General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
tatildeydım o yuzden bekledım ıdarede ediyordum ama pc yede bağlayamayınca gonderdım telefon garantı kapsamında kalsın dıye gondermıstım ama bosyere telefonumdan oldum gelsin kendımde yaparım basit bi lehim olmadı usb portu alırım bitane yada eski telelrimden sokerım

20 liraya yaparlar ya telefoncular:naughty: bu kamerada pembeleşme,ahizede cızırtı filan sende yoksa ver yapsınlar ittir et bence garantiyi:islik

bensukru

Üye
1.partilerde telefonun menülerinde ingilizce kelimeler var kulaklıgı kırmızı sıyah örn:mavi telefonla uymuyo ve kualklıgın pabuççları sabit değişmiyor sarj aletide general mobile ın
4.parti ise telefon tamamı türkçe kulaklıgı beyaz gri ve şık tasarımlı ıcınden yedek 2 çift pabuc cıkıyor 1 buyuk 1 kucuk boy yanı pabuclar degıstırlıyor sarj aleti greenmateye ait yanı telpa nın anlasmalı oldugu baska bı fırmadan gelıyor

- - - Eklendi - - -

ayrıca kutu içeriğide farklı yanı 1.partıde telefon kenerlardan destek alarak kutunun ıcınde duruyor ama 4.partıde telefon farkl ısekılde duruyor birde 1.partide ekran koruyucu general mobileden gleıor ve oldukca guzel ambalajlı sekılde koymuslar 4.partıdeyse telpa rastagele içine ekran koruyucuyu atmıs

- - - Eklendi - - -

garantıye yollamasaydım 1.ve 4.partı arasıdnakı farkları vıdeoya alıcaktım ama garantıden gelemsını beklıcem
Aciklayici olmus tesekkurler.

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Beyler uyanıklar 650 yapmadan yarın kesin almam lazım İstanbul Avrupa yakasında güngören civarında filan satan bir telefoncu varmı(avrupaki heryerde olabilir belki)dediğim gibi fiyat yükselmeden arkadaşım da almak istiyor 50 mesajını da atıcak birazdan

ne0n66

Üye
Arkadaşlar benim sizlerden bi ricam olucak. Ben biraz pimpirikli bir insanım bu yüzden de telefonu almak için baya bi araştırma yapıyrum. Mavi olanı inceledim hoşumada gitti ancak, diğer renklerinide ve telefonun en azından 1 aylık ir kullanımda ne duruma geldiğini görmek istiyorum. Bayrampaşa Forum İstanbul yakınında oturuyorum. Bu civarda oturupta elinde siyah veya beyaz discovery olan arkadaşlarla görüşmek istiyorum. Eğer siz değerli arkadaşlara da uyarsa bu konu altında konuşalım. Çaylar benden bu arada arkadaşlar:oke:

ne0n66

Üye
Hocam gaziosmanpaşa electroworld da mavi renk 599 liraydı. bugün öğlen baktım ben istersen yarın gidip bakabilirsin. Hem teşhür ürünüde mevcut ellerinde.

06kubilay06

06kubilay06

Üye
Beyler uyanıklar 650 yapmadan yarın kesin almam lazım İstanbul Avrupa yakasında güngören civarında filan satan bir telefoncu varmı(avrupaki heryerde olabilir belki)dediğim gibi fiyat yükselmeden arkadaşım da almak istiyor 50 mesajını da atıcak birazdan
merak etmeyın içiniz rahat olsun telefon resmi sabit fiyatla gelıyor 599 tl den 1 tl bıle arttıramazlar

- - - Eklendi - - -

20 liraya yaparlar ya telefoncular:naughty: bu kamerada pembeleşme,ahizede cızırtı filan sende yoksa ver yapsınlar ittir et bence garantiyi:islik
kamera kronık sorun herkesde var yazılımla çok buyuk ölçüde düzeltidi bu sorun
ahıze sorunsuz
ben evdede yaparım bu arızayı

• Beğen
Tepkiler: Buğra
big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
merak etmeyın içiniz rahat olsun telefon resmi sabit fiyatla gelıyor 599 tl den 1 tl bıle arttıramazlar

Benim için bir problem yok hatta mc4 oynuyodum geç gördüm mesajınız ama arkadaş alcak hızlıalda filanda 650 fiyat görmüş o yüzden daha fazlasını vermek istemiyor.E tabi discoyuda benim vesilemle gördüğü için yardımcı olmaya çalışıyorum bende ona

