GarminXT Mobile S60v5 NavCity 2010.09 TBKLTS Haritası (Başarsoft) 07.12.2010

Sponsorlu Bağlantılar

wolfturk

wolfturk

Üye
    Konu Sahibi
GarminXT Mobile S60v5 NavCity 2010.09 TBKLTS Haritası (Başarsoft) 07.12.2010
Arkadaşlar Garmin XT Mobile ait Başarsoftun NavCity 2010.09 TBKLTS haritası bende Samsung i8910HD var, denedim problemsiz çalışıyor.Ayrıca daha önce eğer Garmini kurduysanız önceki harita (gmapsupp.img) üzerine atın veya değiştirin.Bende Garmin XT 5.00.60s60.9 yüklü %99 Nokia 5800 ve N97dede çalışır tahminim,
İlk izlenimim 2010.06 e göre harita daha detaylı ve boyut olarak 2010.06 e göre 12mb daha fazla 2010.09 (139 mb) harkes güle güle kullansın.

Haritayı yüklemesine rağmen No map yazanlar

1-) Harita görünümünde haritayı görebilmeniz için 1 defalığa mahsus uyduya bağlanmanız gerekir. Bağlandıktan sonrada 3 tuşu ile mutlaka yakınlaştırma yapın ve program haritayı algılasın. Aksi taktirde No Map yazacaktır.

2-) Eğer birden fazla harita kullanacaksanız;
Haritaları sırasıyla gmapsupp.img ve gmapsup2.img olarak adlandırın.
Etkinleştirme için de gmapsupp.unl ve gmapsup2.unl dosyalarını oluşturun.

NOT: Arkadaşlar isteyen kendi konusu için alıntı yapıp paylaşabilir.Benim için hiçbir sıkıntısı yok.Bu konu Reis-Eaglesin katkısıyla yeniden güncellenmiştir.

• Beğen
Tepkiler: hasanqq, murat23351, ceyhanyildiz22 ve 22 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

memoli55

Üye
teşekkürler

ozanazy

ozanazy

Üye
Bunun için cihaz h.ack sertifika vs. lazım mı=

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
Tbklts ne demek? Teşekkürler paylaşım için.

wolfturk

wolfturk

Üye
    Konu Sahibi
Tbklts ne demek? Teşekkürler paylaşım için.

Bildiğimkadarıyla TBKLTS türkçe karekter destekli sokaklar illler caddeler falan demek olması lazık diğeri ise ingilizce destekli mesela TBKLTS da Bağcılar ken diğerinde bagcilar olduğu için

aymina

aymina

Üye
teşekkürler kardeşim eline koluna sağlık

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Teşekkürler

qpel

Üye
bu harita daha yeni dimi

aydo2005

Üye
bir sorun var galiba dosya inmiyo.

Erman_

Erman_

Üye
Evden indiricem artık, denerim akşam sonucu yazarım, teşekkürler dostum paylaşım için.

wolfturk

wolfturk

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sorularınıza toptan cevap vereyim.
1.Bu harita herhangi bir Hack,Sertifika ve aktivasyon gerekmez.Eğer daha önce Garmini telefonunuza kurduysanız Hafıza kartınızındaki Garmin klasöründe bulunan gmapsupp.img ismindeki eski haritanızın üzerine atın veya değiştirin.
2.Bu harita başarsoftun Garmin için 2010.06 (Haziran 2010) da yayınlanan haritasıdır.

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler

murti61

Üye
Kardeşim teşekkür ediyorum güzel paylaşım yapmışsın..

Erman_

Erman_

Üye
Şu anda indiriyorum, bulunduğum bölge varsa, çok bakbule geçecek aslında N drive kullanıyorum, onu daha çok beğeniyorum ama güncel harita ise yaşadığım bölge için, çok süper olacak.

--------------- Ekleme ---------------

Telefona kurdum 2010.01 haritam 133 Mb tı. Bu ise 122 Mb olmasına rağmen bulunduğum bölge sokak isimleri vs. herşey görünüyor. Çok makbule geçti. Çok teşekkür ederim. :) Ellerine sağlık.

Butonu unutmadım.

omerozel34

omerozel34

Üye
Çok teşekkürler hemen indiriyorum.

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler :)

By'Se7en

By'Se7en

Üye
Kardeşim Bende No MAP diyor (harita yok) Halbuki içinde ama görmüyor karşılaşan başkaları varmı ?

BULDUM

1-)
Harita görünümünde haritayı görebilmeniz için 1 defalığa mahsus uyduya bağlanmanız gerekir. Bağlandıktan sonrada 3 tuşu ile mutlaka yakınlaştırma yapın ve program haritayı algılasın. Aksi taktirde No Map yazacaktır.

2-) Eğer birden fazla harita kullanacaksanız;
Haritaları sırasıyla gmapsupp.img ve gmapsup2.img olarak adlandırın.
Etkinleştirme için de gmapsupp.unl ve gmapsup2.unl dosyalarını oluşturun.

academi48

Üye
çokmiyi oldu teşekkürler. harita çok iyi

Üst Alt