Garmin Mobile XT v6.0.10 (Unsigned)

private,sys ve resource dosyalarını birtürlü atamıyorum izin vermiyor bunu nasıl çözeceğiz paylaşaım ve anlatım içinde teşekkür ederim yardımlarını bekliyorum

----------Eklendi 23.06.2011 @ 00:06:13 ---------- Yazıldı 22.06.2011 @ 23:21:54 ----------

hallettim teşekkürler

----------Eklendi @ 00:09:39 ---------- Yazıldı @ 00:06:13 ----------

farklı ses dosyası bulabilirmiyiz acaba erkek sesi pekte hoş değil ayrıca türkçe'yi daha yeni yeni öğreniyor gibi konuşuyor bunun dışında herşey güzel

enmo

Üye
hocam hangi harita var bunun içinde 2011.3 ' mü var yoksa daha eskisi mi var?

tantaa

Üye
çok uzun ve yorucu bir uğraştan sonra başarılı oldum bu arada burda verilen sis dosyası sertifika hatası verdi telefonum : N95 daha önce indirdiğim 2008 sis dosyasını ile denedim ve oldu ama biraz kasma var haritalarda geri kalan herşey normal şimdilik.

fktanik

Üye
Ben N79 'da denedim oldu. sis dosyasını daha önce aldığım sertifika ile imzaladım. Onda da sorun çıkmadı.
Ancak versiyon 5 ile bir fark göremedim.

bunu kurupta 5.0.50 dan farklı olanı nedir ???

çok teşekkürler kardeş, aynen anlattığın gibi yapınca oldu. Aksi halde "satın al -dene" vs gibi şeyler çıkıyordu.çok sağol

Bu versiyon Garmin tarafından hazırlanmadı bildiğim kadarıyla.O yüzden uzakdoğuda Garmin tarafından sunulan son sürüm 5.0.60 kurmanızı ve üzerine en güncel haritayı yüklemenizi tavsiye ederim.Gayet sorunsuz çalışıyor benim 5.0.60 ve son harita...

----------Eklendi @ 00:11:31 ---------- Yazıldı @ 00:10:31 ----------

Hiç bir farkı yok acaba 2011-02 haritası ile 2011-03 haritası arasında fark varmı

2011.3 daha güncel versiyondur, çok fazla fark olmasa da en son haritayı kullanmakta her zaman yarar var.

bicer79

Üye

2011,3 harita linki varmı elinde benim bulduklarımın hepsi 2011,2

zeron_54

Üye
arkadaşlar bende harita no maps diyor ve programı açtığımda satın al çıkıyor gps açılması içinde bluotd açık değil yazıyor ikinci ekli gps çıkmıyor ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz ???

ertooth

Üye

bende böyle durum oldu sorun nereden kaynaklandı acaba birde dışardamı denesem?

arkadasım teşekkürler paylaşımın için bu paylaşımlar çok güzel bizlere çok faydalı oluyor gerçekten sağolun

arkadaşlar 5800 yükledim görüntü donarak ilerliyor sizde durum nasıl

kardeşim yok anlattıgın şekilde yaptım olmuyor.hem haritayı görmüyor,birde görüyormuş gibi açılıoşta satın al diyor.

anlatım yanlışmış kardeşim bende başka yerden baka baka kurdum.linkler için teşekkürler...