General Mobile Discovery Gorilla Glass 2' ekran kullanıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

06kubilay06

06kubilay06

Üye
2 haftadır 8 tane anahtarı ve çelik bir flashı olan anahtarlıkla aynı cepte korunmasız taşıyorum kılcal cızık bıle olusmadı eskı nokia e5-00 da aynı anaktarlıkla yarım saatte ekranın bellı bır bolumu cızıkden geçi,lmiyordu
ıphone 4s ın uretım maaliyeti 99$ ama telefon uretmekle hıc bırsey bıtmıyor
bu telefonun yazılımı var ıcındekı uygulaaları var onlar beles değil
telefon uretıldıgı yerın elektırıgı suyu vs. var
işçiliği var bunun kargolanması taşınması var fabrıkanın mağazalarının çalıştıkları yerlerın bıle gıderlerı var bunlarda telefonda cıkartılıyor dogrusuda bu bedavaya calıscak degıller ee hal boyle olunca bırde bızım ulkemızde %70 vergı verırırız kazıklanırız

- - - Eklendi - - -

mesut cevik canli yayinda soyledi Gorilla glas YOK kvk calisanlari yanlis biliyor dedi konuda kapandi. artik ucuz ekran naylonlarindan alir yapistirirsiniz.
adam daha telefonun garantısının ne oldugunu bılmıyor kvk ne alaka telpa garantılı ayrıca telefon blu life play olugunu bılıyoruz bluu life play de gorılla glass varda bundamı çıkartmışlar

• Beğen
Tepkiler: Secret26

ahmetsuha525000

Üye
2 haftadır 8 tane anahtarı ve çelik bir flashı olan anahtarlıkla aynı cepte korunmasız taşıyorum kılcal cızık bıle olusmadı eskı nokia e5-00 da aynı anaktarlıkla yarım saatte ekranın bellı bır bolumu cızıkden geçi,lmiyordu
ıphone 4s ın uretım maaliyeti 99$ ama telefon uretmekle hıc bırsey bıtmıyor
bu telefonun yazılımı var ıcındekı uygulaaları var onlar beles değil
telefon uretıldıgı yerın elektırıgı suyu vs. var
işçiliği var bunun kargolanması taşınması var fabrıkanın mağazalarının çalıştıkları yerlerın bıle gıderlerı var bunlarda telefonda cıkartılıyor dogrusuda bu bedavaya calıscak degıller ee hal boyle olunca bırde bızım ulkemızde %70 vergı verırırız kazıklanırız

- - - Eklendi - - -

adam daha telefonun garantısının ne oldugunu bılmıyor kvk ne alaka telpa garantılı ayrıca telefon blu life play olugunu bılıyoruz bluu life play de gorılla glass varda bundamı çıkartmışlar

Haklısın bende onu yazdım az önce. Uygulamaların hepsine teker teker para ödeniyor. Telefon üretilmekle bitmiyor bir dünya masrafı var bir cihazın.

• Beğen
Tepkiler: Secret26 ve 06kubilay06
Secret26

Secret26

Üye
    Konu Sahibi
ya bırakın mesut çevik söylemişmiş de arkadaşlar telpa yüzlerce telefon satıyor ne özelliği olduğunu bilmeyecek mi?

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar telefonda Gorilla Glass'da olsa, Gorilla Glass 2'de olsa o fiyata mükemmel telefon abartmaya gerek yok.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Gorilla Glass olsa da olmasa da sağlam olduğu ortada. Kullanan memnun.

b80

b80

Üye
gorilla glas olmasa firma yalan soyluyor diye dava acip gm yi durdirur yada kapattirirlardi =)

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
Gorillaglass değil hocam cebimde bozuk para vardı ekranını çizdi tel.in

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Eski konuyu canlandırmayın. Bende yeni haber zannedip okuyorum.

• Beğen
Tepkiler: heathrow
BornToKill

BornToKill

Üye
Eski konu canlandırma diye birşey yoktur ki o konu foruma açılmışsa isteyen istediği zaman mesaj atabilir bence.Konuların son kullanma tarihi yok ya :D

-Hokage-

-Hokage-

Üye
telefonumu seviyorum fakat servis iğrenç. Alanlar garantisi yokmuş gibi alsın. Çünkü gerçektende yok gibi bişe

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
kardeşım hatırlarsan yenı konularda sürekli kötülüyordun cihazı ne olduda fikrin değişti bi anda ?

Benim telefonu kötülediğim falan yok. Sadece Galaxy S3'ten iyi denmesine kızmıştım. Kesinlikle telefon kötü demedim. Hatta ilk çıktığında ben bile alacaktım ama sonra vazgeçtim.

Ayrıca fikrimin değiştiği falan yok. Baksana o mesajı 21 Temmuz 2013'te atmışım.

Üst Alt