General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

danismaz61

Üye
Arkadaşlar peki bu yazılım atmayı ücretsiz mi yapıyorlar yoksa paralı mı?

06kubilay06

06kubilay06

Üye
arkadaşlar servis takipten aldıgım manzarayla dunyam yıkıldı ne yapıcam sımdı telefonun fıyatının 6 da 1 inimi ödeyim dandik bi soket için ? telefonun tum parçaları telpa garantısı altındadır dıyor ekrana bısı olsa garantı dısı kullanıcı hatası kasaya bısı olsa kullanıcı hatası lan sarj soketıdemı kullanıcı hatası
http://j1308.hizliresim.com/1d/v/rzbgf.png

bensukru

Üye
arkadaşlar servis takipten aldıgım manzarayla dunyam yıkıldı ne yapıcam sımdı telefonun fıyatının 6 da 1 inimi ödeyim dandik bi soket için ? telefonun tum parçaları telpa garantısı altındadır dıyor ekrana bısı olsa garantı dısı kullanıcı hatası kasaya bısı olsa kullanıcı hatası lan sarj soketıdemı kullanıcı hatası
http://j1308.hizliresim.com/1d/v/rzbgf.png

Gmd den once samsung galaxy w kullaniyordum. Su temasi olmamasina ragmen servis sarj soketi icin 300 tl istedi. Sivi temasi dediler derdimi anlatamadim resmen siviyla temas ettkrmesigimi. Servisten aldim telefonu bi telefoncuda 30 tl ye yaptirdim garanti boUlursa bozulsun 300 lira nerde 30 tl nerde. Sade gmd deil bu sarj soketleri samsung telefonlarin cogunda var. Arkadasimda note var oda pyle oldu onada sivi temasi dediler. Gecmis olsun umarim halledersin isini.

06kubilay06

06kubilay06

Üye
arkadaşlar sarj problemi yaşayan varsa grubuma beklerım burdan bırleselım

KayraBey

KayraBey

Üye
İsyan :ehe

• Beğen
Tepkiler: 06kubilay06
big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Şarj sorunu şaşırttı vallahi ya :hmmm İnşallah kronik bir şey değildir.Sizin disco kaçıncı seri ?

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Nasil anliyoruz ki kacinci seri oldugunu???

Alınan tarihe göre anlaşılıyor işte.Bide son serilerde şarj aleti değişti mesela böyle şeylerden anlayabiliriz heralde

- - - Eklendi - - -

Alınan tarihe göre anlaşılıyor işte.Bide son serilerde şarj aleti değişti mesela böyle şeylerden anlayabiliriz heralde

Beyler bide arkadaşım benden görünce niyetlendi gezdik ama bulamadık herkez gibi:off:Benim aldığım telefoncuda 20 gün süre veriyor(en az) İstanbul avrupa yakasından alanlar bana nerden aldıklarını yazarlarsa bir sevap point kasarlar:ehe

bensukru

Üye
Telefonum mavi kulakligim beyaz kutudan ekran filmi ve kulakligin kulak icine giren seffaf tapadan 4 tane yedegi cikti. Sarj cihazim da beyaz usb girisli greenmate yaziyor ustunde. Hanginseri oluyor?

Buğra

Buğra

Admin
Telefonum mavi kulakligim beyaz kutudan ekran filmi ve kulakligin kulak icine giren seffaf tapadan 4 tane yedegi cikti. Sarj cihazim da beyaz usb girisli greenmate yaziyor ustunde. Hanginseri oluyor?

Son serilerden 4.parti herhalde bizde kulak ligin yedek parça si cikmadi

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Bizde kulaklık kırmızı

• Beğen
Tepkiler: Buğra
06kubilay06

06kubilay06

Üye
4..

- - - Eklendi - - -

1ve2. seriler de kırmızı kulaklık ve general mobileın sarj aleti var ve ıngılızce kısımlar var 3. partı hakkında tam bılgım yok ama sanırsam sarj adaptoru uzun ınce 4.partı genel olarak mavi renkli sarj aletleri green mate kulaklık gri çık tasarımlı ve telefonun tamamı türkçe

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
4..

