General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
bu da discoveryden cekilen bir fotograf.bence gayet basarili(ben cekmedim) ha bu arada alinti yapacaksaniz mutlaka resmi silin de alinti yapin:D

Matthe

Matthe

Üye
Tolga cen kucukyilmaz da incelesin artik sunu ya:D

Murat Gamsız ve Levent Pekcan'dan bekliyorum ben. Bence daha güzel inceleme yapıyorlar. Tüm ayrıntılarıyla. Hemde Tolga gibi dinlerken sıkılmıyorsun. Espriler falan filan yapıyorlar geyik muhabbetleri vesaire baya eğlenceli inceleme yapıyorlar :D

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Murat Gamsız ve Levent Pekcan'dan bekliyorum ben. Bence daha güzel inceleme yapıyorlar. Tüm ayrıntılarıyla. Hemde Tolga gibi dinlerken sıkılmıyorsun. Espriler falan filan yapıyorlar geyik muhabbetleri vesaire baya eğlenceli inceleme yapıyorlar :D

Dedigim adamin incelemesini bende sevmiyorum asphalt7yi falan dener o.ondan bekliyorum onun incelemesini:D bu arada senin dedigin hangi sitenin

Matthe

Matthe

Üye

Dedigim adamin incelemesini bende sevmiyorum asphalt7yi falan dener o.ondan bekliyorum onun incelemesini:D bu arada senin dedigin hangi sitenin

:)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
sarji iyi gidiyor mu

caglar b

caglar b

Üye
malzeme kalitesi nasıl ,saglamlık hissi veriyormu yoksa s3 gibimi?

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
bilindik markalardan şaşma derim

LimePie

LimePie

Üye
aynen öyle çok satacak bu telefon görürsünüz :)

maskedboy

maskedboy

Üye
inşallah güncelleme verir aslında android 4.3 vermese bile android 4.2.2 kararlılık güncellemesi bile yeter bu arda bu telefon garantilimi ve diyelimki bunu aldım sorun çıktı ben bunu nereye götüreceğim

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
inşallah güncelleme verir aslında android 4.3 vermese bile android 4.2.2 kararlılık güncellemesi bile yeter bu arda bu telefon garantilimi ve diyelimki bunu aldım sorun çıktı ben bunu nereye götüreceğim

Telefon 2 yıl telpa garanTili .o konuda içiniz rahat olsun:oke:

atillaahmetalp

Üye
başka bir forumdan alıntıyı aşağıda paylaştım, 3g ile ilgili her yerden farklı bilgiler geliyor.Birileri kopma oluyor derken birileri yok diyor,
Telefonda normalde 2.simde 3g yokken yukarda kullandım diyen arkadaşımız var.
Bu olay ancak brinde teli görüp alıp incelersek sanırım netleşebilecek yada gerçekten bir arkadaşımız almışsa net olarak incelediklerini dürüstce paylaşacak.Sonuçta 600TL de olsa para veriyoruz,bu parada gökten gelmiyor :)
Bugün; 10:18:16

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_eser

3G bağlantısıda telefondaki 1800 frekans alma özelliği olmadığından kopuyor ve otomatik
olarak tekrar bulamıyor ve sizi arayan ulaşılamıyor bu durumdada telefonu aç kapa yapıyorsunuz ancak öyle düzeliyor

bu durum sadece sim 1 de olur sim 2 de ise 3G bağlantısı olmadığından
dolayı ulaşılamama sorunu olmaz

bu durumda yeni rom ile düzelmez (denendi) getiren firmanın konuyu ele alıp üretici firma ile
paylaşması ve farklı bir yolla düzeltmesi gerekiyor (inşallah)
Bu durum gerçekten böyleyse telefon satışı %100 azalır.

3G kullanamadıktan sonra büyük ekranlı telefonu oyun oynamak için mi alacak insanlar :) yada dandik kamera ile fotoğraf çekmek için mi?

Bu sorunu çözemezlerse bu telefon "Yarım akıllı telefon"dur.

Ayrıca bu telefonun değerleri bu değil mi??

2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2
3G Network HSDPA 850 / 1900 - L100a
HSDPA 850 / 2100 - L100i

LimePie

LimePie

Üye
eğer dediğin gibiyse kötü olur ya 3g internet için çok önemli inş. yoktur öyle bir şey

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Bu telefonun herhangi bir eksisi var mı? Ve dahili hafızası ne kadar? Ben de almayı düşünüyorum oyun ve internet için :D Ekran inanılmaz...

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
Bu telefonun her hangi bir eksisi var mı? Ve dahili hafızası ne kadar? Ben de almayı düşünüyorum oyun ve internet için :D Ekran inanılmaz...
telefon hafızası 4gb dahili fakat ekstradan 32gb kadar hafıza kartı takabiliyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: Dede
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
biraz araştırma yaptım da bu sorun 3G olmayan yerlerde oluyormuş.3G bulamayınca tel 2Gye geçiyor fakat 3G geri gelse bile 2Gde kalıyormuş:hmmmancak bazıları da böyle bir sorun olmadığını söylüyor

- - - Eklendi - - -

telefon hafızası 4gb dahili fakat ekstradan 32gb kadar hafıza kartı takabiliyorsunuz.

ayrıca uygulamalar direk Sd karta kurulabiliyor:oke:

• Beğen
Tepkiler: Dede

Üst Alt