General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

06kubilay06

06kubilay06

Üye
ben alıcam telefonu kesın zaten oyun ve ekran için alıyorum çok film izlerim oyun ve ınternete gırerım bunlar telefonda gayet iyi bir şekilde çalışıyor blutooth önemli değil şuanda e5 kullanıyorum 1.5 senedir ama en fazle 5 kez blutooth kullanmışımdır

RowneSM

RowneSM

Üye
ben alıcam telefonu kesın zaten oyun ve ekran için alıyorum çok film izlerim oyun ve ınternete gırerım bunlar telefonda gayet iyi bir şekilde çalışıyor blutooth önemli değil şuanda e5 kullanıyorum 1.5 senedir ama en fazle 5 kez blutooth kullanmışımdır

Bluetooth olayi daha kesinlesmedi zaten bizde onu çözmeye calisiyoruz ama sanirim aramizdan kullanan bi kisi cikmazsa zor cozeriz.

Sarangni

Sarangni

Üye

Bencede oyle. Hata yapmis olabilirler

Pek ihtimal vermiyorum ama her şey muhtemel. Bu özellikler, telpa garantisi ve fiyatla iştah kabartıyor ama yazılım kısmı ve destek nasıl olacak acaba. En azından XDA cihaz için ROM geliştiricisi var mı bakmak gerek..

Android dünyasın da cihazınız donanımı cok iyi fiyatının uygun olması arkasına ROM - Yazılım desteği ile gelmez çokta sevimli gelmeyecektir çünki Android kullanıcısı en azından forumları kullananlar cihazları ile oynamayı, rom kurmayı seven kişiler.

RowneSM

RowneSM

Üye
Pek ihtimal vermiyorum ama her şey muhtemel. Bu özellikler, telpa garantisi ve fiyatla iştah kabartıyor ama yazılım kısmı ve destek nasıl olacak acaba. En azından XDA cihaz için ROM geliştiricisi var mı bakmak gerek..

Android dünyasın da cihazınız donanımı cok iyi fiyatının uygun olması arkasına ROM - Yazılım desteği ile gelmez çokta sevimli gelmeyecektir çünki Android kullanıcısı en azından forumları kullananlar cihazları ile oynamayı, rom kurmayı seven kişiler.

Aynen öyle. Zaten telefonun direk 4.2.2 ile çıkması bile kafa karıştırıcı oldu biraz. XDA da kullanan rom çıkartan falan özelliklede cm vs destek verirmi bilemem. Bana vermez gibi geliyor -ki zaten şuan veremez. Versede Android 5.0 gelince destek vericeğini düşünüyorum. Ama ne olur belli değil daha.

Sarangni

Sarangni

Üye

Aynen öyle. Zaten telefonun direk 4.2.2 ile çıkması bile kafa karıştırıcı oldu biraz. XDA da kullanan rom çıkartan falan özelliklede cm vs destek verirmi bilemem. Bana vermez gibi geliyor -ki zaten şuan veremez. Versede Android 5.0 gelince destek vericeğini düşünüyorum. Ama ne olur belli değil daha.

CM Ekibi destek verirse cihaz satış patlaması yapar. Íkinci Android cihazım kullanıyorum CM dışında ROM kullanmadım ve kullanmayıda düşünmüyorum. Stok Rom ciddi anlamda cok sıkıcı.

XDA ve Üretici yazılım desteği gelmez ise cihaz cazibesini kaybedecektir diye düşünüyorum. En azından cihazını kurcalayan ve rom kurmayı sevenler için

merto0180

merto0180

Üye

Hiç telefonu görmeme ya da göndermeme gibi bir durum da değil.Dosya gidiyo gidiyo %10-20-30-40-50 derken duruyor.Bekle bekle hareket yok.İptal ettim yeniden göndermek istedim yine aynı.Gönderme yarım kalıyor.

Abi tek telefonu açıp mı denedin yoksa 2-3 telefon denedin ve hepsinde aynı mı çıktı? Eğer tek telefonda denediysen belki sorun oradadır.

HAM ZA

HAM ZA

Üye
bluetooth versiyonu kaç? V.2 mi v.3 mü?

rmzn_22

Üye
Bluetooth hakkında ben de bir şey söylüyeyim. Bilgasayarımla eşleştirirken sorun oldu. Kapatıp açtım düzeldi. Benimkinde sorun yok artık takır takır çalışıyor.

06kubilay06

06kubilay06

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Dede ve HAM ZA
Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Bluetooth sorun degil benim icin.hatta daha iyi calismamasi.onu sadece arkadaslar onlarin israrlariyla onlara muzik atarken kullaniyodum ve bluetoothla falan baskalarina muzik atmaktan resim atmaktan falan nefret ediyorum:ehe

• Beğen
Tepkiler: Dede, TeknoÖmer, HAM ZA ve 2 diğerleri
aBouT

aBouT

Üye
blutooth sorununu sadece sızden duydum telinde sorun vardir :)

HAM ZA

HAM ZA

Üye
v.4 - - - Eklendi - - - Arkadaşlar telefon blutoothu v.4 olduğu için daha düşük cihazlarla sorun yapabiliyormuş
v.4 ise problem çıkması normal dir ama hiç de kullanamıycaksak bluetooth u neden alalım ki? - - - Eklendi - - -
Bluetooth hakkında ben de bir şey söylüyeyim. Bilgasayarımla eşleştirirken sorun oldu. Kapatıp açtım düzeldi. Benimkinde sorun yok artık takır takır çalışıyor.
general mobile'nin kullanım klavuzu yapmasına gerek kalmadı :ehe ne yazcaklar ki? "sorun çıkarsa bi kapa aç" :d: olmazsa bize getir :ehe

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bi forumda bu telefonu kullananların imei problemi olduğunu söyleyenler var?

• Beğen
Tepkiler: Dede
06kubilay06

06kubilay06

Üye
v.4 ise problem çıkması normal dir ama hiç de kullanamıycaksak bluetooth u neden alalım ki? - - - Eklendi - - - general mobile'nin kullanım klavuzu yapmasına gerek kalmadı :ehe ne yazcaklar ki? "sorun çıkarsa bi kapa aç" :d: olmazsa bize getir :ehe

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bi forumda bu telefonu kullananların imei problemi olduğunu söyleyenler var?
nerden aldıklarına bağlı normalde telpa garantılı alırsan ımeı sorunu hıcbı sekılde olmaz

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA
HAM ZA

HAM ZA

Üye
nerden aldıklarına bağlı normalde telpa garantılı alırsan ımeı sorunu hıcbı sekılde olmaz
telefon parasını sonuna kadar hakediyor bence inşallah sorun yaşamayız alan arkadaşlar hayrını görsün inşallah 1-2 aya bende alacağım inşallah

• Beğen
Tepkiler: merto0180 ve TeknoÖmer
codblackops2

codblackops2

Üye
tam da s3 almayı düşünürken bu çıktı :ah sonuçta parayı çöpten bulmuyoruz arada ciddi fark var ama bu telefona bi ısınamadim :S

HAM ZA

HAM ZA

Üye
tam da s3 almayı düşünürken bu çıktı :ah sonuçta parayı çöpten bulmuyoruz arada ciddi fark var ama bu telefona bi ısınamadim :S
kardeş paran varsa s3 al tabiki... ama bu telefondan da s3 gibi performans bekleme. segmentinin en iyi telefonu bu fiyata 720p ekran çözünürlüklü başka bi tlefon bul onu alalım?

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Su anda anneme s3 mü alsan discovery mi alsam diye düşünmeye başladım?
Lütfen yardım edin.

Üst Alt