Garmin NavCity Türkiye 2010.09v2 TPKLTS by Başarsoft (güncelleme v2)

Sponsorlu Bağlantılar

thatbloodfire

Üye
hocam teşekkürler oncelikle. bu map id numarası nerde kullanılıyor acaba? tşk tekrar

--------------- Ekleme ---------------

hocam bir de indirdiğimiz dosya rardan çıkınca 143 mb oluyor. sizde neden 150 mb görünüyor anlamadım. bir yanlışlık mı var acaba? bu arada haritayı yükledim map id falan sormadı hiçbiryerde. gene bi yanlışlık mı var acaba? teşekkürler...

sierras

Üye
Selam....5800 da kullanıyorum....Haritayı indirdikten sonra diğer haritayı silip bunu yapıştırdığımda işlem tamam olur mu?....Yoksa bu imei converter falan o işlemleri yeniden yapmak gerekiyor mu?Teşekkürler.....

5800 cı

5800 cı

Üye
Selam....5800 da kullanıyorum....Haritayı indirdikten sonra diğer haritayı silip bunu yapıştırdığımda işlem tamam olur mu?....Yoksa bu imei converter falan o işlemleri yeniden yapmak gerekiyor mu?Teşekkürler.....
bunu öbür haritanın üstüne yapıştır değiştirilsinmi sorusuna evet de tamamdır başka birşeye gerek yok :oke:

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
hocam teşekkürler oncelikle. bu map id numarası nerde kullanılıyor acaba? tşk tekrar

--------------- Ekleme ---------------

hocam bir de indirdiğimiz dosya rardan çıkınca 143 mb oluyor. sizde neden 150 mb görünüyor anlamadım. bir yanlışlık mı var acaba? bu arada haritayı yükledim map id falan sormadı hiçbiryerde. gene bi yanlışlık mı var acaba? teşekkürler...

map id numarası ilk kez haritayı yukleyecekler için kullanılıyor. Sanırım siz önceden bir haritaya sahiptiniz. O zaman siz diger bir onceki haritayı silip bunu kopyalayınız. Eger ilk kullanıcı iseniz harita kurulumunda kullanacagınız bir sefere özgü birşey. Kurulum için ise http://www.maxicep.com/s60-3rd-hari...umu-and-kilavuzu-by-reis-i-eagles-149961.html adresinden yararlanabilirsiniz. Diger sorunuza da gelince rar dan açılınca 143 mb gibi gözükebilir. Ama rar ın içinde bakarsan ya da programın içinde 150.2 mb gözüküyor. Kolay gelsin.

evet eskisini silip bunu direk kopyalayın. Başka birşey yapmanıza gerek yok.

arkee

arkee

Üye
ellerıne sağlık

ilahoglu

Üye
Zeyunal kardeşim çok teşekkür ederim.Siz değerli arkadaşların çabaları ile bu hizmetleri alabiliyoruz..Elinize kolunuza zihninize sağlık varolasınız...

mbulur

Üye
Hotfile linki çalışmıyor

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kardeşim ellerine ve emeğine sağlık...
Teşekkürler

acati

acati

Üye
Bu harita da dahil birçok tek yön veya orta refüj işaretlenmemiş. Ynlış yollara sokabiliyor. Bu haritanın düzenlemesini kim yapıyor acaba?
Tek yönü işaretleyip hata önleme ayarına girdim. Bu seferde o yolu hiç kullanmıyor. Tek yön kısmına da girmiyor. Nasıl düzeltebiliriz?

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
Bu harita da dahil birçok tek yön veya orta refüj işaretlenmemiş. Ynlış yollara sokabiliyor. Bu haritanın düzenlemesini kim yapıyor acaba?
Tek yönü işaretleyip hata önleme ayarına girdim. Bu seferde o yolu hiç kullanmıyor. Tek yön kısmına da girmiyor. Nasıl düzeltebiliriz?

bu haritanın tüm derlenip düzenlemelerini türkiye başarsoft şirketi tarafından yapıyor. Cogu haritalarında da var bazı yerlerin malesef düzeltilmesi gerekli yerleri mevcut.

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi

bu haritanın tüm derlenip düzenlemelerini türkiye başarsoft şirketi tarafından yapıyor. Cogu haritalarında da var bazı yerlerin malesef düzeltilmesi gerekli yerleri mevcut.

ben gerekli uyarıları ve bozuklukları basarsoft sirketine ilettim , Ankara, tandogan meydanında rastlamıştım bende hangi yonden gidcegini soylemedi ve yanlışlıkla beni alt gecide sokmustu. bundan bahsettim. yeri ve kondinatları ile beraber. Bu arada haritalarının hata düzeltme bildirim sayfaları da yakında hizmete girecekmiş, bunu da ayrıca belirteyim. kolay gelsin.

reberemo

Üye
ellerin dert görmesin kardeş sağolasın..
benim telefonumda versiyon 2010.09 görünüyor 145,7 mb lik.. bu paylaştığın daha yeni bir versiyon mudur??

s.selim

s.selim

Üye
teşekkürler

AnKN80

Üye
Çok teşekkürler arkadaşım. Yeni versiyon öncekinden daha iyi. Eline sağlık

deliaga

Üye
kardeşim bu kesin çalışırmı çalışan varsa geri cevap yazsın

sofualanli

sofualanli

Üye
Ben indirdim güncelleme var ve boyut da daha büyük bence sizde indirin

reberemo

Üye
bizim insanımız malum sadece alıp kullanmayı sever. pek öyle kullanan yorumları göremezsiniz forumlarda. halbuki çoğu kullanıcı önceki kullananların fikirlerini merak ederler. alıp kullandığınız şey için sonradan o sayfaya tekrar dönüp üşenmeden fikir beyan etmek gerekir diye düşünüyorum.

ben yükledim haritayı ve kullandım. başlığı açana teşekkür ediyorum paylaşımı için.

harita hakkında fikrimi beyan edeyim adı her ne kadar versiyon 2 olsa da kendisinden öncekinden yetersiz olduğu kanaatindeyim.

ankara çukurambar da hala mavi bilgisayarın (oldukça büyük bir tekno-store idi ve battı kapandı) var olduğunu zannediyor, sincan da kayboldu falan. ankara dışında kullanma şansım olmadı ama 2010.09 ankara için daha kullanışlı.

arz ederim :)

degi

degi

Üye
paylasim icin tesekkürler...

Üst Alt