06kubilay06

06kubilay06

Üye
Benim için bir problem yok hatta mc4 oynuyodum geç gördüm mesajınız ama arkadaş alcak hızlıalda filanda 650 fiyat görmüş o yüzden daha fazlasını vermek istemiyor.E tabi discoyuda benim vesilemle gördüğü için yardımcı olmaya çalışıyorum bende ona
yakınınızdakı telpa servısını bulun ordan isteyin ve yakınınızdakı cogu telpay dukkanlarına sorun

lucyy77

Üye
Arkadaslar go launcher ex i kullanan var ni gmd de.. Ben kurmustum telefon garip oldu kaldiramicam kormusuyyla ilk cikis yolunda kaldirdimm.
Eger telefonun normal haline gecisi kolay ise kurucam tekrardan bilen eden varsa yardumci olurmusunuZzz

WanWan

Üye

Kardeş ist avcılarda 570e var telpada

kerem28yuksel

Üye
beyler 4 seri yada 3 seri de sorun varmı ? Cok acil yardımm

Buğra

Buğra

Admin
4.partide hic sorun yok olu pixel yok yani.

Arkadaslar dolarin 2 lirayi gecmesinden dolayi cihazlarin fiyatida artti bizim discoveryde nasibini aldi dogal olarak yeni fiyati 649TL ve beyaz,mavi,siyah ve pembe renklerinin hepsi artik stoklarda var telpamarkette

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Babama o kadar al al dedim olmaz dedi fiyatida artti gerci hala param var ama :mad::banghead:

slhtnr

slhtnr

Üye
4.partide hic sorun yok olu pixel yok yani.

Arkadaslar dolarin 2 lirayi gecmesinden dolayi cihazlarin fiyatida artti bizim discoveryde nasibini aldi dogal olarak yeni fiyati 649TL ve beyaz,mavi,siyah ve pembe renklerinin hepsi artik stoklarda var telpamarkette

öyle bişey yok telpa hala telefonun 599 loraya satiyor o 650 diyenler insanlari kaziklamak isteyen sahtekarlar. daha dün ben birine rastladim maviye 600 beyaza 630 siyaha 700 diyor neden boyle bu telefonun fiyati sabit dedim. bi de piskin piskin; siyah piyasada su an hic yok bende 700 e satiyom ister al ister alma diyor.

• Beğen
06kubilay06

06kubilay06

Üye
Arkadaslar go launcher ex i kullanan var ni gmd de.. Ben kurmustum telefon garip oldu kaldiramicam kormusuyyla ilk cikis yolunda kaldirdimm.
Eger telefonun normal haline gecisi kolay ise kurucam tekrardan bilen eden varsa yardumci olurmusunuZzz
ben ayarlardan bıraz kurcalayınca bulmustum değiştirmesi çok ama çok kolay ama sımdı telefonum garantıde yanı ezbere tarif edemem bende go launcherı kullandım ama alısamadım kaldırmıstım

- - - Eklendi - - -

öyle bişey yok telpa hala telefonun 599 loraya satiyor o 650 diyenler insanlari kaziklamak isteyen sahtekarlar. daha dün ben birine rastladim maviye 600 beyaza 630 siyaha 700 diyor neden boyle bu telefonun fiyati sabit dedim. bi de piskin piskin; siyah piyasada su an hic yok bende 700 e satiyom ister al ister alma diyor.
telpada bakabilirsin pembe rengide gelmıs ve sevkikaytlar 2 eylülde

- - - Eklendi - - -

ali.44

ali.44

Üye
arkadaşlar bu cihazı telpamarketten kredi kartsız kapıda ödeme ile alma imkanı varmı acaba

slhtnr

slhtnr

Üye
ben ayarlardan bıraz kurcalayınca bulmustum değiştirmesi çok ama çok kolay ama sımdı telefonum garantıde yanı ezbere tarif edemem bende go launcherı kullandım ama alısamadım kaldırmıstım

- - - Eklendi - - -

telpada bakabilirsin pembe rengide gelmıs ve sevkikaytlar 2 eylülde

- - - Eklendi - - -

evet bende gördüm ama hala 600 liraya satan yerler var bu yeni seri olan herhalde

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin

650 olduğunu gördünüz sanırım :)

06kubilay06

06kubilay06

Üye

evet bende gördüm ama hala 600 liraya satan yerler var bu yeni seri olan herhalde
evet yeni seri bunlar 600 tl olan yerlerden bı an once almayanlar alsın yoksa 50 tl odıcekler

• Beğen
TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye

Arkadaşlar ben derleme numarasına tıklayınca böyle şeyler diyor sizde oluyor mu?
İlk başlarda geliştirici olmanıza iki adım kaldı dedi sonra siz artık bir geliştiricisiniz dedi sizde oluyor mu çok garip bir şey?

• Beğen

Üst Alt