Haber General Mobile, Dünyanın ilk "Android Go" Telefonu GM 8 Go'yu Satışa Sundu!

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
General Mobile, Dünyanın ilk "Android Go" Telefonu GM 8 Go'yu Satışa Sundu!


Android Go" versiyonunun dünyadaki ilk ürünü olan "GM 8 Go" modelini kullanıcıların beğenisine sundu.

‘GM 8 Go’, geliştirilmiş Google uygulamaları ile kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor. "GM 8 Go", yenilenen Chrome ve Google uygulamalarıyla internet üzerinden data kullanımını azaltarak veri tasarrufu sağlıyor ve böylece çok daha hızlı işlem yapabilmeyi fırsatı sunuyor. Kullanıcı dostu ara yüze sahip olan "GM 8 Go" kullanıcılara Android’in en güncel versiyonu olan Android Oreo 8.1 işletim sistemini sunuyor.

Android Oreo (Go edition), hızlandırılmış yazılımı ile yüksek performans gösteren işletim sistemi, ekstra depolama imkânı ve güvenlik gibi avantajlar içeren optimize edilmiş bir yazılım deneyimi sağlıyor. "GM 8 Go", özellikle ilk kez internetle tanışanların ihtiyaç duyabilecekleri, amaca yönelik Google uygulamalarıyla birlikte geliyor. Android Oreo (Go edition) yüklü akıllı telefonlar, ayrıca telefon üzerinde en iyi çalışan uygulamaların indirilebilmesini kolaylaştıran özel bir Google Play Store versiyonu yüklü şekilde sunuluyor.

"GM 8 Go", yeni nesil 18.9’luk ekran tasarımıyla dikkat çekiyor. 13MP flaşlı ön kamerası ile üstün selfie deneyimi yaşatan GM 8 Go ile fotoğraf tutkunları, çektikleri fotoğrafları cihazın hem ön hem arka kamerasında kullanabilecekleri ‘portre modu (bokeh)’ seçenekleri ile düzenleyerek fotoğraflarına sanatsal bir dokunuş katabiliyor. Ayrıca çekilen fotoğraf ve videolar hafıza problemi olmaksızın dahili olarak sunulan Google Fotoğraflar uygulamasıyla yüksek kalitede, ücretsiz ve sınırsız olarak depolanıyor.

GM 8 Go kullanıcılara HD kalitesinde video görüşmeleri sunuyor. Ayrıca kullanıcılar, Dolby Audio uygulaması yoluyla harika ses efektleriyle en iyi müzik deneyimine ulaşıyor.


GM 8 Android Go Özellikleri

  • Boyutlar: 150*70.5*8.59mm / Ağırlık 150 gram
  • Parmak izi Okuyucu
  • Ekran: IPS LCD, 16M colors, Incell 5.5 inç HD+ 18:9 Çözünürlük 720 x 1440Corning Gorilla Glass 3
  • Android 8.1 Oreo Go Edition
  • MediaTek MT6739 CPU Quad-Core 1.5 GHz / IMG 8XE 1PPC @ 420 MHz GPU
  • 16GB dahili depolama alanı, 1GB RAM, 128GB'a kadar microSD kart desteği
  • 13 MP AF , f2.0 arka kamera, 5 MP FF, f2.2 ön kamera
  • WLAN, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Wi-Fi Direct, Wi-Fi Display, Hotspot, 5Ghz ve 2.4 Ghz dual band desteği, Bluetooth, v4.2, A2DP, LE, GPS, A-GPS,GLONASS
  • Micro-USB 2A turbo charge
  • 3500 mAh şarj (değiştirilebilir)
"GM 8 Go", 799 TL fiyatıyla zincir teknoloji marketleri ve seçkin cep telefonu mağazalarının yanı sıra; General Mobile’ın web sitesi üzerinden online olarak kullanıcılarla buluşuyor. GM 8 Go ayrıca, Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom mağazalarında 12, 24, 36 ay taksit seçenekleri ile satışa sunuldu.
 


Üst Alt