General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

bensukru

Üye
Vodafonun internetinden memnunum valla. Hizi dusuyor ama yinede catir catir giriyor internete. Bisey indirmek zaman aliyor ama en azjndan sinirsiz kafam rahat :)))

Buğra

Buğra

Admin
Bugün general mobile den bir yetkili ile yaptigim görüsmede eylul ayinin en geç 15 ine kadar yeni bir guncelleme ve android sürümüyle ilgili bir guncellemeninde gelecegini belirtti hazirlanin android sürümlerimiz 4.3 olacak

Facebooktaki gruptan alinti

• Beğen
Tepkiler: Dede
kamboz

kamboz

Üye
gm discovery sistem güncellemesi yayınlanmış yüklemeye çalıştım hata verdi sistem versiyonu : GN 4.2.a

EmReRoĞlU

Üye
Bugün general mobile den bir yetkili ile yaptigim görüsmede eylul ayinin en geç 15 ine kadar yeni bir guncelleme ve android sürümüyle ilgili bir guncellemeninde gelecegini belirtti hazirlanin android sürümlerimiz 4.3 olacak

Şu facebooktaki grubu özelden atsana bi ne grupmuş arkadaş :)

slhtnr

slhtnr

Üye

o benim arkadasim :)

codblackops2

codblackops2

Üye
Vay be güncelleme almaz dedikleri discovery 4.3u bizden erken alacak ha :D

Buğra

Buğra

Admin
belkide 4.2.2 dir :D ? inşallah 4.4 ve 5.0 a kadar alırız fazlasında gözüm yok :D

Evet o da olabilir
Ama ben bizim telefon icin 4.4 veya 4.3 orjinal gelmese bile ki gelebilir. Custom olarak kesin rom cikacaktir

bensukru

Üye
belkide 4.2.2 dir :D ? inşallah 4.4 ve 5.0 a kadar alırız fazlasında gözüm yok :D

Aynen 5 e kadr guncellerse cok guzel olur fazlasinda gozumuz yok :) gerci su an 4.2.1 cok stabil calisiyor umarim guncelleme gonderip telefonun stabilligini bozmazlar bozacaksa istemiyom :)

06kubilay06

06kubilay06

Üye
Aynen 5 e kadr guncellerse cok guzel olur fazlasinda gozumuz yok :) gerci su an 4.2.1 cok stabil calisiyor umarim guncelleme gonderip telefonun stabilligini bozmazlar bozacaksa istemiyom :)
bozarsa bile en kotu ıhtımalle gamerzrom 1.0 ı yuklerız :D

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Bizim telefon en azindan 4.4 görürse bir daha başka marka kullanmam :D

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
S3'un 4.1.2de kalacagini dusunmeye basladim :D

NedenLan

Üye
arkadaşlar sms şifresini unuttum ya saflığıma geldi napacam şimdi. mesajlar şifreleme var ya aha o şifreyi oluşturdum sonra unuttum.sıfırlanma yok heralde aradım bulamadım. güncel orjinal rom.

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Tamam sakin :D

Üst Alt