Kerim.
Üye
katılıyorum
- - - Eklendi - - -
cihaz kapış kapış gidiyor gm köşeyi döndü
ayrıca 500-600e android olmaz devri bitiyor...
Dönsün dönsün haketti bu cihazla

katılıyorum
- - - Eklendi - - -
cihaz kapış kapış gidiyor gm köşeyi döndü
ayrıca 500-600e android olmaz devri bitiyor...

Önce şu güncelleme vermemek huyundan vazgeçeceklerse f/p cihazı olur. Eski modellerinde o yüzden sabıkalılar da.![]()
4.2 kullanıyor işte güncellenmesine çok gerek yok.Şu an gayet stabil sayılır ekstra özelliğe de o kadar gerek yok bence.600 TLlik bir telefon daha fazlasını beklemek yüzsüzlük olur bana göre.Adam o fiyata koyabileceğinin en fazlasını koymuş.

Ne yani yeni sürüm çıkınca oturun elinizdeki sürümü kullanın deyip kullanıcıları sallamak için hayvan gibi donanım koymuşlarsa o zihniyeti kınım kınım kınamak gerekmez mi?![]()
telefon google edition olduğu için güncelleme ihtimalı alma ihtimali var
Önce şu güncelleme vermemek huyundan vazgeçeceklerse f/p cihazı olur. Eski modellerinde o yüzden sabıkalılar da.![]()
Gm den böyle bir telefon bekle(ye)mezdim açıkçası :şeytan: Bu telefonun fiyatı acemiliğin sonucu olsa gerek :şeytan:
ayrıca ürünün yurtdışı fiyatı da 600tl oluyor buda yediğimiz kazığı gösteriyor
doğrusu ben galaxy s3'ü 2100 tl'ye aldımBir site'de yorumları okudum bende bu telefonu almaya karar verdim. Beyaz olanı güzel onu alıcam sanırım. Eğer bir sorun çıkmazsa s3 killer bir telefon olarak adlandırabiliriz. Telefon çıkmadan olumsuz yorum yapan arkadaşlara aldanmayın zamanında 1500-2000 lira verip aldıkları telefonun özelliklerini 550-600 liralık bir telefonda görünce ne yapıcaklarını şaşırdılar![]()
ama başkasının elinde ucuza alınmış görürsem üzülmem onlar için sevinirim ne güzel herkes güzel telefonlar kullansın bunda kıskanıcak birşey yok o kıskançlığı yapan tek bir fan grubu var elmacılar 
Ne yani yeni sürüm çıkınca oturun elinizdeki sürümü kullanın deyip kullanıcıları sallamak için hayvan gibi donanım koymuşlarsa o zihniyeti kınım kınım kınamak gerekmez mi?![]()
Peki bu telefonu Lumia 520 ile karşılaştırsak nasıl sonuçlar alırız?
Lumia mc4 çalıştıramazPeki bu telefonu Lumia 520 ile karşılaştırsak nasıl sonuçlar alırız?
Lumia mc4 çalıştıramazPeki bu telefonu Lumia 520 ile karşılaştırsak nasıl sonuçlar alırız?

Ezer gecer diyeyim![]()
.gif)
Aman diyim kerim dikkat fanlar falan basar.![]()
.ozellikle gk... ve nu... adli fanlar gelmesin tek ondan korkuyorum
hic bi laftan anlamiyo onlar.gif)