Neyi anlayacaksınız?
Söyleyinde arkadaşımın cihazından deneyeceğim.
ben alıcam telefonu kesın zaten oyun ve ekran için alıyorum çok film izlerim oyun ve ınternete gırerım bunlar telefonda gayet iyi bir şekilde çalışıyor blutooth önemli değil şuanda e5 kullanıyorum 1.5 senedir ama en fazle 5 kez blutooth kullanmışımdır
Bencede oyle. Hata yapmis olabilirler
Pek ihtimal vermiyorum ama her şey muhtemel. Bu özellikler, telpa garantisi ve fiyatla iştah kabartıyor ama yazılım kısmı ve destek nasıl olacak acaba. En azından XDA cihaz için ROM geliştiricisi var mı bakmak gerek..
Android dünyasın da cihazınız donanımı cok iyi fiyatının uygun olması arkasına ROM - Yazılım desteği ile gelmez çokta sevimli gelmeyecektir çünki Android kullanıcısı en azından forumları kullananlar cihazları ile oynamayı, rom kurmayı seven kişiler.
Cihazı alacaklara tek önerim sabırlı olup hakkında kesin yorumlar gelmeden almamaları.

Aynen öyle. Zaten telefonun direk 4.2.2 ile çıkması bile kafa karıştırıcı oldu biraz. XDA da kullanan rom çıkartan falan özelliklede cm vs destek verirmi bilemem. Bana vermez gibi geliyor -ki zaten şuan veremez. Versede Android 5.0 gelince destek vericeğini düşünüyorum. Ama ne olur belli değil daha.
herkes aldı ve kullanıyor yorumlar internette var videolarda![]()

Hiç telefonu görmeme ya da göndermeme gibi bir durum da değil.Dosya gidiyo gidiyo %10-20-30-40-50 derken duruyor.Bekle bekle hareket yok.İptal ettim yeniden göndermek istedim yine aynı.Gönderme yarım kalıyor.
v.4bluetooth versiyonu kaç? V.2 mi v.3 mü?
v.4 ise problem çıkması normal dir ama hiç de kullanamıycaksak bluetooth u neden alalım ki? - - - Eklendi - - -v.4 - - - Eklendi - - - Arkadaşlar telefon blutoothu v.4 olduğu için daha düşük cihazlarla sorun yapabiliyormuş
general mobile'nin kullanım klavuzu yapmasına gerek kalmadıBluetooth hakkında ben de bir şey söylüyeyim. Bilgasayarımla eşleştirirken sorun oldu. Kapatıp açtım düzeldi. Benimkinde sorun yok artık takır takır çalışıyor.
ne yazcaklar ki? "sorun çıkarsa bi kapa aç"
olmazsa bize getir 
nerden aldıklarına bağlı normalde telpa garantılı alırsan ımeı sorunu hıcbı sekılde olmazv.4 ise problem çıkması normal dir ama hiç de kullanamıycaksak bluetooth u neden alalım ki? - - - Eklendi - - - general mobile'nin kullanım klavuzu yapmasına gerek kalmadıne yazcaklar ki? "sorun çıkarsa bi kapa aç"
olmazsa bize getir
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar bi forumda bu telefonu kullananların imei problemi olduğunu söyleyenler var?
telefon parasını sonuna kadar hakediyor bence inşallah sorun yaşamayız alan arkadaşlar hayrını görsün inşallah 1-2 aya bende alacağım inşallahnerden aldıklarına bağlı normalde telpa garantılı alırsan ımeı sorunu hıcbı sekılde olmaz
kardeş paran varsa s3 al tabiki... ama bu telefondan da s3 gibi performans bekleme. segmentinin en iyi telefonu bu fiyata 720p ekran çözünürlüklü başka bi tlefon bul onu alalım?tam da s3 almayı düşünürken bu çıktısonuçta parayı çöpten bulmuyoruz arada ciddi fark var ama bu telefona bi ısınamadim :S