General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

bensukru

Üye
Arkadaslar ayarlardan ekran ayarinda elfeneri secenegi var. Orda bi klik var ekran uyku modundayken ses kisma tusuna uzun basinca yanar die. Knu isaretliyorum tus kilitine alinca ses kisma tushna basili tutuyom el feneri yanmiyor neden acaba?

slhtnr

slhtnr

Üye
telefon hala %100 türkçe değil. az önce alarmi kurdum ana ekranda ingilizce alarma ne kadar kaldigi yaziyor.

• Beğen
Tepkiler: Dede
Secret26

Secret26

Üye
telefon hala %100 türkçe değil. az önce alarmi kurdum ana ekranda ingilizce alarma ne kadar kaldigi yaziyor.

Kardeş sen Gmd kullandığına emin misin niye yalan yanlış bilgi veriyorsun? Alarmda kalan saat kısmı Türkçe'ydi hep zaten.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar güncellemeyi yapayım mı ne diyorsunuz? Sorun çıkıyor diyenler olmuş.

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Kardeş sen Gmd kullandığına emin misin niye yalan yanlış bilgi veriyorsun? Alarmda kalan saat kısmı Türkçe'ydi hep zaten.

- - - Eklendi - - -

Bende sorun çıkmadı güncelledim sorun yok haa bu arada benim alarm kurdugumda felan türkçe ingilizce yer kalmamş birde kablosuz giriş aygıtı diye bişey geldi o nedir bilgisi olan varmı ?

Secret26

Secret26

Üye

Bende sorun çıkmadı güncelledim sorun yok haa bu arada benim alarm kurdugumda felan türkçe ingilizce yer kalmamş birde kablosuz giriş aygıtı diye bişey geldi o nedir bilgisi olan varmı ?

Sanırım o Bluetooth demek. Yanlış biliyor da olabilirim wifi girişlerini kastetmiş olabilir.

KayraBey

KayraBey

Üye
Bende alarm kurdum bende turkce yazdi arkadasim... Yanlis yonlendirme insanlari...

Ben demedim ki ingilizce diye. Öyle olduğu yazılınca bende böyle bir cevap verdim. Kimseyi yanlış yönlendirdiğim yok

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Daha iyi çekim için herhangi program veya ayar kullanan var mı ben hiç memnun değilim fotoğraf çekiminden.

06kubilay06

06kubilay06

Üye
Arkadaslar ayarlardan ekran ayarinda elfeneri secenegi var. Orda bi klik var ekran uyku modundayken ses kisma tusuna uzun basinca yanar die. Knu isaretliyorum tus kilitine alinca ses kisma tushna basili tutuyom el feneri yanmiyor neden acaba?
ekranı açma tusuna bas sonra ses kısma ya uzun bas ;)

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

bu arada guncellemeyı ben kendı telefonuma yapmadım ama bu resımden anladıgım uzere sım kartının ustundekı gonderım ısaretlerı yanı ucgenlerın yerı degısmıs guncellemeden once 4. cızgının ustundeydı sımdı 3. ye koymuslar nedenı ıse 4. deyken gozukmuyordu o 2 yazısı kaplıyordu boyle daha mantıklı olmus

bensukru

Üye
ekranı açma tusuna bas sonra ses kısma ya uzun bas ;)

- - - Eklendi - - -

bu arada guncellemeyı ben kendı telefonuma yapmadım ama bu resımden anladıgım uzere sım kartının ustundekı gonderım ısaretlerı yanı ucgenlerın yerı degısmıs guncellemeden once 4. cızgının ustundeydı sımdı 3. ye koymuslar nedenı ıse 4. deyken gozukmuyordu o 2 yazısı kaplıyordu boyle daha mantıklı olmus

Kubay arkadasim cok saol yaa kac saattir ugrasiyom eyw. :)))

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Ben 14 TL'ye 250 MB aldim Turkcell'den EKO alinca hizi 256kb/s yapiyo normali 7.2 mbps turbo da 42mbps

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Kullanim olarak paket cabuk bitmesin diye oto senk. + konum servislerini kapatiyorum whatsapp'ta 30 dk yazisiyorum ses resim atiyirum 500 kb falan gidiyo

slhtnr

slhtnr

Üye

- - - Eklendi - - -

benim telefon guncellemeyi 32.5 mb aldi oyuzden olabilir ama alarm ana ekranda hala ingilizce benim icin bi sorun deil ama bilgilendirmek istedim.

- - - Eklendi - - -

Bende alarm kurdum bende turkce yazdi arkadasim... Yanlis yonlendirme insanlari...

benim telefon guncellemeyi 32.5 mb aldi oyuzden olabilir ama alarm ana ekranda hala ingilizce benim icin bi sorun deil ama bilgilendirmek istedim.

Üst Alt