wolfturk
Üye
GarminXT Mobile S60v5 NavCity 2010.09 TBKLTS Haritası (Başarsoft) 07.12.2010
Arkadaşlar Garmin XT Mobile ait Başarsoftun NavCity 2010.09 TBKLTS haritası bende Samsung i8910HD var, denedim problemsiz çalışıyor.Ayrıca daha önce eğer Garmini kurduysanız önceki harita (gmapsupp.img) üzerine atın veya değiştirin.Bende Garmin XT 5.00.60s60.9 yüklü %99 Nokia 5800 ve N97dede çalışır tahminim,
İlk izlenimim 2010.06 e göre harita daha detaylı ve boyut olarak 2010.06 e göre 12mb daha fazla 2010.09 (139 mb) harkes güle güle kullansın.
Haritayı yüklemesine rağmen No map yazanlar
1-) Harita görünümünde haritayı görebilmeniz için 1 defalığa mahsus uyduya bağlanmanız gerekir. Bağlandıktan sonrada 3 tuşu ile mutlaka yakınlaştırma yapın ve program haritayı algılasın. Aksi taktirde No Map yazacaktır.
2-) Eğer birden fazla harita kullanacaksanız;
Haritaları sırasıyla gmapsupp.img ve gmapsup2.img olarak adlandırın.
Etkinleştirme için de gmapsupp.unl ve gmapsup2.unl dosyalarını oluşturun.
NOT: Arkadaşlar isteyen kendi konusu için alıntı yapıp paylaşabilir.Benim için hiçbir sıkıntısı yok.Bu konu Reis-Eaglesin katkısıyla yeniden güncellenmiştir.
İlk izlenimim 2010.06 e göre harita daha detaylı ve boyut olarak 2010.06 e göre 12mb daha fazla 2010.09 (139 mb) harkes güle güle kullansın.
Haritayı yüklemesine rağmen No map yazanlar
1-) Harita görünümünde haritayı görebilmeniz için 1 defalığa mahsus uyduya bağlanmanız gerekir. Bağlandıktan sonrada 3 tuşu ile mutlaka yakınlaştırma yapın ve program haritayı algılasın. Aksi taktirde No Map yazacaktır.
2-) Eğer birden fazla harita kullanacaksanız;
Haritaları sırasıyla gmapsupp.img ve gmapsup2.img olarak adlandırın.
Etkinleştirme için de gmapsupp.unl ve gmapsup2.unl dosyalarını oluşturun.
NOT: Arkadaşlar isteyen kendi konusu için alıntı yapıp paylaşabilir.Benim için hiçbir sıkıntısı yok.Bu konu Reis-Eaglesin katkısıyla yeniden güncellenmiştir.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ellerine sağlık.