gdesk iphone design by zivistan 5800 da iphone gorunumu

Sponsorlu Bağlantılar

Εthnic

Εthnic

Üye
gdesk iphone design by zivistan 5800 da iphone gorunumu
merhaba arkadaslar yeni bir gdesk dizayni ile karsinizdayim. paylasmis oldugum bu dizayn tamamen bana ait olup kesinlikle alinti degildir...
paylasmis oldugum bu dizayn ile cep telefonunuz iphone gorunumu kazanacak ve ayni zamanda iphone un basit menu kullanim fonksiyonlarindan(kayar menu) faydalanmanizi saglayacak..
KURULUM
asagidaki zip uzantili dosyayi indirip icindeki tum sis uzantili dosyalari yukleyin. ayni zamanda zip dosyasi icindeki gdd zantili dosyayi kolayca bulabileceginiz bir yere kopyalayin. daha sonra tlfna kurmus oldugunuz gdesk programini acip ekranin herhangi bir yerine dokunun cikan menuden su adimlari takip edin.
duzenle== dizayn yukle== deyip daha once zipten cikarmis oldugunuz gdd uzantili dosyayi seciniz. daha sonra program menusunden su ayarlari isaretleyin
menu==ayarlar
anasayfa olarak kullan
orientation==portrait
ONEMLI UYARI: dizayn gdesk in final surumu olan 0.34 ile uyumlu olarak yapilmistir. eger telefonunzda gdesk yukluyse bunula degistirin...
EMEGE SAYGI!!!!!!

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ersantaran, bysantraleqo, jeozan ve 19 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Sürümü kaç acaba... Zivistan ??? :hmmm

Εthnic

Εthnic

Üye
Sürümü kaç acaba... Zivistan ??? :hmmm

GDeskS60.0.34 verdigim dosyanin icinde var zaten...
daha detayli istiyorsan su adresten bakabilirsin

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
tamam sorun yok..

salihaydemir

salihaydemir

Üye
peki bunu kurduk sonra vaz geçtik eskiye dönücez yöntemi nedir? kurdugumuz herşeyi kaldırmakmı yoksa normal bi şekilde tema degiştirir gibi degiştirebilirmiyiz ??

Εthnic

Εthnic

Üye
peki bunu kurduk sonra vaz geçtik eskiye dönücez yöntemi nedir? kurdugumuz herşeyi kaldırmakmı yoksa normal bi şekilde tema degiştirir gibi degiştirebilirmiyiz ??

gdesk programini kurduktan sonra menu==duzenle== dizayn yukle deyip istedigin gdd uzantili dizayni kullanabilirsin. bu benim iphone dizaynim olur baska bir yerden indirdigin baska bir dizayn olur fark etmez. aynen tema degistirir gibi...

salihaydemir

salihaydemir

Üye
gdesk programini kurduktan sonra menu==duzenle== dizayn yukle deyip istedigin gdd uzantili dizayni kullanabilirsin. bu benim iphone dizaynim olur baska bir yerden indirdigin baska bir dizayn olur fark etmez. aynen tema degistirir gibi...

eywallah çok teşekkürler:oke:

salihaydemir

salihaydemir

Üye
aslında bu gdesk'in kullanımı anlatılsa bizlerde yapabilsek en azından farklılıklar olur milleten birbirinde gördüklerini geliştirebilir benim gibi ıpone 5800xm de yaşamayı sevmiyen biri ıpone dan hada güzel bi homscreen çıkartabilir die düşünüyorum sitede aradım kullanımla ilgili bi bilgi yok yanlız soranlar var tabi bu bir rica

