General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
Arkadaslar baska site adresleri,forum isimleri paylasmak yasaktir. Illa su sitede boyle okudum derken isim vermenize gerek yok..
839267392629763 tane mesaj duzenledim mobilden. Yapmayin etmeyin.
Hadi seviyorum sizi.
o rakamları okuması bile yordu beni yazarken yorulmadın mı :ehe

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer

HAM ZA

HAM ZA

Üye
yokmu bi discovery kullanan arkadaş ya burda çatladık ne bu g-sensor çalışıyormu çalışmıyormu? bluetooth nasıl? off ulan alacaktım vazgaçirceksiniz ha

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Beyler 2 gundur inceleme yazmak istiyorum ama pc ye geçemiyorum.Biraz bekleyin tun + - lerini yazacagım.

- - - Eklendi - - -

Beyler 2 gundur inceleme yazmak istiyorum ama pc ye geçemiyorum.Biraz bekleyin tun + - lerini yazacagım.

Buğra

Buğra

Admin
yokmu bi discovery kullanan arkadaş ya burda çatladık ne bu g-sensor çalışıyormu çalışmıyormu? bluetooth nasıl? off ulan alacaktım vazgaçirceksiniz ha

sensorde sorun yok sadece 0.01 sapma var yanı fark edılmeyecek derecede

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA

EmReRoĞlU

Üye
Arkadaşlar ben aradım hiç bir yerde bulamadım ankara'nın nersinde olur ankardan alanlar yardım
İnternetten almak istemiyorum

06kubilay06

06kubilay06

Üye
Arkadaşlar ben aradım hiç bir yerde bulamadım ankara'nın nersinde olur ankardan alanlaryardım
İnternetten almak istemiyorum
sana en yakın telpa bayisine git orda bu telefonu sipariş vermek sitediğini söle yada direk arayabilirsin sitede nuamralar mevcut eğer getirmeyiz felan derlerse telpa müşteri hizmetlerini ara ilgilenirler

• Beğen
Tepkiler: EmReRoĞlU ve HAM ZA
KayraBey

KayraBey

Üye
Ben galeriyi test ettim.sensor sorunu yoktu.tikir tikir yan ve dik calisti.

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA
HAM ZA

HAM ZA

Üye
sensorde sorun yok sadece 0.01 sapma var yanı fark edılmeyecek derecede
oyun filan oynarken sorun yaşarmıyız? belki güncelleme ile falan düzeltilir o problem ya?

- - - Eklendi - - -

bide gta3 veya vice city oynanabiliyormu? :) kullanan kardeşlerim denedilermi?

- - - Eklendi - - -

Beyler 2 gundur inceleme yazmak istiyorum ama pc ye geçemiyorum.Biraz bekleyin tun + - lerini yazacagım. - - - Eklendi - - - Beyler 2 gundur inceleme yazmak istiyorum ama pc ye geçemiyorum.Biraz bekleyin tun + - lerini yazacagım.
bekliyoruz kardeşim :oke:

• Beğen
06kubilay06

06kubilay06

Üye
oyun filan oynarken sorun yaşarmıyız? belki güncelleme ile falan düzeltilir o problem ya?

- - - Eklendi - - -

bide gta3 veya vice city oynanabiliyormu? :) kullanan kardeşlerim denedilermi?

- - - Eklendi - - -

bekliyoruz kardeşim :oke:
tüm oyunları sorunsuz oynayabiliyorsun

• Beğen

EmReRoĞlU

Üye
sana en yakın telpa bayisine git orda bu telefonu sipariş vermek sitediğini söle yada direk arayabilirsin sitede nuamralar mevcut eğer getirmeyiz felan derlerse telpa müşteri hizmetlerini ara ilgilenirler

Çok sağol :tşk:

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar bencede birkaç kişinin almasını bekleyin.

Buğra

Buğra

Admin
ben aldım bugün en gec bu carsamba elimde olur hepsini deneyecegim :oke:

• Beğen
Tepkiler: 06kubilay06
Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
06kubilay06

06kubilay06

Üye
06kubilay06

06kubilay06

Üye
Arkadaş haklı, Samsung'un yazılım nimetleri az değil s serisi için, hem nfc de var.
nfc yi kım kullanıyokı sanki türkiyede kullanan sayısı il başına 1 elin 5 parmağını geçmez türkiye için önemli bi teknoloji sayılmaz

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Ben dosya aktarımından, çok temassız ödeme için söyledim.

Üst Alt