General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
Arkadaslar bisey dikkatimi cekti. Sarj cihazinda bi isik var. Sarj olurken kirmizi yaniyor. Doldugunda yesil oluyor. Ancak telefonda sarj yuzdesib%100 gosterirken uzun bi sure sarj uzerindeki isik hala kirmizi gosteriyor. Yesil olana kadr cikarmicam sarjdan. Sarjdan cok memnunum cunku. 21 saat gitti resmen harika :))
Her telefonda öyledir pil %100 dolduğunda bile biraz daha sarz almaya devam eder

06kubilay06

06kubilay06

Üye
aranan kan : tekno seyir incelemesi

06kubilay06

06kubilay06

Üye
Arkadaslar bisey dikkatimi cekti. Sarj cihazinda bi isik var. Sarj olurken kirmizi yaniyor. Doldugunda yesil oluyor. Ancak telefonda sarj yuzdesib%100 gosterirken uzun bi sure sarj uzerindeki isik hala kirmizi gosteriyor. Yesil olana kadr cikarmicam sarjdan. Sarjdan cok memnunum cunku. 21 saat gitti resmen harika :))
çok doğru tespit bende hep yazıyım dıyorumda unutuyordum telefon sarj aletı ıle verı transveride yapabılıyor yanı sakın telefon %100 u gosterdı ıye cıkarmayın sarj aletı yesıle donene kadar bekleyın

• Beğen
Tepkiler: Buğra

burçakçı

Üye
arama yapmaya başladığında sensör devreye giriyor ve ekran kapanıyor. normalde kulağına götürdüğünde kapanması lazım ama bazen arama yapar yapmaz kapanabiliyor. bu durumda kulağına 1 kez götür ve geri çek ekranın açıldığını göreceksin.

telefonun şu anda stokta olduğu bir site var mı arkadaşlar?

evet denedim gerçekten işe yaradı. teşekkürler. ama çok fazla hassas bir sensöre sahip demekki. ben kendi telf. sahibinden.comdan aldım. herhangi bir soru çıkmadı. tavsiye ederim. bluetooth ile ilgili bilgi alamadım?

- - - Eklendi - - -

merhaba arkadaşlarbir alışveriş sitesinden GM discovery sipariş verdim ama arkadaşlar bu telefonun TÜRKÇE olmadığını söylediler. Doğru mudur?yabancı dilim olmamasından sıkıntıya düştüm. eğer tr değilse nasıl tr yaparım?saygılarımla...
benim aldığım telefonun tamamı türkçe o konuda müsterih olun. şarj konusundada şunu söyleyebilirim ki bu telefon bir şarj harikası. normal kullnımda 4 güne kadar, yoğun kullanımda ise çok rahat 2 günü buluyor. selamlar.

• Beğen
Tepkiler: Buğra

bensukru

Üye
Benim menu %98 turkce bir iki ing. Var o da lazim olmayan menuler zaten. Arkadas sensor hassasiyetinden bahsetmis sana onerim ekran parlakligini otomatik yap ve menuye don sonra isikli bi ortamda parmaginla kapat sesnsoru hooop ekran karariyor aninda ardin cek parmaginibsensorun ustunden hoooop hemen parlaklik artiyor ben oyle test ettim satin alirken saygilar. Haaa admin beni de ekle mavi renk olarak ;)

06kubilay06

06kubilay06

Üye
evet beyler telefonum bugun sabah ıstanbuldakı telpa servısıne ulaşmış kargoda oyle gorunuyor bende telefonun akıbetını ogrenmek adına gonderdıgım yerı aradım ama açan yok ulaşmak ımkansız sonra ıntternette bı baktımkı musterı hızmetlerıyle ıletısıme gecemeyen yuzlerce ınsan var canımı sıktı bu durum sonra telpa servis sitesinden ımeı no ıle servis takibini arattırdım ama sonuç bulunamadı ve sıkayetvar.comdakı sıkayetlere bakılırsa sarj sıkıntısı baska kısılerdede olusmus ve bunun ıcın 100 tl talep etmısler ıns basıma boyle bısey gelmez gelırse anında telefonumu gerı gondermelerını ısterım ve mahkeme yolunu tutarım çünkü cihazın tum parçaları telpa garantisindedir diyor bırde ucretmı odıcem

Sarangni

Sarangni

Üye
evet beyler telefonum bugun sabah ıstanbuldakı telpa servısıne ulaşmış kargoda oyle gorunuyor bende telefonun akıbetını ogrenmek adına gonderdıgım yerı aradım ama açan yok ulaşmak ımkansız sonra ıntternette bı baktımkı musterı hızmetlerıyle ıletısıme gecemeyen yuzlerce ınsan var canımı sıktı bu durum sonra telpa servis sitesinden ımeı no ıle servis takibini arattırdım ama sonuç bulunamadı ve sıkayetvar.comdakı sıkayetlere bakılırsa sarj sıkıntısı baska kısılerdede olusmus ve bunun ıcın 100 tl talep etmısler ıns basıma boyle bısey gelmez gelırse anında telefonumu gerı gondermelerını ısterım ve mahkeme yolunu tutarım çünkü cihazın tum parçaları telpa garantisindedir diyor bırde ucretmı odıcem

