Özkan Ç.
Üye
Sen de mi usta?Symbiancı kalmadı artık.![]()
Evet mudur symbian 5 para etmezmis bunu anladim
Sen de mi usta?Symbiancı kalmadı artık.![]()
Arkadaslar sarj kablom oynadikca sarj makinesi uzrrindeki isik bi yesil bi kirmizi oluyor. Sanirim sarj girisinde bi skinti var. Sarjim yuzde beşte taktim telefonu elime aldiimda otup duruyor sarj az diye bi aliyor bi almiyor durumu yani telefonu biraktigimda sarj oluyor ancak elime almaya gelmiyor ne yapsam acaba??
Ilk android telefonum One X'ti. Ilk aldigimda symbian çöp geliyordu. Sense arayuzu hizliydi ama sarj buyuk sorundu. Sonra S3 aldim guncelleme alir diye. Almadi ustune touchwiz gibi dandik arayuzu vardi. Nova falan yukledim ama bi yere kadar. Simdi de android'in çöp oldugunu dusunuyorum valla. Iphone 4 bile daha iyi. Kesinlikle S3 tavsiye etmiyorum acayip dandik bi telefon. Discovery alinabilir ama fiyati gayet makul.
samsung guncelleme almadı ama alma ıhtımalı var ıphone alınca guncelleme gelmıcek yanı gelse bıle herhangı bı degısıklık olmıycak aılemde 2 kısı ıphone kullanıyo kardesım ve babam ama çok tatsız tutsuz gelıyor yanı aldıgın gıbı devam etmek zorundasınIlk android telefonum One X'ti. Ilk aldigimda symbian çöp geliyordu. Sense arayuzu hizliydi ama sarj buyuk sorundu. Sonra S3 aldim guncelleme alir diye. Almadi ustune touchwiz gibi dandik arayuzu vardi. Nova falan yukledim ama bi yere kadar. Simdi de android'in çöp oldugunu dusunuyorum valla. Iphone 4 bile daha iyi. Kesinlikle S3 tavsiye etmiyorum acayip dandik bi telefon. Discovery alinabilir ama fiyati gayet makul.
Kardeş sen herhalde hala symbian kullanıyorsun kolay gelsin bi de c5-03 'se allah yardımcın olsun en azından benimki nokia 5800'dı.
CFW ile idare ediyoruz artık.Allah razı olsun.CFW ile idare ediyoruz artık.
Arkadasim senin kullandigin telefona da dandik derim S4'e de. Temple run subway surfers tarzi oyunlar oynamiyorum. Abim iPhone 4 kullaniyordu on a gore telefon cok yavas geliyordu Nana(benchmark'ta 20kyi goruyorum) Lafim s3'e degil farkindaysan orada baska telefondanda bahsetmisim. Kisacasi benim icon android cop den mutlu mesut Tamil Cin Mali telefonunla. Uslubuna da dikkat etJarz kablosunu bükmüş falan olabilirsin başka usb kablosu ile dene yine aynı şey oluyorsa sorun jarz aletindedir .
- - - Eklendi - - -
Abi sen neyin kafasını yaşıyon , tamam şimdi symbian çöp ama eskiden iyiydi. Tamam onu da geçtim s3ü kötüleyeni ilk kez görüyorum sen bence nokia 3310 falan al neyse herkesin başka bakış açısı olur .
samsung guncelleme almadı ama alma ıhtımalı var ıphone alınca guncelleme gelmıcek yanı gelse bıle herhangı bı degısıklık olmıycak aılemde 2 kısı ıphone kullanıyo kardesım ve babam ama çok tatsız tutsuz gelıyor yanı aldıgın gıbı devam etmek zorundasın

telefonun pc ye baglayabılıyormusun ve verı alısverısı yapılıyormu ?Arkadaslar sarj kablom oynadikca sarj makinesi uzrrindeki isik bi yesil bi kirmizi oluyor. Sanirim sarj girisinde bi skinti var. Sarjim yuzde beşte taktim telefonu elime aldiimda otup duruyor sarj az diye bi aliyor bi almiyor durumu yani telefonu biraktigimda sarj oluyor ancak elime almaya gelmiyor ne yapsam acaba??
telefonun pc ye baglayabılıyormusun ve verı alısverısı yapılıyormu ?
kac gunde hallederler acaba?Arkadasim senin kullandigin telefona da dandik derim S4'e de. Temple run subway surfers tarzi oyunlar oynamiyorum. Abim iPhone 4 kullaniyordu on a gore telefon cok yavas geliyordu Nana(benchmark'ta 20kyi goruyorum) Lafim s3'e degil farkindaysan orada baska telefondanda bahsetmisim. Kisacasi benim icon android cop den mutlu mesut Tamil Cin Mali telefonunla. Uslubuna da dikkat et
- - - Eklendi - - -
5'e rahat 3-4 sene daha gelir. Sanki androidde original mi takiliyoruz da iosta original kullancaz![]()
kendıne has sade bi arayuzu var herhangi bi ismi yokTamam , tamam kıma abi
Bir de arkadaşlar s3'te falan touchwiz arayüzü var discovery'de ne var ?
garantıye gonder 3 gun ıcınde elınde olur 100 tl odersen tabıBaska kablo ile de denedim ayni. Yani sarj aliyor ancak telefonu elime alip kullanmak istedigimde sanirim ustteki kablonun girdigi jak girisi oynadikca sarj gidip geliyor sanirim servis yolu gorundu banakac gunde hallederler acaba?
kendıne has sade bi arayuzu var herhangi bi ismi yok
- - - Eklendi - - -
garantıye gonder 3 gun ıcınde elınde olur 100 tl odersen tabı
:bılmıyorum ama bende dahıl cogu konustugum kısıden 100 tl ıstemıslerİyide kullanici hatasi degilkinne dicekler?? Neye dayanarak yuz tl isteyeceklerki?
ılk androıd telefonunsa hıc bulasma derım rıski olan bı ıslem telefonuna tam yetkı sahıbı oluyorsun ve ıstedıgın gıbı ozellestırebılıyosun fakat acelesı yokAbiler bende discovery almayı düşünüyorum bi 15-20 gün içinde. İlk akıllı telefonum olcak, normalde telefona çok para vermeyi sevmem fakat fiyat ucuz özelliklerde iyi olunca bende deniyim dedim.Öncelikle telefona ne yüklemem lazım, rom felan diyosunuz hiç anlamıyorum bana bu konuda yardımcı olur musunuz? Kısacası sizden yardım istiyorum.
telefonun maxıumum 6 saat ekran acık kalma suresı var (minumum parlaklıkta ) sen orta ayarda kullanıyosan 3.5-4 saate kadar duserArkadaşlar benim şarj sorunum var. Uygulama açık tutmuyorum. Oyun oynamıyorum parlaklığı orta seviyede. Şarjı tam bitmeden takmıyorum, tam dolmadan da çıkarmıyorum. Ama çok gidiyor. Sorunumu nasıl çözebilirim. Yardımcı olur musunuz.