Arkadaşlar peki bu yazılım atmayı ücretsiz mi yapıyorlar yoksa paralı mı?

arkadaşlar servis takipten aldıgım manzarayla dunyam yıkıldı ne yapıcam sımdı telefonun fıyatının 6 da 1 inimi ödeyim dandik bi soket için ? telefonun tum parçaları telpa garantısı altındadır dıyor ekrana bısı olsa garantı dısı kullanıcı hatası kasaya bısı olsa kullanıcı hatası lan sarj soketıdemı kullanıcı hatası
http://j1308.hizliresim.com/1d/v/rzbgf.png
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şarj sorunu şaşırttı vallahi yaİnşallah kronik bir şey değildir.Sizin disco kaçıncı seri ?
Nasil anliyoruz ki kacinci seri oldugunu???
Alınan tarihe göre anlaşılıyor işte.Bide son serilerde şarj aleti değişti mesela böyle şeylerden anlayabiliriz heralde
Benim aldığım telefoncuda 20 gün süre veriyor(en az) İstanbul avrupa yakasından alanlar bana nerden aldıklarını yazarlarsa bir sevap point kasarlar
Telefonum mavi kulakligim beyaz kutudan ekran filmi ve kulakligin kulak icine giren seffaf tapadan 4 tane yedegi cikti. Sarj cihazim da beyaz usb girisli greenmate yaziyor ustunde. Hanginseri oluyor?
4..Telefonum mavi kulakligim beyaz kutudan ekran filmi ve kulakligin kulak icine giren seffaf tapadan 4 tane yedegi cikti. Sarj cihazim da beyaz usb girisli greenmate yaziyor ustunde. Hanginseri oluyor?
4..
- - - Eklendi - - -
1ve2. seriler de kırmızı kulaklık ve general mobileın sarj aleti var ve ıngılızce kısımlar var 3. partı hakkında tam bılgım yok ama sanırsam sarj adaptoru uzun ınce 4.partı genel olarak mavi renkli sarj aletleri green mate kulaklık gri çık tasarımlı ve telefonun tamamı türkçe
100 tl yi ödenmicem telefonumu geri istedim adli yollarla ilerleyecegim yapıcakları en fazla ya usp portu değiştircekelr (orjinali en kralı 5 tl ) yada lehim yapcaklar bunları kendımde yaparım 100 tl vermektense telpayla aramda geçen diyolagLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tatildeydım o yuzden bekledım ıdarede ediyordum ama pc yede bağlayamayınca gonderdım telefon garantı kapsamında kalsın dıye gondermıstım ama bosyere telefonumdan oldum gelsin kendımde yaparım basit bi lehim olmadı usb portu alırım bitane yada eski telelrimden sokerımÜzüldüm duruma ancak 1 hafta neden bekledin ki dostum ya bence de dediğin gibi bir telefoncuda yaptır zaten garanti tüm telefonlarda sıkıcı bir diyalog ve bekleme sorunu yaratıyor.
Son serilerden 4.parti herhalde bizde kulak ligin yedek parça si cikmadi
kutu içeriği biraz farklı yanı şarz cihazı farklı vs gibi ufak şeyler telefon aynı telefonTelefinum komple turkce deil ingilizcede var bi kac menude? Ayrica birinci parti ikinci parti vs. Bi artisi yada bi eksisi varmi merak ettim?

1.partilerde telefonun menülerinde ingilizce kelimeler var kulaklıgı kırmızı sıyah örn:mavi telefonla uymuyo ve kualklıgın pabuççları sabit değişmiyor sarj aletide general mobile ınTelefinum komple turkce deil ingilizcede var bi kac menude? Ayrica birinci parti ikinci parti vs. Bi artisi yada bi eksisi varmi merak ettim?