General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

slhtnr

slhtnr

Üye
arkadaşlar sms şifresini unuttum ya saflığıma geldi napacam şimdi. mesajlar şifreleme var ya aha o şifreyi oluşturdum sonra unuttum.sıfırlanma yok heralde aradım bulamadım. güncel orjinal rom.

ayarlar>tüm ayarlar>yedekle ve sıfırladan telefona format atabilirsin.

06kubilay06

06kubilay06

Üye
bıraz once galaxy note3 ün tanıtımını ızlıyordum samsung yuzunden dıscoveryden sogutuyorlar yahu :D

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
bıraz once galaxy note3 ün tanıtımını ızlıyordum samsung yuzunden dıscoveryden sogutuyorlar yahu :D

Boşver son onu usta. Bu paraya samsung anca galaxy ace veriyor ki ben kullanıyorum. Tek kelime ile iğrenç. Bizim gm tam bir nimet. Az paraya güzel cihaz anca bu olurdu zaten.

06kubilay06

06kubilay06

Üye

Boşver son onu usta. Bu paraya samsung anca galaxy ace veriyor ki ben kullanıyorum. Tek kelime ile iğrenç. Bizim gm tam bir nimet. Az paraya güzel cihaz anca bu olurdu zaten.
3 gb ram lı telefon çıkarmıs ben onun parasını bırıktırmeye kalksam o zamana kadar note 6-7 çıkar
gm benım tum işlerıme gayet yetıyor bataryasıda cok sukur sorunsuz tek sorunum sarj soketı napıcam bılmıyorum garantı 100 tl ısteyınce tanıdık telefoncuya yaptırdım oda dedıkı hor kullanma çok sağlma degıl dedı bende ogunden sonra sarjdayken elıme almıyordum hatta çoook narin davranıyodum ama bugun gene temassızlık olusmaya başladı telefonun kasasını açıp içine bakıorum ama usp portuna kadar gelemıyorum 600 tl lık telefonada 100 tl tamır ucretı veremem yanı o kadar zengın olsam bu telefonu almazdım

- - - Eklendi - - -

bırde arkadaşlar telefonu usb dısında nası sarj edebilirim ?

• Beğen
Uhops

Uhops

Üye
Telefonu 2G moduna veya uçak moduna asak ve oyun oynasak. 6 saat oyun oynadık diyelim saarj %kaç olur. tahminen?

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Dede ve Ccihat67
06kubilay06

06kubilay06

Üye
Telefonu 2G moduna veya uçak moduna asak ve oyun oynasak. 6 saat oyun oynadık diyelim saarj %kaç olur. tahminen?
1- 6 saat çok fazla
2- ekran parlaklıgı çok fark eder
3- hangı oyun olduguda cok fark eder

burakfbz

Üye
arkadaşlar telefonun herşeyi on numara beş yıldız tek sıkıntım telefonda t9 yokmu?
eski htc telefonumda q klavyede türkçe harfler olmadan bile t9 vardı bu telefonda yok sanırım. bende türkçe harfler olan bi klayve yükledim ama harfler küçüldü böylede :(

• Beğen
06kubilay06

06kubilay06

Üye

Ekran parlaklıığı %25-30-------Oyunlar ise yüksek seviyeli oyunlar RR^3 gibi
rr3 de 6 saat mumkunu yok oynayamazsın yanı basıt bı oyunu da oynayamazsın :D cunku ekranın açık kalma suresı maxımum 6 saat oluyor oda oyun felan oynamazsan rr3 u 2-3 saat oynarsın maxımum tahmınımce

KayraBey

KayraBey

Üye
arkadaşlar telefonun herşeyi on numara beş yıldız tek sıkıntım telefonda t9 yokmu?
eski htc telefonumda q klavyede türkçe harfler olmadan bile t9 vardı bu telefonda yok sanırım. bende türkçe harfler olan bi klayve yükledim ama harfler küçüldü böylede :(

TouchPal keyboard yükle marketten. Tamamen ücretsiz. T9 var ve çok kullanışlı.

kerem28yuksel

Üye
Bugun aldim cok guzel yaa bi kac gune inceleme yapmayi dusunuyorum :oke: benide ekleyin beyaz :)

Uhops

Uhops

Üye
rr3 de 6 saat mumkunu yok oynayamazsın yanı basıt bı oyunu da oynayamazsın :D cunku ekranın açık kalma suresı maxımum 6 saat oluyor oda oyun felan oynamazsan rr3 u 2-3 saat oynarsın maxımum tahmınımce

Androidin tek sevmediğim yönü :(
benim şuan whats app/facebook sohbet/hotmail falan sürekli açık günde 3-4 saat opera açık 100e yakın mesaj atarım 2 gün kolayca gidiyor

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
bende 4.parti aldim gayet basarili kac tane uygulama oyun yukledim(genelde 1 gb uzeri) bana misn demiyor. artik bnde discoveryciyim :) s60 mazi oldu

06kubilay06

06kubilay06

Üye
36 program
21 oyun
7 tarayıcı
16 sosyal ag programı
0 kasma sorunsuz ;)
toplam 80 uygulama :D

lucyy77

Üye
beyler ya benim telefona hala güncelleme gelmedi .

a_snmz

Üye

EmReRoĞlU

Üye
Sen de mi usta?Symbiancı kalmadı artık.:(

Kardeş sen herhalde hala symbian kullanıyorsun kolay gelsin bi de c5-03 'se allah yardımcın olsun en azından benimki nokia 5800'dı.

slhtnr

slhtnr

Üye
benim ekranda hafif bi karar ma oldu garantiye gondersem mi acaba

Buğra

Buğra

Admin
Arkadaşlar general mobileye mail atmıştım yeni gelecek güncelleme ile ilgili ve aşağıdaki cevabı verdiler :spr

Üst Alt