General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

HAM ZA

HAM ZA

Üye
Su anda anneme s3 mü alsan discovery mi alsam diye düşünmeye başladım? Lütfen yardım edin.
sonuçta alacak olan sensin kardeşim bana kalsa s3 e o kadar para vermem ama sen yinede telefonu kullanan arkadaşlarla iletişime geçersen daha iyi karar verirsin :oke:

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Kral telefon bende almak istiyorum wonder telefonumu satıp onu almak istiyorum sizce wonderı ne kadara satmalıyım almak için?

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Bluetooth sorun degil benim icin.hatta daha iyi calismamasi.onu sadece arkadaslar onlarin israrlariyla onlara muzik atarken kullaniyodum ve bluetoothla falan baskalarina muzik atmaktan resim atmaktan falan nefret ediyorum:ehe

Hocam alalım mı :D

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Beyler bence biraz bekleyin cihazı almak için ; Siyahını on sipariş olarak vermiştim , iptal ettirmeyi düşünüyorum :( takip ettigim kadarı ile şimdide G sensor de kronik bir hata çıkmış :( ve alanların çoğunda bu hata varmış. ..

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Beyler bence biraz bekleyin cihazı almak için ; Siyahını on sipariş olarak vermiştim , iptal ettirmeyi düşünüyorum :( takip ettigim kadarı ile şimdide G sensor de kronik bir hata çıkmış :( ve alanların çoğunda bu hata varmış. ..

G Sensör derken

merto0180

merto0180

Üye

Hani telefonu yatay çevirince ekran yatay oluyor, dikey çevirince dikey oluyor ya veya oyun oynarken sağa doğru yatırdığında araba sağa gidiyor ya. İşte sanırım o G Sensör. Ama ben böyle bi sorununun olduğunu sanmıyorum. Çünkü General Mobile çokta kötü bi marka değil. Ayrıca sorun çıkan götürsün Telpa'ya hallederler mutlaka :)

achambo

achambo

Üye

Accelerometer sensor teknolojisinin geliştirilmiş hali diyebiliriz. G-Sensor ile ekran görüntüsü istenilen eğimlerde anında tepki vererek, görüntü ekranda o anki eğimin yaratmış olduğu açıyı alır.
Böylece daha gerçekçi ve ekranın dikey konumdan yatay konuma alınması esnasında yaşanılan gerçekçilik ve ekranın o anki pozisyonunu alırken yaşanılan bekleme süreside ortada kaldırılmış olur.

döndürme sensörü yani

- - - Eklendi - - -

oyunlarda sıkıntı olmuyodu videolarda

merto0180

merto0180

Üye

Accelerometer sensor teknolojisinin geliştirilmiş hali diyebiliriz. G-Sensor ile ekran görüntüsü istenilen eğimlerde anında tepki vererek, görüntü ekranda o anki eğimin yaratmış olduğu açıyı alır.
Böylece daha gerçekçi ve ekranın dikey konumdan yatay konuma alınması esnasında yaşanılan gerçekçilik ve ekranın o anki pozisyonunu alırken yaşanılan bekleme süreside ortada kaldırılmış olur.

döndürme sensörü yani

- - - Eklendi - - -

oyunlarda sıkıntı olmuyodu videolarda

Evet çok fazla video izledim hiç sıkıntı olmamıştı. Ayrıca sadece oyun değil fotoğrafı yatay yaptıklarında da gayet seri bi şekilde yatay oluyordu.

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Kullanan var mı kamerası nasıl

Buğra

Buğra

Admin
gm discovery mavi renk sipariş verdim az önce :D

g sensor sorunlu degil 0.01 sapma oluyormus bunu gozle goremezsiniz ve o her cihazda olur :oke: sapmanın sebebi kameranın cıkıntısından dolayı bence duz zeminde tam duz durmaz kameradan dolayı

• Beğen
Tepkiler: merto0180 ve TeknoÖmer
H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Beyler buralarda discovery kullanan arkadaşlar var ise ; bi zahmet marketten su terazisi programı indirip , G sensörü düzgün çalışıyor mu diye bir test edebilirler mi ?

Buğra

Buğra

Admin
arkadaslar telpada stok varmıs oradan siparis verdim en kotu 3-5 gune gelir. Cihaz elime ulasınca merak ettiklerinizi cihazda deneyecegim

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
gm discovery mavi renk sipariş verdim az önce :D

g sensor sorunlu degil 0.01 sapma oluyormus bunu gozle goremezsiniz ve o her cihazda olur :oke: sapmanın sebebi kameranın cıkıntısından dolayı bence duz zeminde tam duz durmaz kameradan dolayı

:tşk: başka arkadaşlarda test edebilirse iyi olur :oke:

• Beğen
Tepkiler: Buğra
06kubilay06

06kubilay06

Üye
arkadaşlar sabah telefoncuya gıttım bana p.tesi uğra sıaprıs verelım salı gelrı dedı ugradım bugun aradı telpayı stok yokmus persembe gelırmıs dedı bende beyza sipariş ettim bu saatten sonra kesın alıcam

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer ve Buğra
Buğra

Buğra

Admin
arkadaşlar sabah telefoncuya gıttım bana p.tesi uğra sıaprıs verelım salı gelrı dedı ugradım bugun aradı telpayı stok yokmus persembe gelırmıs dedı bende beyza sipariş ettim bu saatten sonra kesın alıcam
telpada stok yok mu? sitesinde mavi rengin stoğu var görünüyor o sebeple ben sipariş verdim bugün umarım 3-4 güne elime geçer

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Buğra ve 06kubilay06
Şehriyar

Şehriyar

Üye
Arkadaslar baska site adresleri,forum isimleri paylasmak yasaktir. Illa su sitede boyle okudum derken isim vermenize gerek yok..
839267392629763 tane mesaj duzenledim mobilden. Yapmayin etmeyin.
Hadi seviyorum sizi.

• Beğen
Tepkiler: Dede, TeknoÖmer, Buğra ve 2 diğerleri

Üst Alt