General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

BatuhanOzalp77

BatuhanOzalp77

Üye
beyler ben bu konuyu başından beri takip ediyorum da.. şimdi biraz nette söylenti duydum 2.partilerde sıkıntı varmış 3.partilerde wifi açık ekranı klitleyince donuyormuş filan ne yapmak lazım? hangi parti mal olduğunu nasıl anlarız?

1. ve 2. parti kırmızılı kullaklık veriyor 3.sünde beyaz kulaklık geliyor diye biliyorum benimki 3. parti anck wifi sorunu yok

pinokyotr

pinokyotr

Üye
Ilk gün yoğun bir şekilde kullandım 16 saat şarzı gitti bence çok güzel

• Beğen
Tepkiler: BatuhanOzalp77
Legendary.

Legendary.

Üye
dün carrefour bursa da gördüm kendilerini :kıskıs: bi yönden hayal kırıklığına uğradım ön kamera 480p çekiyormuş... yapıverseydin 720p nolcaktı...

Bunu duyduğuma çok sevindim.Bende Bursadayım :D Babama söyledim akşam gidicez bi göstereyim telefonu ona inceliyelim bi bizde :)

KayraBey

KayraBey

Üye
Gençler sürüm kontrolü yaptığım zaman son sürüm yüklü uyarısı veriliyor. Sürüm numarası gn4.2.a yazıyor. Sizde bir bakar mısınız sürüm ne yazıyor.

Uhops

Uhops

Üye
Ya htc evo 3d alasım falan var bunu görünce bi anda bu alasım geldi. Bu fiyata süper telefon

- - - Eklendi - - -

Seneye yaza gene bu stoklarda olur mu ki ? Veya daha iyisi çıkarmıkı?

BatuhanOzalp77

BatuhanOzalp77

Üye
Ya htc evo 3d alasım falan var bunu görünce bi anda bu alasım geldi. Bu fiyata süper telefon

- - - Eklendi - - -

Seneye yaza gene bu stoklarda olur mu ki ? Veya daha iyisi çıkarmıkı?

Evo 3d ile testlerde discovery önde bu bi kesin, ancak teknoloji bildiğimiz gibi çok hızlı gelişiyor örneğin Samsung sim kartı olmayan telefon tasarlıyor. Ben çok eskiden demiştim sadece ileride internet paketi kalacak arama mesajlaşma bitecek diye öyle birşey planlıyorlarmış.

Son olarak söyleyeceğim al dostum kullan olmadı satarsın.

Uhops

Uhops

Üye

Evo 3d ile testlerde discovery önde bu bi kesin, ancak teknoloji bildiğimiz gibi çok hızlı gelişiyor örneğin Samsung sim kartı olmayan telefon tasarlıyor. Ben çok eskiden demiştim sadece ileride internet paketi kalacak arama mesajlaşma bitecek diye öyle birşey planlıyorlarmış.

Son olarak söyleyeceğim al dostum kullan olmadı satarsın.

Zaten htc evo 3D stoklarda kalmadı satılmıyor artık. Seneye yaza param olursa alacam belki o zamana daha iyisini çıkarır GM.

BatuhanOzalp77

BatuhanOzalp77

Üye

Zaten htc evo 3D stoklarda kalmadı satılmıyor artık. Seneye yaza param olursa alacam belki o zamana daha iyisini çıkarır GM.

İnşallah çıkartır f/p olursa çok iyi olur bizde bunu satar onu alır kullanırız :ehe

Uhops

Uhops

Üye
Bide bu telefona 500mb net paketi bir ay yeter mi. Siteleri masaüstü görünümde kullanan bi telefon çok kota yer mi ?
Bide neden bulması kolay değil telefonu çok iyi bi telefon her sitede olması lazım bence.

BatuhanOzalp77

BatuhanOzalp77

Üye
Bide bu telefona 500mb net paketi bir ay yeter mi. Siteleri masaüstü görünümde kullanan bi telefon çok kota yer mi ?
Bide neden bulması kolay değil telefonu çok iyi bi telefon her sitede olması lazım bence.

Ben her zaman 1 gb kullanıyorum daha bittiğini görmedim hep 750 falan kalıyor ancak evde ve iş yerinde hep wifi kullanıyorum sana sadece 500 mb ile yetmeyebilir.

Haklısın ancak çok fazla bir talep gördü belkide bu kadar beklemiyorlardı onun içinde şimdi 13nde geliyor 4. parti zaten ilerleyen zamanlarda her yerde bulunabilir.

Uhops

Uhops

Üye

Ben her zaman 1 gb kullanıyorum daha bittiğini görmedim hep 750 falan kalıyor ancak evde ve iş yerinde hep wifi kullanıyorum sana sadece 500 mb ile yetmeyebilir.

Haklısın ancak çok fazla bir talep gördü belkide bu kadar beklemiyorlardı onun içinde şimdi 13nde geliyor 4. parti zaten ilerleyen zamanlarda her yerde bulunabilir.

Eve wi-fi şart oldu :) Zaten laptopda var wifi alırım o zaman. :) Saol

06kubilay06

06kubilay06

Üye
benımkı sınrısız ınternet o yuzden rahat kullanıyorum ayda 3 gb kullanıyorum ben tabı her sıteyı masaustu gorunum açık oluyo o yuzden cok gıdıyo tavsıyem masaustu kullanma cok gıder tabı telefonda koto sınırlama ozellıgı var bellı bır mb den sonra senı uyarıyo ve bellı bır mb den sonrada ınternetı kapatıyor yanı kontorun fealn gıtmemsı oluyo :D
telefon çok sıparıs oldugu ıcın ve uretım cokta hızlı olmadıgından gelen stk anında bıtıyor yakında heryerde rahat bulursun

• Beğen
Tepkiler: Dede
HAM ZA

HAM ZA

Üye
  • Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Telefon sahibi olan arkadaşlar sürüm bilgisi ne yazıyor sizde yazar mısınız

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Yunkaai

Yunkaai

Üye
Aynen 4.2.1

Aldığımda 4.1.2 idi herhalde :hmmm

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Android sürümü değil gençler... ondan bahsetmiyorum ben...

Sistem güncellemeye girin oraya bakın da söyleyin. Cihaz hakkında bölümüne değil.

Birisi güncelleme geldi tüm herşey Türkçe oldu dedi de... bende menüler de hala ingilizce olan bölümler var. Merak ettim bu sürüm bilgisi herkeste aynı mı değil mi diye

Ccihat67

Ccihat67

Üye
GN4.2.a bendede ingilizzce yerler aynı duruyo

Üst Alt