Bugün general mobile den bir yetkili ile yaptigim görüsmede eylul ayinin en geç 15 ine kadar yeni bir guncelleme ve android sürümüyle ilgili bir guncellemeninde gelecegini belirtti hazirlanin android sürümlerimiz 4.3 olacak
Facebooktaki gruptan alinti

Şu facebooktaki grubu özelden atsana bi ne grupmuş arkadaş![]()

Googlede arayin bulursunuz discoverynin en buyuk grubu 1000den fazla uyesi var![]()
Bugün general mobile den bir yetkili ile yaptigim görüsmede eylul ayinin en geç 15 ine kadar yeni bir guncelleme ve android sürümüyle ilgili bir guncellemeninde gelecegini belirtti hazirlanin android sürümlerimiz 4.3 olacak
Facebooktaki gruptan alinti

Ben 14 TL'ye 250 MB aldim Turkcell'den EKO alinca hizi 256kb/s yapiyo normali 7.2 mbps turbo da 42mbps
Vay be güncelleme almaz dedikleri discovery 4.3u bizden erken alacak ha![]()

belkide 4.2.2 dirVay be güncelleme almaz dedikleri discovery 4.3u bizden erken alacak ha![]()
? inşallah 4.4 ve 5.0 a kadar alırız fazlasında gözüm yok 
belkide 4.2.2 dir? inşallah 4.4 ve 5.0 a kadar alırız fazlasında gözüm yok
![]()
![]()

![]()
gerci su an 4.2.1 cok stabil calisiyor umarim guncelleme gonderip telefonun stabilligini bozmazlar bozacaksa istemiyom 
bozarsa bile en kotu ıhtımalle gamerzrom 1.0 ı yuklerızAynen 5 e kadr guncellerse cok guzel olur fazlasinda gozumuz yokgerci su an 4.2.1 cok stabil calisiyor umarim guncelleme gonderip telefonun stabilligini bozmazlar bozacaksa istemiyom
![]()

S3'un 4.1.2de kalacagini dusunmeye basladim![]()