Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

Lion3434

Lion3434

Üye
teşekkürler kardeş. AEO

korays3

Üye
Şunu anlayamıyorum , bazı kişiler sanki burada amatörce hizmet verdiğini düşündüğüm kişilere teşekkür edip yardımcı olacağına onları köstekliyor.Adam sana yeni versiyon harita veya program sunmaya mecbur değil ki! İlgisiz ve yetersiz buluyorsan ve de becerebiliyorsan kendin bul ve siteye koy da millet faydalansın. Eleştirmek, bilen ve bilmeyen için en kolay şeydir , maharet olumlu eleştiri yapıp biliyorsan yapılması gereken budur deyip yapabilmektir.

Herkese sağlıklı ve mutlu yıllar.......

Anlamayacak bir şey yok. Adam 2008 yılında konuyu açmış sağolsun varolsun; ama sonra sus pus.
Ben bu durumu eleştiriyorum, siz neden üstünüze alındınız anlamadım. Mecbur olmayabilir yeni versiyon koymaya, zaten ben de bir istekte bulundum. Bunun bir sorun olduğunu, konuyla ilgilenmesi gerektiğini savundum.
Eleştirimin de yerinde olduğunu düşünüyorum, en azından sizin gibi hakaret etmiyorum. Her şeye he der, kafa sallarsak neyse...

aerdem000

aerdem000

Üye
Nagivasyonu kullanırken herhangi bi ücret alıyor mu acaba? yada kurarken ?

memoli6767

memoli6767

Üye
Nagivasyonu kullanırken herhangi bi ücret alıyor mu acaba? yada kurarken ?

kardes ne kurarken nede kullanirken ücret almiyor ama sen cansikintisi programlari internet üzerinden bagaltilarini
kullanirsan gönüllü bagis yapmis olursun gönlüne kalmis artik.

hiksos

Üye
n8 sorunsuz yukledim fakat adres yazmaya calıstıımda klavye cıkmiyor bu neden olur arkadaslar

----------Eklendi @ 11:02:50 ---------- Yazıldı @ 11:02:09 ----------

garmin v6 yuklu suan

nazlıı07

Üye
arkadaşlar bi sorum var yardımcı olur musunuz

arkadaşlar yardım edecek yokmu ya

nazlıı07

Üye
haklısın :)ya benim telde gps hiç çekmiyor dışarıda bekliyorum sadece 1 tane çekiyor oda kırmızı renk oda zaten uydu bulmuyor neden acaba yaa

memoli6767

memoli6767

Üye
haklısın :)ya benim telde gps hiç çekmiyor dışarıda bekliyorum sadece 1 tane çekiyor oda kırmızı renk oda zaten uydu bulmuyor neden acaba yaa

kardes diger yerede bir arkadas yazmis okumustum GPS ayarlarini yaptinmi
ayarlar/Genel/Konumlama/konumlama yöntemlerinden Yardimli GPS vede
Tümlesik GPS bunlari okeyle ondan sonrada Garmini ac ister menüden isterse ilk actiginda GPS
resmini gösterdigi yerden gir orada yazar hangisi istersen mesela Ekli/Yerlesik GPS,yi Kullan
bunu isaretle Bluetooth GPS,i isaretleme etkinlestire tikla ya cam kenerinda yada disarida
GPS bulmasini bekle eger herhangi bozukluk yoksa 5-10 dk icinde bulmasi gerekir.
kardes eger bunlar yazmiyorsa tekrar sw unl buna kod bulman gerekir.
-------ALLAH,a Emanet Ol.--------

nazlıı07

Üye
ya bu dediklerinizin hepsini yaptım ama sonuç alamadım sizce ne yapmam gerekli

memoli6767

memoli6767

Üye
ya bu dediklerinizin hepsini yaptım ama sonuç alamadım sizce ne yapmam gerekli

kardes kendi GPS baglantisini bir kontrol etsen iyi olur GPS verisine gir gezinme ,konum yolc. mesafesi bu
bölüme girde dene bakalim Gps,e engel olmayacak bir yerde calisiyormu tek GPS,i acarsin Maps olmasina gerek yok
eger oda normal calismazsa ona göre tamir isine baktirirsin istersen birde Sygic navi programini dene Gps durumuna
bakarsin veya tekrar Garmini en bastan tekrar yükle ayarla.

nazlıı07

Üye
tamam anladım gps ye bi gireyim uyduyu bulacak mi ona göre size msj atarım

teomania

Üye
dostum saolsın güzel program ama benim c 7 de çalışmadıkurulumu yaptım açılıyo ama harita çıkmıyogps bulunamadı yazıyo sistemden uzak gps giriyorum sadece yeni gps i eşleştir yazıyo başka birşey çıkmıyo dediğin gibi ekli yardımlı yerleşik diye birşeyde çıkmadı program iyi ama ben kullanamadım tekrar kurdum yine olmadı bana yardım edebilirmisin

