06kubilay06
Üye
2 haftadır 8 tane anahtarı ve çelik bir flashı olan anahtarlıkla aynı cepte korunmasız taşıyorum kılcal cızık bıle olusmadı eskı nokia e5-00 da aynı anaktarlıkla yarım saatte ekranın bellı bır bolumu cızıkden geçi,lmiyordu
ıphone 4s ın uretım maaliyeti 99$ ama telefon uretmekle hıc bırsey bıtmıyor
bu telefonun yazılımı var ıcındekı uygulaaları var onlar beles değil
telefon uretıldıgı yerın elektırıgı suyu vs. var
işçiliği var bunun kargolanması taşınması var fabrıkanın mağazalarının çalıştıkları yerlerın bıle gıderlerı var bunlarda telefonda cıkartılıyor dogrusuda bu bedavaya calıscak degıller ee hal boyle olunca bırde bızım ulkemızde %70 vergı verırırız kazıklanırız
- - - Eklendi - - -
ıphone 4s ın uretım maaliyeti 99$ ama telefon uretmekle hıc bırsey bıtmıyor
bu telefonun yazılımı var ıcındekı uygulaaları var onlar beles değil
telefon uretıldıgı yerın elektırıgı suyu vs. var
işçiliği var bunun kargolanması taşınması var fabrıkanın mağazalarının çalıştıkları yerlerın bıle gıderlerı var bunlarda telefonda cıkartılıyor dogrusuda bu bedavaya calıscak degıller ee hal boyle olunca bırde bızım ulkemızde %70 vergı verırırız kazıklanırız
- - - Eklendi - - -
adam daha telefonun garantısının ne oldugunu bılmıyor kvk ne alaka telpa garantılı ayrıca telefon blu life play olugunu bılıyoruz bluu life play de gorılla glass varda bundamı çıkartmışlarmesut cevik canli yayinda soyledi Gorilla glas YOK kvk calisanlari yanlis biliyor dedi konuda kapandi. artik ucuz ekran naylonlarindan alir yapistirirsiniz.