Üç defa aynı şikayet gönderip servis forumları elinizde olmadan maalesef Tüketici Hakem Heyeti gidemezsiniz. Farklı arızadan dört defa göndermeniz gerek

Cihazın girişinin yapılmaması normal çünkü daha bugün ulaşmış orada ki işleyişe göre sırası gelince işlemi yapılır.

bensukru

Üye
Üç defa aynı şikayet gönderip servis forumları elinizde olmadan maalesef Tüketici Hakem Heyeti gidemezsiniz. Farklı arızadan dört defa göndermeniz gerek

Cihazın girişinin yapılmaması normal çünkü daha bugün ulaşmış orada ki işleyişe göre sırası gelince işlemi yapılır.

Bu servis ilemlerinde sira cok onemli. Exper pc arizaya gondermistim tam yedi gun sonra sistemde kaydini gordum. Ayrica vatan pc den elektronik almistm arizaya vermistim. 4 gun sonra sistemde gorunmeye basladi ve tam bir ay sistemde kontrol ediliyor yazdi. Sonunda para iade ettiler. Bunlar sabjr isi .

Sarangni

Sarangni

Üye
Bu servis ilemlerinde sira cok onemli. Exper pc arizaya gondermistim tam yedi gun sonra sistemde kaydini gordum. Ayrica vatan pc den elektronik almistm arizaya vermistim. 4 gun sonra sistemde gorunmeye basladi ve tam bir ay sistemde kontrol ediliyor yazdi. Sonunda para iade ettiler. Bunlar sabjr isi .

Kesinlikle sabır çok önemli. Ben cihaz iadesi yaptım biraz ısrarcı olmak ve prosedürü takip etmek gerekiyor. Sizi dinleme zahmeti göstermeyen adamlar Tüketici Hakem Heyeti kararını görünce haftada yedi defa arar oluyor. :D

06kubilay06

06kubilay06

Üye

teşekkürler inş cabuk hallolur nokia 3310 un 2 model ustu bı telefonu kullanıyorum suan

danismaz61

Üye
Arkadaşlar istanbulda telefonu güncelletmek için nerde telpa bulabilirim?

Sarangni

Sarangni

Üye
teşekkürler inş cabuk hallolur nokia 3310 un 2 model ustu bı telefonu kullanıyorum suan

Attan inip eşşeğe binmek gibi. Şimdi o telefon ne tatsız tuzsuzdur ya hu. Umarım kisa sürede hallederler.

Buğra

Buğra

Admin
Attan inip eşşeğe binmek gibi. Şimdi o telefon ne tatsız tuzsuzdur ya hu. Umarım kisa sürede hallederler.

Ben 2 yıl Turkcell T10 kullandım ve discovery geçiş yaptığımda siz düşünün artık halimi :ehe

Sarangni

Sarangni

Üye

Ben 2 yıl Turkcell T10 kullandım ve discovery geçiş yaptığımda siz düşünün artık halimi :ehe

Çok iyi anlıyorum. Galaxy Gio dan (18 ay kullandım) Atrix ilk geçtiğim aynı hisler bende de vardı. :D

06kubilay06

06kubilay06

Üye
telefonda arama kapamayı zor yapıyorum :D telpanın sıtesınde 0.8 gun ıcınde tamır edılır yazıyo o ne demek cozemedım 8 saat mı yoksa bır gunun 0.8 imi kafam karıstı

edit: şu dk ıtıbarıyle tamıre basladın hadı hayırlısı bırde mesaj gonderdım telefonun akıbetı hakkında umarım cevap gelır

kerem28yuksel

Üye
beyler oyun indiriyom cıkan obb dosylarıını nereye kaydetcem ?
Tel hafızası>android>obb mi

yoksa hafızakartı>android>obb

uygulamaları hafıza kartına kurcam obb dosyasını nere atcam yardımm

bensukru

Üye
telefonda arama kapamayı zor yapıyorum :D telpanın sıtesınde 0.8 gun ıcınde tamır edılır yazıyo o ne demek cozemedım 8 saat mı yoksa bır gunun 0.8 imi kafam karıstı

edit: şu dk ıtıbarıyle tamıre basladın hadı hayırlısı bırde mesaj gonderdım telefonun akıbetı hakkında umarım cevap gelır

Arkadasim resmin en ustunde ki www ile baslayan adres satirinin en sonunda ki rakamlar telefonunun imei numarasi sanirim karartsan daha iyi olurdu ne olir ne olmaz di€ ;)

Üst Alt