Εthnic

Εthnic

Üye
aslında bu gdesk'in kullanımı anlatılsa bizlerde yapabilsek en azından farklılıklar olur milleten birbirinde gördüklerini geliştirebilir benim gibi ıpone 5800xm de yaşamayı sevmiyen biri ıpone dan hada güzel bi homscreen çıkartabilir die düşünüyorum sitede aradım kullanımla ilgili bi bilgi yok yanlız soranlar var tabi bu bir rica

gdeskin kullanimini ogrenmenin en iyi yolu kurcalamaktir.. kesinlikle telefona hicbir zarari yoktur ayni zamanda cokta eylencelidir.. sende kullanimini kavramak istiyorsan herhangi bir dizayn secip hic cekinmeden ustunde istedigin kadar oynama yapabilirsin.. eger dizaynin eski haline donmesini istiyorsan tek yapman gereken o dizayni tekrar secip kaydetmek..ama dedigine katiliyorum. elbetteki birinin gdeskin kullanimi ve dizayn yapimini anlatan bir konu acmasi cok faydali olacaktir cunku benimde cozemedigim ozelliklede ingilizce olan yerler var... fakat gdeskten anladigim halde boyle bir konu acma imkanim kisitli.. internete cepten baglaniyorum ve bunun zoluklari var. ama eger dizayn yapmaya niyetliysen cok sikintili oldugun yrlerde mumkun oldugunca sana yardimci olmaya calisirim...

salihaydemir

salihaydemir

Üye
gdeskin kullanimini ogrenmenin en iyi yolu kurcalamaktir.. kesinlikle telefona hicbir zarari yoktur ayni zamanda cokta eylencelidir.. sende kullanimini kavramak istiyorsan herhangi bir dizayn secip hic cekinmeden ustunde istedigin kadar oynama yapabilirsin.. eger dizaynin eski haline donmesini istiyorsan tek yapman gereken o dizayni tekrar secip kaydetmek..ama dedigine katiliyorum. elbetteki birinin gdeskin kullanimi ve dizayn yapimini anlatan bir konu acmasi cok faydali olacaktir cunku benimde cozemedigim ozelliklede ingilizce olan yerler var... fakat gdeskten anladigim halde boyle bir konu acma imkanim kisitli.. internete cepten baglaniyorum ve bunun zoluklari var. ama eger dizayn yapmaya niyetliysen cok sikintili oldugun yrlerde mumkun oldugunca sana yardimci olmaya calisirim...

ilgine teşekkür ederim ve gdeks yapımını tebrik ederim gercekten güzel olmuş ben biraz ugraşayım takıldıgım yerlerde başını agrıtım artık şimdiden teşekkürler

Εthnic

Εthnic

Üye
ilgine teşekkür ederim ve gdeks yapımını tebrik ederim gercekten güzel olmuş ben biraz ugraşayım takıldıgım yerlerde başını agrıtım artık şimdiden teşekkürler

rica ederim... iyi kullanimlar...

lastbreath123

Üye
kardeş program çok güzel ama bi sorun var sadece menü iphone tarzında mesajlara falan girdiğimizde gene normal telefonun görüntüsü var bunu nası ayarlıyıcaz yoksa normali bumu sadece menü mü iphone tarzı??

Εthnic

Εthnic

Üye
kardeş program çok güzel ama bi sorun var sadece menü iphone tarzında mesajlara falan girdiğimizde gene normal telefonun görüntüsü var bunu nası ayarlıyıcaz yoksa normali bumu sadece menü mü iphone tarzı??

evet arkadasim sadece menu iphone gibi oluyor...eger mesaj bolumununde iphone gibi olmasini istiyorsan bununla ilgili programlar var onlara bak...

Roche2

Üye
nerde var aga o programlar, isim olarak söylemen mümkün müdür ?? bende bu tür şeyler kullnmak sıtıyorum ama na menuden cıkıp mesajlar veya basak bı yere gectıgınde kendı halıne dondugu ıcın bı numarası kalmıyor programın.

notend

Üye
Bence çok harika değil çünkü sadece anasayfayı değiştiriyor diğer alt menüler aynı
bu nedenle çok gerekli değil ama yinede emğine saygılar

Εthnic

Εthnic

Üye
Bence çok harika değil çünkü sadece anasayfayı değiştiriyor diğer alt menüler aynı
bu nedenle çok gerekli değil ama yinede emğine saygılar

iyide olsa kotu de olsa en azindan yorum yapmissin..eyvallah...

Roche2

Üye
Kardeş birşey sormuşum, cevap bile vermemişsin.