General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Secret26

Secret26

Üye
al arkadaşım s3 veya s4 alıcak paran yoksa gmd al

arkadaş telefonlardan pek anlamıo heralde...

Garantisi bittiyse al bence de arkadaş anlamıyor hayır sakın nedir ya :) 1600 2000 paramız var da sanki gmd alıyoruz biz... Al sen pişman olmazsın daha dün ufak bir çeviri geldi tüm menü türkçe oldu :) Anlayacağın telefona bakıyor general mobile

calypso16

calypso16

Üye
teşekkürler

Invoke

Invoke

Üye
Garantisi bittiyse al bence de arkadaş anlamıyor hayır sakın nedir ya :) 1600 2000 paramız var da sanki gmd alıyoruz biz... Al sen pişman olmazsın daha dün ufak bir çeviri geldi tüm menü türkçe oldu :) Anlayacağın telefona bakıyor general mobile

Niye anlamıyım ya? Adam da zaten s2 varmış. Niye gmd alsın?

- - - Eklendi - - -

al arkadaşım s3 veya s4 alıcak paran yoksa gmd al

- - - Eklendi - - -

arkadaş telefonlardan pek anlamıo heralde...

Benim bilmediğim ne biliyorsunuz merak ettim? Adamın s2si var satıp gmd almak mantıklı mı sizce?

• Beğen
Tepkiler: Buğra
slhtnr

slhtnr

Üye
s2yi satıp alayım mı discovery bi tane sorayım dedim arkadaşlar

eğer telefonu kullanmak için aliyorsan hemen al yok ben 4 5 ay kullanirim satar yeni cikanlardan alirim diyorsan s2 kalsin sende arkadasim..

Buğra

Buğra

Admin

- - - Eklendi - - -

Benim bilmediğim ne biliyorsunuz merak ettim? Adamın s2si var satıp gmd almak mantıklı mı sizce?
Tartışma çıkmasın lütfen :)

elbette mantıklı s2 eski bir cihaz ve çift çekirdek.

Disocovery ise daha yeni işlemci var ve 4 çekirdekli performans ekran vs her yönüyle s2'den daha iyi :spr

• Beğen
Tepkiler: Dede

kerem28yuksel

Üye

- - - Eklendi - - -

Cok mantikli bi karar...

- - - Eklendi - - -

menuyu nasil tr oldu guncellemi yaptin yoksa kendi kendinemi aciklarsan sevinirim

Invoke

Invoke

Üye

Tartışma çıkmasın lütfen :)

elbette mantıklı s2 eski bir cihaz ve çift çekirdek.

Disocovery ise daha yeni işlemci var ve 4 çekirdekli performans ekran vs her yönüyle s2'den daha iyi :spr

Tartışma çıkmasın tabi, ama bende s2 olsa ki bildiğim bir telefon s2 kullandım bir süre kullanmadan da konuşmuyorum neyse ben de s2 olsa gidip gmd almam. Tabi ki kişinin kendi kararı.

calypso16

calypso16

Üye
ben memnunum s2'den ama garantisi bittiğinden sadece düşünüyorum geçen günlerde bir arkadaşın s2nin camı kırıldı 300tl istemiş samsung servis. birde şöyle bişey duydum bir arkadaşım istanbuldaki samsung bayisinden s3 almış 900tl sıfır ve garantilimiş.orda çalışan bir arkadaşı sayesinde hatta bana da alayım istersen dedi.acaba mağazalarda kullanılan vitrin ürünlerinden mi veriyorlar

Secret26

Secret26

Üye

- - - Eklendi - - -

S2 ile gmdyi bir mi tutuyorsun kardeşim :) aç bi özelliklerine bak

06kubilay06

06kubilay06

Üye
gmd her açıdan ustun bir chaz ama sımdı s2 eger sanı tatmın edıyorsa para harcama gerek yok ama ben guncel oyunlarıda oynamak ıstıyorum dersen gmd bulunmaz nımet

bensukru

Üye
Soyle soyliyim arkadasim ben uc gundur kullaniyorum en yogun kullanimimda bile 6 saatten fazla gitti. Ancak gps haric digerlri acikti 3g falan komple acikti oyunlar online oyinlar falan yani o haliyle 6 saat gitti. Ancak bu gun su gps acim dedim. Actim bir saat icinde sarjim yuzde yetmislere indi...... Sarja tekrar taktim fulledim sarji ve gps yi (cipies yani :) kapattim. Saat besbucukta cikardm sarjdan yaklasik bir saat onbes dakka once ve su an %88 de :))) kesinlikle acmayin GPS yi bence denemelerim onu gosterdi isterseniz sizde deneyin.

Su saat itibari ile hala %44 :))) sarji super gidiyor.

Slapper33

Slapper33

Üye
beyler yarın aksama doğru bi vıdeo cekıp koycam
discovery 1.parti ve 4.parti arasındaki farkları (kutu içeriği ve yazılım olarak) videoya alıcam

Merak ettiğim bir konu açıkçası videoyu çekecek misin?

06kubilay06

06kubilay06

Üye
evet çekecektım ama telefonumu garantıye gondermek zorunda kaldım sarj edemıyordum bır turlu temeassızlık vardı ıdare edıyordu ama dun telefon hıc sarj olmadı ve bıtıncede bıdaha acamadım bende garantıye yollladım gelınce cekıcem ıns

berberoglu70

Üye
merhaba arkadaşlarbir alışveriş sitesinden GM discovery sipariş verdim ama arkadaşlar bu telefonun TÜRKÇE olmadığını söylediler. Doğru mudur?yabancı dilim olmamasından sıkıntıya düştüm. eğer tr değilse nasıl tr yaparım?saygılarımla...

06kubilay06

06kubilay06

Üye
evet çekecektım ama telefonumu garantıye gondermek zorunda kaldım sarj edemıyordum bır turlu temeassızlık vardı ıdare edıyordu ama dun telefon hıc sarj olmadı ve bıtıncede bıdaha acamadım bende garantıye yollladım gelınce cekıcem ıns

• Beğen
Tepkiler: Slapper33

kerem28yuksel

Üye
bu batarya kablosu uzunmu ??

xrayfc

Üye
Arkadaslar bende de var gm discovery ama usb otg kablosunu görmüyor yardim edebilecek olan varmi acaba bi ayari falan varmi?

_OrdeaL_

_OrdeaL_

Üye
beni de ekle mavi :yuru

Üst Alt