• Beğen
Tepkiler: Symbianist

nazlıı07

Üye
direk gps ile aradım ama uyduyu bulmuyor bağlantı yok diyor memoli ya

memoli6767

memoli6767

Üye
direk gps ile aradım ama uyduyu bulmuyor bağlantı yok diyor memoli ya

kardes benim kendi GPS dedigim senin tlf,nun icindeki Nokianin Mapsini kullana bilecegin olandi yani Garminle alkali
degil tlf,nun menüsünden gir GPS verisi yazan gps,i calistirip denemen sebebide senin tlf,nunmu GPS,i
arizalimi diye kontrol etmen
GPS verisine girdiginde Gezinme-Konum-Yolc.mesafesi bölümünede Gezinme gir mesela seceneklerden
uydu durumuna tikla GPS baglantisi yapip yapamayacakmi ona bakman ona görede anlarsin senin
tlf,nun gps,inin calisip calismadigini Eger normal calisirsa cikarsin ordan acarsin senin Garmini
Gps baglantisina ayar yaparsin.

----------Eklendi @ 14:15:52 ---------- Yazıldı @ 14:01:05 ----------

dostum saolsın güzel program ama benim c 7 de çalışmadıkurulumu yaptım açılıyo ama harita çıkmıyogps bulunamadı yazıyo sistemden uzak gps giriyorum sadece yeni gps i eşleştir yazıyo başka birşey çıkmıyo dediğin gibi ekli yardımlı yerleşik diye birşeyde çıkmadı program iyi ama ben kullanamadım tekrar kurdum yine olmadı bana yardım edebilirmisin

kardes benim ekli yardimli yerlesik bunlar N95 menüsünde olanlar ama senin GPS problemin senin
GPS,i aktiflestirmemissin yani SW.UNL yazilimin icine ya kod atmadin yada yanlislik yaptin bir yerde
eger aktiflestirme kodunu yazdgm sekilde atmis olsaydin Bluetooth gps vaya senin yazdigin gibi
Uzak GPS yazardi Garmin,i actiginda GPS aktiflestirme yerine girdiginde.Yanlizca senin
Yeni GPS eslestir bu yazarsa kesinlikle SW,UNL yazilimin icine atman gereken kodu vermemissindir yada
yanlis kod vermissindir.

• Beğen
Symbianist

Symbianist

Üye

konumlama yöntemlerinden tümleşik gps ile birlikte şebeke tabanlı olanı etkin yap dşğerleri pasif olsun. açık alanda bekle. ilk bulmayı gerçekleştirmeden haritayı göremezsin. haritayı bir kere bulduktan sonra konumlama yöntemlerine gir sadece tümleşik gps i aktif yap ve öylece kullanmaya devam et. bir sorun olursa özelden de yazabilirsin buradan da kardeş. kolay gelsin

----------Eklendi @ 20:11:11 ---------- Yazıldı @ 20:09:41 ----------

sw.unl ve gmapsupp.unl düzenlemesinin onlarla da ilgisi yok. biri haritanın diğeri de programın lisansını oluşturmaya yarar. lisans uyarısı vermiyor değil mi sendeki program ?

memoli6767

memoli6767

Üye

konumlama yöntemlerinden tümleşik gps ile birlikte şebeke tabanlı olanı etkin yap dşğerleri pasif olsun. açık alanda bekle. ilk bulmayı gerçekleştirmeden haritayı göremezsin. haritayı bir kere bulduktan sonra konumlama yöntemlerine gir sadece tümleşik gps i aktif yap ve öylece kullanmaya devam et. bir sorun olursa özelden de yazabilirsin buradan da kardeş. kolay gelsin

----------Eklendi @ 20:11:11 ---------- Yazıldı @ 20:09:41 ----------

sw.unl ve gmapsupp.unl düzenlemesinin onlarla da ilgisi yok. biri haritanın diğeri de programın lisansını oluşturmaya yarar. lisans uyarısı vermiyor değil mi sendeki program ?

kardeeees senin sw.unl yazilimina bir degisiklik yapta bak bakalim arkadasin yazdigi sekilde
yeni gps eslestir yazacakmi yazmayacakmi Garmin,i ac Gps bölümüne girde iki gözüm.
Ozaman benim anlattigimi anlarsin.

• Beğen
Symbianist

Symbianist

Üye
gps ve harita bulamama sorunu için dedim ben onu. eşleştirme için olabilir senin dediğin. doğrudur

Üst Alt