General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
geliştirici menüsü açılmıştır :oke:

uzun zamandır orjinal rom kullanmadığım için yerini tam hatırlamıyorum menüde olması lazım

maktama

maktama

Üye
Artık "geliştirici seçenekleri"nden "usb hata ayıklama"yı (ve birçok geliştirici ayarlarını)aktifleştirebilirsiniz. İşinize en çok "usb hata ayıklama" yarayacak,titanium backup için falan. Android 4.2 versiyonundan itibaren "geliştirici seçenekleri" menüsünü bu şekilde gizlediler. Öyle "garip birşey" değil yani:)

• Beğen
Tepkiler: Buğra
TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
İlk aldığından beri bu menü açık zaten ve sadece usb hata ayıklama var yine.

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Kamera olarak kullanabilirmiyim pc ye taktığımda ?

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Su telefonun tek sevmediğim yanı sarjda oynarken kablonun kafamda olması :(

- - - Eklendi - - -

Bide stock roma dondum ram 400 e bile zor çikiyor cogu seyi kapatmam rağmen diger stock rom kullananlarda nasıl ram?

KayraBey

KayraBey

Üye
Su telefonun tek sevmediğim yanı sarjda oynarken kablonun kafamda olması :(

- - - Eklendi - - -

Bide stock roma dondum ram 400 e bile zor çikiyor cogu seyi kapatmam rağmen diger stock rom kullananlarda nasıl ram?

Açılışta 650 falan. Kullandıkça 350 400 oluyor

aklidenge

Üye
Merhaba arkadaşlar İzmir'den elden satın alabileceğim bir yer var mı Yardımcı olurmusunuz ?

caglar b

caglar b

Üye
uyanık telpa hemen zam yapmış

- - - Eklendi - - -

uyanık telpa hemen zam yapmış

cunun08

Üye
Arkadaşlar disconun bataryasını nereden bulabilirim. Şarj problemim var. Çok çabuk gidiyor

kerem28yuksel

Üye
yaa bana telefoncu 700 tl olabilirmiş dogrumu ?

aklidenge

Üye
doğru bazı telefoncular ''bu telefon piyasada fazla yok çabuk tükenir'' deyip 700 lira fiyat biçmeye başladırlar şimdide. 1 Hafta sonra bak heryerde 700 ve üstünde olcak benden demesi...

kerem28yuksel

Üye
telpa 700 yükseltirmi telefonu sizce beyler ? Ben telpadan alcam

slhtnr

slhtnr

Üye
beni de yaz beyaz :)

Slapper33

Slapper33

Üye
telpanın sitesinde ki pembe rengi hiç fena değilmiş alıp mavi kap mı taksam :)

06kubilay06

06kubilay06

Üye
telefon bugun garantıden geldı aldıgım gıbı telefoncuya goturdum sımdı sarj oluyor ama pc gormuyor sorudum nıe gormuyo dıye onun ıcın anakartın degısmesı gerekıyo dedı bastan soleseydın hıc yaptırmazdım dedım suan sarjda hıc sıkıntı yok ama telefon pc ye baglayamıyor ve benım acil olarak root yapmam lazım garantıye unroot yapıp gonderdım sımdıde pc gormedıgı ıcın root olmuyor bırı telefondan root yapmanın bı yolunu soyleyebılırmı yoksa durum vahim

Üst Alt