5800'da HTC gorunumu

Sponsorlu Bağlantılar

Εthnic

Εthnic

Üye
5800'da HTC gorunumu
merhaba arkadaslar sizlerle bu defa kendi calismami paylasmak istiyorum... oncelikle kullananlar bilir bu bir gdesk calismasidir.. bilmeyenler icin gdesk cep telefonunda kendi ev ekraninizi bicimlendiren bir programdir.. sizde biraz zamaninizi harciyarak istediginiz ev ekranini cok basit bir sekilde programlama bilgisine gerek olmadan tasarlayabilirsiniz..suan sizinle paylasacagim dizayni kullanabilmeniz icin oncelikle gdeskin telefonumuza kurul olmasi lazim. programi asagidaki linkten indirip rardan cikartin ve hepsini sirayla yukleyin...
(gdesk taskman: suresi gecmis sertifika uyarisi verirse sertifikalandirip oyle yukleyin, eger sertifikalandiramiyorsaniz yuklemeyin onemli degil fakat asagida siyleyeceklerimi dikkatlice okuyun...)

daha sonra asagidaki ikinci zip dosyasini indirip icindeki gdd uzantili dosyayi telefonunuzun e:/ kok klasorune atiniz..
daha sonra programi calistirin ekranin herhangi bir yerine dokunun cikan menuden
menu = duzenle = dizayn yukle = deyip e:/ kok klasore attiginiz htc by zivistan.gdd dosyasini secin..
simdi sira geldi ayarlara.ayarlardan asagida verdiklerimi isaretleyin....
menu = ayarlar;
ana sayfa olarak kullan: (ev ekrani olarak belirler)
screen: (kesinlikle isaretleyin yoksa goruntu eksik cikar.)
disabled menu tab:(oncelikle gdesk taskmani yuklemediysen kesinlikle isaretleme..program menusunun sadece bir noktaya basinca cikmasini saglar. oda sag ust kosede batarya simgesinin yaninndaki taskman isaretidir.sadece ona tiklayinca program menusu cikar...)
arkadaslar bu program sebeke operatorunu kendisi secemez onun icin duzenle falan demeden VODAFONE yazan yerin ustune dokunun ve kendi operatorunuzun ismini yazin ayni sekilde erzurum yazan yerede kendi ilinizin ismini yazin...
arkadaslar ortada emek var es gecmeyin..

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: brhn34, ferdi_5290, ''zeus'' ve 41 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

Εthnic

Εthnic

Üye
sagol

gagabm

gagabm

Üye
guzel gorunuyorrr :)

de_la_vega_66

de_la_vega_66

Üye
hakkaten güzel görünüyo..deniycem..teşekkürler..

futbol123

futbol123

Üye
teşekkürler.. kardeşim:oke:

Εthnic

Εthnic

Üye
gule gule kullanin arkadaslar bir sorun cikarsa ben burdayim...

asilkomando26

asilkomando26

Üye
teşekkür ederim arkadaşım on numara

ThesadisT

ThesadisT

Üye
oldu bunu kullanabilmek için Gdeskin açık olması lazım dimi devamlı:)

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Teşekkürler :) Bi bakalım nasılmış :)

kenandegim

Üye
A.R.A'nın design'i değil mi bu ?

kenandegim

Üye
Arkaplan bile aynı.. Kim yaptıysa A.R.A'dan habersiz yapmış olamaz. Veya o dizaynın biraz değiştirilmiş hali olabilir.. İkonlar , yazı tipi , arkaplan aynı..

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
bana şu tema lazım tüm interneti aradım ama bulamadım :( birisi linki silmiş

Εthnic

Εthnic

Üye
Arkaplan bile aynı.. Kim yaptıysa A.R.A'dan habersiz yapmış olamaz. Veya o dizaynın biraz değiştirilmiş hali olabilir.. İkonlar , yazı tipi , arkaplan aynı..

evet hklisin bu A.R.A dizyninin trfimdn duzenlenmis hali... ama ara dizayninin aynisi degil.. eger ikisinide kullandiysan farki gormussundur zaten.. mesela arka plan ayni gibi gorunsede ayni degil... ve ara da olmayan hava durumu iconu ilk goze carpanlardan...ve dikkat ettiysen bu daha sade ara dizaynindaki sayfa kalabaligi yok.. ve htc ye ara dizaynindan daha cok benziyor... tabi alttaki kendi icadim olan kisayollari saymazsak..sonuc itibari ile ara dizaynindaki eksik gordugum yerleri kendimce doldurmaya calistim... umarim beyenmissinizdir...

Uploaded with

Uploaded with

ahers

ahers

Üye
HTC olayını kurdum Gdesk'i kurmadan. Ekranda sadece bi saat var. nasıl silebiliriz bunu?
Silinmiyor çünkü...

Εthnic

Εthnic

Üye
HTC olayını kurdum Gdesk'i kurmadan. Ekranda sadece bi saat var. nasıl silebiliriz bunu?
Silinmiyor çünkü...

arkadasim bu sadece bir gdesk dizayni ve gdesk olmadan asla calismaz.. ama baska bir program yuklediysen htc saat ile ilgili orasini bilemem... istemedigin birseyi kaldirmanin son caresi yukledigin programi silmektir... eger menude gorunmuyorsa uygulama yoneticisine gidip ordan sil...

Takipçi Satın Al

Üst Alt