bu uydu bi türlü bulunamıyor..!!!
tüm gerekenleri yaptım , hatta sildim bi da yükledim ama olmuyor...
bununla ilgili bi arkdş yardımcı olursa çok memnun olcaz...
dili de dğiştirdim olmadı.Ayarlardan garmin dilini ingilizce yaparsan sorunun sözülür. Bununla ilgili forumda bilgi var.![]()
020 kullanıcam herhalde yine.Dostum kurduğun gereksiz bütün proğramları kaldır.Telde fazla proğram kalmasın.Bazı proğramlar uydu bulmasını geçiktiriyor.Ya bendede 5530 XM var uygulamalardan yer e giriyorum orda 3 seçenek var bluetooth gps wifi ağ ve şebeke tabanlı diye şebeke tabanlıyı kaldırıyorum sadece wifi ağ işaretli garmine giriorum herşeyi ayarladım uydu aranıyor diyor ama bir türlü bulamıyor haritalardada en son verileni yükledim 1. linki yani ama yinede yok :S
maalesef N95 lerin gps i iyi değil ve zor bağlanıyor...
Garmin Klasörü İçerisinde En Altta
Gmapsupp.unl.txt ve sw.unl.txt göreceksiniz ..
Her İki Dosyanın da İsmini Değiştirin .txt Kısmını Silin , yani : gmapsupp.unl ve sw.unl olarak yeniden adlandırın![]()
N95 in GPS inde bi sorun olmadğını düşünüyorum...Çok uzun süre bekledim ama bir türlü uyduya bağlanamadı...
(_Her açışımda bluetooth dan arama yapıyor , bunu İPTAL ediyorm dha snra haritaya girnce uydu aranıyor diyor... Ama bi türlü bulunamıyo..._)
Bunun bi çaresi yok mu_?

Dostum kurduğun gereksiz bütün proğramları kaldır.Telde fazla proğram kalmasın.Bazı proğramlar uydu bulmasını geçiktiriyor.