Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

astin

Üye
ben htc snap kullanıyorum yukarıda yazılanları aynen uyguladım hem de defalarca. başta hiç yükleniyor demedi ben de sis dosyasından kuruluma gittim ancak bu kez bana" ERİŞİM REDDEDİLDİ. PROGRAM GÜVENİLİR BİR SERTİFİKAYLA DİJİTAL OLARAK İMZALANMADIĞINDAN BAŞLATILAMIYOR" diyor. daya önce telefonuma garmini yüklemiştim. telefonuma virüs bulaşınca program çöktü. yardımcı olabilirmisiniz acaba?

----------Eklendi @ 10:54:22 ---------- Yazıldı @ 10:50:51 ----------

ben htc snap kullanıyorum yukarıda yazılanları aynen uyguladım hem de defalarca. başta hiç yükleniyor demedi ben de sis dosyasından kuruluma gittim ancak bu kez bana" ERİŞİM REDDEDİLDİ. PROGRAM GÜVENİLİR BİR SERTİFİKAYLA DİJİTAL OLARAK İMZALANMADIĞINDAN BAŞLATILAMIYOR" diyor. daya önce telefonuma garmini yüklemiştim. telefonuma virüs bulaşınca program çöktü. yardımcı olabilirmisiniz acaba?

BRAVEHEART11

Üye
TEŞEKKÜRLER... Ben de şu yeni haritayı bir deneyeyim, bakalım sorunsuz çalışacak mı?

rpc

Üye
hocam dediklerinize harfiyen uydum. proğramı kurdum ama grafikler birbirine giriyor. programda ne gibi sorun olabilir?

omer6334

omer6334

Üye
ellerin sağlık güzel paylaşım:oke:

s_can

Üye
herkese iyi gunler c601 telefonuma garmin yuklemek istyrm simbian anna isletim sistemi var.yardimlarinizi ve fikirlerinizi bekliyorum simdiden tsk.herkese

kamer41

Üye
c7 ile uyumlu değilmi? uyumluluk hayası veriyor bende kurmama ragmen açmıyor

araklar

Üye
iyi akşamlar bu program n73de oluyormu denedim olmadıda olmuyorsa bize uygunu varmıdır şimdiden teşekkürler

memoli6767

memoli6767

Üye
iyi akşamlar bu program n73de oluyormu denedim olmadıda olmuyorsa bize uygunu varmıdır şimdiden teşekkürler

kardes N73 de Tomtom,Sygic,Garmin,de olur baska olanlarda var yanliz hangisini yüklersen
yükle sana GPS gerekir Naviyi kullana bilmen icin yani tek yüklemek yetmez ama nasil
görünüyor bakayim dersen baska.
ekstra Bluetooth GSP satiliyor onu alman gerekir ozaman Bluetooth üzerinden baglanti kurarak
yükledigin Navi progarmini kullana bilirsin.
Garmin sis dosyasini senin tlf,na yükle indirdigin Garmin yazacaksekilde olsun indirip
karta attigin dosyada.Daha detayli aciklama yapmislar zaten okumussundur
yapamadigin yerlerde yardimci olmaya calisirim.
burda programi indirince root dosyasini ac icindeki dosyalarin hepsini tek tek
at senin karta veya tek Garmin yazani at yeterlidir.

buda Basarsoftun 2011.07 Türkiye haritasi

MapID :848 olmasi gerekir yanlis aklimda kalmadiysa

---ALLAH,a Emanet Ol.---

ferhat1982

Üye
yahu daha yeni harita çıkmayacakmıı

korays3

Üye
2 temel sorun var.
1.si her şeyi dediğiniz gibi yapmama rağmen yükleniyor ifadesi belirmedi. Uygulama yöneticisinde "yüklenmedi" yazan kısmı gördüm, sildim, garmin .sis'li olan yüklemeye tıklayıp programı kurdum. Ancak Garmin uygulamasına girdiğimde Garmin yazısı ekranda çıkıyor ve orada donuyor. Program hiç açılmıyor.
2.si kendi sitenize de baktım, güzelce anlatımınız falan var; ama hiç yenilememişsiniz. Hem programın hem de haritaların yeni sürümleri var. Sizi ilgisiz buldum açıkçası.

Herkese iyi yıllar. (N82)

otokalak

otokalak

Üye
Şunu anlayamıyorum , bazı kişiler sanki burada amatörce hizmet verdiğini düşündüğüm kişilere teşekkür edip yardımcı olacağına onları köstekliyor.Adam sana yeni versiyon harita veya program sunmaya mecbur değil ki! İlgisiz ve yetersiz buluyorsan ve de becerebiliyorsan kendin bul ve siteye koy da millet faydalansın. Eleştirmek, bilen ve bilmeyen için en kolay şeydir , maharet olumlu eleştiri yapıp biliyorsan yapılması gereken budur deyip yapabilmektir.

