General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Önce şu güncelleme vermemek huyundan vazgeçeceklerse f/p cihazı olur. Eski modellerinde o yüzden sabıkalılar da. :)

fingerback5

fingerback5

Üye
Önce şu güncelleme vermemek huyundan vazgeçeceklerse f/p cihazı olur. Eski modellerinde o yüzden sabıkalılar da. :)

4.2 kullanıyor işte güncellenmesine çok gerek yok.Şu an gayet stabil sayılır ekstra özelliğe de o kadar gerek yok bence.600 TLlik bir telefon daha fazlasını beklemek yüzsüzlük olur bana göre.Adam o fiyata koyabileceğinin en fazlasını koymuş.

• Beğen
Tepkiler: Po1ntshot ve Dede
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
4.2 kullanıyor işte güncellenmesine çok gerek yok.Şu an gayet stabil sayılır ekstra özelliğe de o kadar gerek yok bence.600 TLlik bir telefon daha fazlasını beklemek yüzsüzlük olur bana göre.Adam o fiyata koyabileceğinin en fazlasını koymuş.

Ne yani yeni sürüm çıkınca oturun elinizdeki sürümü kullanın deyip kullanıcıları sallamak için hayvan gibi donanım koymuşlarsa o zihniyeti kınım kınım kınamak gerekmez mi? :)

m_kan

m_kan

Üye
telefon google edition olduğu için güncelleme ihtimalı alma ihtimali var

• Beğen
Tepkiler: apostok ve Dede
fingerback5

fingerback5

Üye

Ne yani yeni sürüm çıkınca oturun elinizdeki sürümü kullanın deyip kullanıcıları sallamak için hayvan gibi donanım koymuşlarsa o zihniyeti kınım kınım kınamak gerekmez mi? :)

600 TL diyorum.400 TL daha pahalı telefonlara yönelip 5.0ı felan almak daha kötü bir durum bana göre.Telefon hakkını veriyor 600 tlye tüm oyunlar kasmadan oynuyorsa istersen android 2.3 olsun.Tabi öncelikler farklıdır ama önceliği yazılım güncellemelerine ayrı ilgisi olanlar zaten iphone veya nexus cihazlar alırlar.Şu sistemle stabilse gerisi yalan bana göre.

- - - Eklendi - - -

telefon google edition olduğu için güncelleme ihtimalı alma ihtimali var

Google edition değil işletim sistemini stockun üstüne küçük değiştirmelerle yapmışlar sadece arayüz benziyor.*********'de telefonu blue adlı bir şirketin yaptığı ve farklı ülkelerde farklı marka adlarıyla satılıyormuş.Üretici general mobile değil tedarikçi yani.Benim de kuşkum o yüzden güncelleme gelemeyebilir diye.Ama telefon çok satıyor belki bir özel ilgi olabilir.Açıkcası o telefona sahip olsam güncellemeler umrum olmaz.

• Beğen
Tepkiler: Dede
Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi

Eski modeller?gm planet'a falan 4.0mi vercekti.2.2den 2.3e yukseltti ki daha fazla kaldirmaz o telefon.

• Beğen
Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Gm den böyle bir telefon bekle(ye)mezdim açıkçası :D Bu telefonun fiyatı acemiliğin sonucu olsa gerek :D

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Gm den böyle bir telefon bekle(ye)mezdim açıkçası :şeytan: Bu telefonun fiyatı acemiliğin sonucu olsa gerek :şeytan:

ben hic öyle düşünmüyorum.piyasada bilinen bir marka olmak istiyorlar oyuzden fiyat böyle bence:oke: ayrıca ürünün yurtdışı fiyatı da 600tl oluyor buda yediğimiz kazığı gösteriyor:)

• Beğen
Tepkiler: Po1ntshot
LimePie

LimePie

Üye
meraklanmayın güncelleme verirler tabi ki çok satılan bir cihaza güncelleme vermezse çok şikayet olur bunu göze alamazlar.Hele ki böyle bir rekabet varken.

enterneoll

enterneoll

Üye
Bir site'de yorumları okudum bende bu telefonu almaya karar verdim. Beyaz olanı güzel onu alıcam sanırım. Eğer bir sorun çıkmazsa s3 killer bir telefon olarak adlandırabiliriz. Telefon çıkmadan olumsuz yorum yapan arkadaşlara aldanmayın zamanında 1500-2000 lira verip aldıkları telefonun özelliklerini 550-600 liralık bir telefonda görünce ne yapıcaklarını şaşırdılar :ehe
doğrusu ben galaxy s3'ü 2100 tl'ye aldım :D ama başkasının elinde ucuza alınmış görürsem üzülmem onlar için sevinirim ne güzel herkes güzel telefonlar kullansın bunda kıskanıcak birşey yok o kıskançlığı yapan tek bir fan grubu var elmacılar :D

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer, .caner., Dede ve 1 kişi daha
merto0180

merto0180

Üye
Peki bu telefonu Lumia 520 ile karşılaştırsak nasıl sonuçlar alırız?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Bence gerekmez. Zamanında 2000 tl verilen cihazlar bile hala 4.2.2 ye gecemediler bir yıldır aynı surumdeler sürüm çok önemli ise 2000 tl yi 3 e bolersin her sene yeni surumlusunden bir tane alırsın.. gibi gibi bence fiyatina göre çok makul bir cihaz

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer ve Dede
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye

Lumia 520nin altından girer üstünden çıkar bu telefon..modern combat 4u high ayarda 0 kasmayla çalışıyor.:oke: Lumia mc4 çalıştıramaz

- - - Eklendi - - -

Lumia 520nin altından girer üstünden çıkar bu telefon..modern combat 4u high ayarda 0 kasmayla çalışıyor.:oke: Lumia mc4 çalıştıramaz

• Beğen
Türe

Türe

Üye
520 ve 620 yi gececek androidli. :)

• Beğen
Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi

Aman diyim kerim dikkat fanlar falan basar. :sır:

Aman diyim suleyman agzini hayra ac:D.ozellikle gk... ve nu... adli fanlar gelmesin tek ondan korkuyorum:(hic bi laftan anlamiyo onlar:sır:

Türe

Türe

Üye
:kop2: :kac:

• Beğen
fingerback5

fingerback5

Üye
Yav isin aslı samsung felan da boyle yurtdisi fiyatiyla ulkemizde satis yapsa surumden goturur parayi.Ama 1 dk kaziklasa bile kamyon kamyon satiyor :D

Üst Alt