor gün içinde 1 saat internet ve 1 saat müzik belki çok nadir 15-20 dakika oyunla 15 saat çok kötü değil ama mülemmelde değil pil performansı

şunu eklemem lazım bu fiyata böyle özellikler zor bence samsungun bi çok modeline duman attırır şahsi düşüncem boşuna gidipte samsung u zengin etmeyin bence :)

• Beğen
Tepkiler: Po1ntshot
LimePie

LimePie

Üye
hmm bilgilendirdiğin için sağol peki kulaklık performansı nasıl özellikle bassta ?

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
şöyle anlatayım oyun çözünürlük işlemci performansı müzik çalar kamera çok çok iyi durumda ben oyun oynamam pek ama merak için bi kaç oyun yükledim çok iyi takılma kasma olmuyor hatta ısınma bile olmadı şarj durumuna gelince pek fark yok diğer android telefonlardan bi farkı yok bana 15 saat falan gidiyor gün içinde 1 saat internet ve 1 saat müzik belki çok nadir 15-20 dakika oyunla 15 saat çok kötü değil ama mülemmelde değil pil performansı

şunu eklemem lazım bu fiyata böyle özellikler zor bence samsungun bi çok modeline duman attırır şahsi düşüncem boşuna gidipte samsung u zengin etmeyin bence :)

Kamera performansi çok önemli .
Bir kaç resim çekip atar misiniz ?

• Beğen
Tepkiler: Dede
Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi

15saat derken wifi kapali dimi?

seco_can_can

seco_can_can

Üye
resim çekicek durumda değilim kardeşim ama gündüz çekimleri çok iyi zoom yapınca netlik bozulmuyor bile ama gece denemedim en yakın zamanda bi kaç resim ekleyeceğim ama

- - - Eklendi - - -

15saat derken wifi kapali dimi?

tabiki dışarda nerden bulacam wifi :) kendi bağlantısını kast ettim

enterneoll

enterneoll

Üye
ben dün telpa yı aradım dedim bu telefonu aldık ama planet gibi güncelleme sıkıntısı yaşarmıyım diye sistem güncelleme desteğimiz var dedi yeni android sürümü çıkınca günceleme yapabilirsiniz dediler telefonun güncelleme özelliği mevcut yani sıkıntı olacağını sanmıyorum ve telefon çok ince mükkemmel kağıt gibi cihaz 1 hafta oldu çok memnunum

telpa güncelleme ilgili birşey söyliyemez çünkü telpa hazırlamıyor neden böyle demiş anlamadım

seco_can_can

seco_can_can

Üye

telpa güncelleme ilgili birşey söyliyemez çünkü telpa hazırlamıyor neden böyle demiş anlamadım

okadarını bilemiyorum ama güncelleme olayı olmasa neden sistem güncelleme seçeneği mevcut ki planette yoktu böyle bir seçenek

Türe

Türe

Üye
600 liraya satilan ve belki de satilabilecek en iyi cihazdir. Hele ki mc4 te kasmiyor muazzam bisey inan benim bile alasim geldi.

• Beğen
Tepkiler: Dede
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Su özellikler de bir cihazi Samsung - LG - Sony cikarsa kactan cikartirdi hesaplayin iste ...

fingerback5

fingerback5

Üye
Bu telefonun ucuz olma sebebi gm olması degil.Fiyatin uluslararasi olmasi!Dunyada tum ulkelerde 600 tlye tekabul ediyor bu cihaz.Soyle dusunun galaxy s4 suan 1150 tlye felan satilsaydi ona da aynisini diyecektiniz.Uluslararasi fiyat olmasa 1000den asagi olmazdi bu cihaz.Turkiye icin buyuk firsat alacaklara hayirli olsun.Ulke olarak yedigimiz kazigin boyutu da tekrar ortaya cikiyor.

- - - Eklendi - - -

Su özellikler de bir cihazi Samsung - LG - Sony cikarsa kactan cikartirdi hesaplayin iste ...

Firmalarin sucu yok ulkemize uygulanan fiyat politikasiyla ilgili bu.550 dolarlik cihaz 2000 tlye geliyor turkiyede.Hele nexus 4 300 dolardan satiliyor amerikada.600 tl anca yapiyor yani tlye cevirince.Peki burda? 1400 tl.

- - - Eklendi - - -

okadarını bilemiyorum ama güncelleme olayı olmasa neden sistem güncelleme seçeneği mevcut ki planette yoktu böyle bir seçenek
Hocam cihaz antutu ve nenamark2den kac puan aliyor bizimle paylasir misiniz?

• Beğen
Tepkiler: n000k
BlindMyEyes

BlindMyEyes

Üye
**bir site**'de yorumları okudum bende bu telefonu almaya karar verdim. Beyaz olanı güzel onu alıcam sanırım. Eğer bir sorun çıkmazsa s3 killer bir telefon olarak adlandırabiliriz. Telefon çıkmadan olumsuz yorum yapan arkadaşlara aldanmayın zamanında 1500-2000 lira verip aldıkları telefonun özelliklerini 550-600 liralık bir telefonda görünce ne yapıcaklarını şaşırdılar :ehe

• Beğen
Tepkiler: n000k, Po1ntshot, muslumcu46 ve 3 diğerleri
big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
S2'yi birkaç:d: gün önce sattım ve öbür gün **bir site** inceleme yayınladı ne kadar ballıyım :naughty:.Sonra o parayla hemen edindim.Aslında çok fazla bir beklentim yoktu ama mc4'te gram kasmasız oynayınca ipler koptu.Gerçekten gm iyi bir iş başarmış bu telefonu türkiyeye getirmekle.Bana tek koyan şey telefon bilgilerine telefonun isminin tam sığmaması

Matthe

Matthe

Üye
**bir site**'de yorumları okudum bende bu telefonu almaya karar verdim. Beyaz olanı güzel onu alıcam sanırım. Eğer bir sorun çıkmazsa s3 killer bir telefon olarak adlandırabiliriz. Telefon çıkmadan olumsuz yorum yapan arkadaşlara aldanmayın zamanında 1500-2000 lira verip aldıkları telefonun özelliklerini 550-600 liralık bir telefonda görünce ne yapıcaklarını şaşırdılar :ehe

Aynen öyle :)

• Beğen
Tepkiler: BlindMyEyes
blacktalon

blacktalon

Üye
Bağlantı hızı kb cinsinden vermiş hepsiburada mb olması gerekmez mi

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Bir site'de yorumları okudum bende bu telefonu almaya karar verdim. Beyaz olanı güzel onu alıcam sanırım. Eğer bir sorun çıkmazsa s3 killer bir telefon olarak adlandırabiliriz. Telefon çıkmadan olumsuz yorum yapan arkadaşlara aldanmayın zamanında 1500-2000 lira verip aldıkları telefonun özelliklerini 550-600 liralık bir telefonda görünce ne yapıcaklarını şaşırdılar :ehe
katılıyorum:D

- - - Eklendi - - -

cihaz kapış kapış gidiyor gm köşeyi döndü:ehe

ayrıca 500-600e android olmaz devri bitiyor...

• Beğen
Tepkiler: BlindMyEyes
LimePie

LimePie

Üye
ben oyunla pek işim yokki sadece internet facebook arada sırada foto ve klavyesi için yoksa gerek yok.

Üst Alt