Herkese sağlıklı ve mutlu yıllar.......

lord07

Üye
arkadaşlar birşey sormak istiyorum N82 telefonuma yüklemek istiyorum garmin i fakat şunu açıklarmısınız root klasörüne kopyalayın denmiş. root klasörünü nasıl görücem kopyalamayı hafıza kartını çıkarıp pc üzerindenmği hafıza kartına atmam lazım yoksa data kablosu ile telefona bağlanıpmı yapmam lazım hafıza kartını çıkarınca kart içerisinde root diye bir klasör yok çünkü

memoli6767

memoli6767

Üye
arkadaşlar birşey sormak istiyorum N82 telefonuma yüklemek istiyorum garmin i fakat şunu açıklarmısınız root klasörüne kopyalayın denmiş. root klasörünü nasıl görücem kopyalamayı hafıza kartını çıkarıp pc üzerindenmği hafıza kartına atmam lazım yoksa data kablosu ile telefona bağlanıpmı yapmam lazım hafıza kartını çıkarınca kart içerisinde root diye bir klasör yok çünkü

kardes senin yapman gereken Garmin yazan dosyayi at senin karta sis detayinida
yükle karta gerisi yaziyor zaten neler yapman gerektigi aktiflestirmede.
ister karti cikart ister tlf,da íken at karta atman gerekenleri indirdiginde göreceksin
karta atacagin Garmin klasörünün icindeki klasör roort diye yaziyor senin yapman gereken
yukarida yazdigim gibi Garmin yazan klasörü at gerisi yazmakta zaten
yapamadigin yerlerde yardimci olamya calisiriz

bülent2010

Üye
meğer benim telefonuma uygun değilmiş telefonum nakia n97 32 gb yapılabilecek birşeyler varmıdır ki

memoli6767

memoli6767

Üye
meğer benim telefonuma uygun değilmiş telefonum nakia n97 32 gb yapılabilecek birşeyler varmıdır ki

kardes ben N97 Sygic yükledim bir arkadasin Garmin denemedim ama uyumlu olmasi gerekir
denedinmi yüklemeyi

bülent2010

Üye
garmini yükledim tel.uyumlu değil dedi burada trif edildiği gibi yükledim ama sygic denemedim

bülent2010

Üye
arkadışım oldu tekrar yükledim yine uyumsuz yükleyimi dedi ben yükle dedim yükledi gayet iy çalışıyor tabiki henüz uyduyla karşılaşmadı ama program iyi çalışıyor
size buradan birşey sorabilirmiyim n97 nin gps alışını güclendirebilecek birşeyler varmı mesela ben nokia haritaları kaldırayım diyorum o program kasabilir diye düşünüyorum ne dersiniz

herşeyini denedim çoook iyi çalışıyor gerçekten gps te güzel demek nokia haritalarda iyi çalışmıyordu ilk açmama rağmen 3-4 dk da ful oldu birde küçük navigosyan yaptım gayet iyi emeği geçen herkese çoookk teşekkürler

Lion3434

Lion3434

Üye
garminde girmiş olduğum rotayı silemedim. Tel Nokia C6-01 , bide arasıra donma ve harita birbirine giriyor yardımcı olacak varmı. Teşekkürler

----------Eklendi @ 12:44:37 ---------- Yazıldı @ 12:13:38 ----------

bide bu başarsoftun yeni 168 mb lik haritası kurulu olan programa uyumlumu yoksa yenidenmi yüklemek gerek
ve onu nasıl yükleyecez yardımlarınıızı bekliyorum.

memoli6767

memoli6767

Üye
garminde girmiş olduğum rotayı silemedim. Tel Nokia C6-01 , bide arasıra donma ve harita birbirine giriyor yardımcı olacak varmı. Teşekkürler

----------Eklendi @ 12:44:37 ---------- Yazıldı @ 12:13:38 ----------

bide bu başarsoftun yeni 168 mb lik haritası kurulu olan programa uyumlumu yoksa yenidenmi yüklemek gerek
ve onu nasıl yükleyecez yardımlarınıızı bekliyorum.

kardes Garmin dosyasinin icindeki Apps dosyasinin icindeki Symbian dosyasinin icindeki Prv, Res haric oradaki ?soru isaretiyle
gördügün yazilimlari silersen gittigin yerleride Garminde yaptigin bütün ayarlarida silersin yanliz acilmasi uzun sürer
donup kalir tlf,nu tam kapat ac normallesir Garmini acincada bütün ayarlari tekrar yaparsin
basarsoftun ister 168 mb olani istersen yenisi 181 mb hangisini istersen onu at aktiflestirme istemeden
calisir yeni yüklemene gerek yok.fakat senin yasadigin donma haritanin birbirine girmeside sanirim
sen tekrar tekrar POI vs bir seyleri attin icine istersen yedekle sil karti formatla yeniden at karta
o zaman o problemi yasamazsin normalde

------ ALLAH,a Emanet Ol.-----

Üst Alt