Nextman
Emekli Yönetici
Kamera sanırım bir ara GalaxyS 2 de olduğu gibiNeresi pembeleşiyor ki Buğra

Kamera sanırım bir ara GalaxyS 2 de olduğu gibiNeresi pembeleşiyor ki Buğra

telefon hala %100 türkçe değil. az önce alarmi kurdum ana ekranda ingilizce alarma ne kadar kaldigi yaziyor.
Kullandığın paket kaç tl. Bide indirme yaparken hız 2500kb/s oluyor mu.

Belli ki güncelleme devam etmeli :-)
telefon hala %100 türkçe değil. az önce alarmi kurdum ana ekranda ingilizce alarma ne kadar kaldigi yaziyor.
Kardeş sen Gmd kullandığına emin misin niye yalan yanlış bilgi veriyorsun? Alarmda kalan saat kısmı Türkçe'ydi hep zaten.
- - - Eklendi - - -
Arkadaşlar güncellemeyi yapayım mı ne diyorsunuz? Sorun çıkıyor diyenler olmuş.
Bende sorun çıkmadı güncelledim sorun yok haa bu arada benim alarm kurdugumda felan türkçe ingilizce yer kalmamş birde kablosuz giriş aygıtı diye bişey geldi o nedir bilgisi olan varmı ?
Bende alarm kurdum bende turkce yazdi arkadasim... Yanlis yonlendirme insanlari...
kullandğm paket 2gb turbo sınırsız 35 tl 3g iyi çeken bi yerde 42 mbs ye bile çıkıyomuş![]()

Pahalıymış![]()

ekranı açma tusuna bas sonra ses kısma ya uzun basArkadaslar ayarlardan ekran ayarinda elfeneri secenegi var. Orda bi klik var ekran uyku modundayken ses kisma tusuna uzun basinca yanar die. Knu isaretliyorum tus kilitine alinca ses kisma tushna basili tutuyom el feneri yanmiyor neden acaba?
bu arada guncellemeyı ben kendı telefonuma yapmadım ama bu resımden anladıgım uzere sım kartının ustundekı gonderım ısaretlerı yanı ucgenlerın yerı degısmıs guncellemeden once 4. cızgının ustundeydı sımdı 3. ye koymuslar nedenı ıse 4. deyken gozukmuyordu o 2 yazısı kaplıyordu boyle daha mantıklı olmusKardeş sen Gmd kullandığına emin misin niye yalan yanlış bilgi veriyorsun? Alarmda kalan saat kısmı Türkçe'ydi hep zaten.
- - - Eklendi - - -
ekranı açma tusuna bas sonra ses kısma ya uzun bas
- - - Eklendi - - -
bu arada guncellemeyı ben kendı telefonuma yapmadım ama bu resımden anladıgım uzere sım kartının ustundekı gonderım ısaretlerı yanı ucgenlerın yerı degısmıs guncellemeden once 4. cızgının ustundeydı sımdı 3. ye koymuslar nedenı ıse 4. deyken gozukmuyordu o 2 yazısı kaplıyordu boyle daha mantıklı olmus
))
Köyde olmasaydım yapmazdım![]()

Normal sıradan net paketi yapsam kaç mbps olur acaba![]()
Kardeş sen Gmd kullandığına emin misin niye yalan yanlış bilgi veriyorsun? Alarmda kalan saat kısmı Türkçe'ydi hep zaten.
- - - Eklendi - - -
Bende alarm kurdum bende turkce yazdi arkadasim... Yanlis yonlendirme insanlari...