- - - Eklendi - - -

1ve2. seriler de kırmızı kulaklık ve general mobileın sarj aleti var ve ıngılızce kısımlar var 3. partı hakkında tam bılgım yok ama sanırsam sarj adaptoru uzun ınce 4.partı genel olarak mavi renkli sarj aletleri green mate kulaklık gri çık tasarımlı ve telefonun tamamı türkçe

Senin şarj problemi ne oldu kardeşim o konuda bilgilendirirsen sevinirim

06kubilay06

06kubilay06

Üye
100 tl yi ödenmicem telefonumu geri istedim adli yollarla ilerleyecegim yapıcakları en fazla ya usp portu değiştircekelr (orjinali en kralı 5 tl ) yada lehim yapcaklar bunları kendımde yaparım 100 tl vermektense telpayla aramda geçen diyolag

Secret26

Secret26

Üye
100 tl yi ödenmicem telefonumu geri istedim adli yollarla ilerleyecegim yapıcakları en fazla ya usp portu değiştircekelr (orjinali en kralı 5 tl ) yada lehim yapcaklar bunları kendımde yaparım 100 tl vermektense telpayla aramda geçen diyolag

Üzüldüm duruma ancak 1 hafta neden bekledin ki dostum ya bence de dediğin gibi bir telefoncuda yaptır zaten garanti tüm telefonlarda sıkıcı bir diyalog ve bekleme sorunu yaratıyor.

06kubilay06

06kubilay06

Üye
Üzüldüm duruma ancak 1 hafta neden bekledin ki dostum ya bence de dediğin gibi bir telefoncuda yaptır zaten garanti tüm telefonlarda sıkıcı bir diyalog ve bekleme sorunu yaratıyor.
tatildeydım o yuzden bekledım ıdarede ediyordum ama pc yede bağlayamayınca gonderdım telefon garantı kapsamında kalsın dıye gondermıstım ama bosyere telefonumdan oldum gelsin kendımde yaparım basit bi lehim olmadı usb portu alırım bitane yada eski telelrimden sokerım

bensukru

Üye

Son serilerden 4.parti herhalde bizde kulak ligin yedek parça si cikmadi

Telefinum komple turkce deil ingilizcede var bi kac menude? Ayrica birinci parti ikinci parti vs. Bi artisi yada bi eksisi varmi merak ettim?

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
Telefinum komple turkce deil ingilizcede var bi kac menude? Ayrica birinci parti ikinci parti vs. Bi artisi yada bi eksisi varmi merak ettim?
kutu içeriği biraz farklı yanı şarz cihazı farklı vs gibi ufak şeyler telefon aynı telefon :)

06kubilay06

06kubilay06

Üye
1.partilerde telefonun menülerinde ingilizce kelimeler var kulaklıgı kırmızı sıyah örn:mavi telefonla uymuyo ve kualklıgın pabuççları sabit değişmiyor sarj aletide general mobile ın
4.parti ise telefon tamamı türkçe kulaklıgı beyaz gri ve şık tasarımlı ıcınden yedek 2 çift pabuc cıkıyor 1 buyuk 1 kucuk boy yanı pabuclar degıstırlıyor sarj aleti greenmateye ait yanı telpa nın anlasmalı oldugu baska bı fırmadan gelıyor

- - - Eklendi - - -

ayrıca kutu içeriğide farklı yanı 1.partıde telefon kenerlardan destek alarak kutunun ıcınde duruyor ama 4.partıde telefon farkl ısekılde duruyor birde 1.partide ekran koruyucu general mobileden gleıor ve oldukca guzel ambalajlı sekılde koymuslar 4.partıdeyse telpa rastagele içine ekran koruyucuyu atmıs

- - - Eklendi - - -

garantıye yollamasaydım 1.ve 4.partı arasıdnakı farkları vıdeoya alıcaktım ama garantıden gelemsını beklıcem

• Beğen
Tepkiler: big.LITTLE, Dede ve Buğra

Üst Alt