Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
kontür gidiyormu arkadaşlar

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
programı kurdum metin dili, türkçe'ye geliyorum ve sonraki diyorum hiç bir şey gelmiyor neden dir?

--------------- Ekleme ---------------

programı kurdum metin dili, türkçe'ye geliyorum ve sonraki diyorum hiç bir şey gelmiyor neden dir?

Tugish

Tugish

Üye
3-) Sorumluluk Reddi'ni kabul edin. Metin dili seçme bölümünde 19 kez sağ yaparak Türkçe seçeneğini seçin.
4-) Sesli yönlerdimede de yine Türkçe seçeneğini seçin. Birimi metrik olarak ayarladıktan sonra Garmin Online erişimi iznini de kendi isteğimize göre ayarlayın.

şu kısma kadar yaptım ama ekli gps çıkmadı.

gaziajans

Üye
arkadaşlarr lütfen yardım 5800 kullanıyorum gerekenleri yapıyorum kuruluma geçiyorum metin dilini türkçeye getirdiğimde o şekilde donup kalıyor nereyi yanlış yaptım acaba

gurkan38

gurkan38

Üye
arkadaşlarr lütfen yardım 5800 kullanıyorum gerekenleri yapıyorum kuruluma geçiyorum metin dilini türkçeye getirdiğimde o şekilde donup kalıyor nereyi yanlış yaptım acaba
Oraya gelince de sonraki diyeceksin diğeride aynı olduğu için değişmemiş gibi oluyor sonra ki sonraki ileri kabul ediyorum v.b. şeklinde devam edin tamamdır. Ekli gps çıkmama sorununun tek sebebi .unl işlemlerinin yanlış yapılmasıdır.! notepad şeklinde açıp kodları kopyalayıp farklı kaydet dedikten sonra .txt şeklinde değil tüm dosyaları seçeceksiniz ve kayıp adının sonuna .unl yazacaksınız ÖRN: SW.unl sonra kaydet diyeceksiniz ve gerekli yere atacaksınız bunları yapın olmaması imkansız. Açıklamalarda detaylı yazıyor dikkatli okuyalım..! :hmmm

şu kısma kadar yaptım ama ekli gps çıkmadı.
O kısımları geçin zaten. Program açılınca ayarlar a girin oradan sistem e orada uzak gps var oradan yapacaksınız.! Bu arada yapmaya çalıştığınız telefon profilinizde yazan telefon değildir umarım 6600 da kullanamazsınız.!

creyzz lee

Üye
emeğine saglıkta bunlar sınırlı oluyo yada dosya eror oluyo ınmıyo açılmıyo
yardım lütfen

onurksk

onurksk

Üye
Dostum teşekkür ederim dediklerin aynen yaptım N95 kullanıyorum sorunsuz çalışıyo sesli yol tarifide güzel haritalar Nokia Ovi Mapsdan sonra biraz değişik geliyo ama yinede güzel alt kattaki bakkalın bile ismi yazıyo şok oldum :D

mumtu

Üye
sağol aga tesekkur ettım cok acıklayıcı olmuşsun .

ben kapımın önundeki arabanın markasını bıle bu programla kapıyı acmadan öğrenebiliyorum:)

aa-tolga

aa-tolga

Üye
N97 ve X6 sı olanlar 5.00.60 versiyonu kursun

visbreaker

Üye
Saolasın kardeş 01.2010 haritasını yükledim muhteşem oldu.

ugurkan39

Üye
bendede daha iyi gps doğruluğu bekleniyor diyip kalıyo gpsi 5 dkde bekliyorum ama 1çubukla çekiyo anlamadım gitti telim 5800 xpress müzik yardım lütfen :(

10 dk bekleyince oldu :D:D program çalışıyor arkadaşlar hem sesli hemde görüntülü sadece adımları doğru takip edin :D:D

badi35badi35

Üye
sağol ben pc kullanmayı bılmezdım ama oyle acıklamışşınkı yaptım.tek surunum uydu buldu ama no w yazıyor harıta yok.eline beynıne saglık.

Tugish

Tugish

Üye
O kısımları geçin zaten. Program açılınca ayarlar a girin oradan sistem e orada uzak gps var oradan yapacaksınız.! Bu arada yapmaya çalıştığınız telefon profilinizde yazan telefon değildir umarım 6600 da kullanamazsınız.!
hayir n79'da denedim bahsettiginiz bolume girdim ekli gps yine yok

catpay

catpay

Üye
emeğine sağlık gerçekten oluyor.

emrezz

Üye
n79 a büyük uğraşlar sonunda yükledim.. süper..... tşklerr

Tugish

Tugish

Üye
tum adimlari dogru yaptim buna ragmen ekli gps cikmadi yardimci olur musunuz?

sahin21

sahin21

Üye
güzel paylaşım sağol

COMODOR45

Üye
selam Reis-i Eagles

Ben bu işlerdem okadarda iyi anlamam.gayet detaylı anlatmışsın bazı şeyleri anlamadı.Bu programları telefona yada karta kopyalamadan bilgisayar üzerin de yapacağız ve telefon bilgisayara bağlı olduğu için otomatik olarak kurulacakmı.Yoksa telefona kopyalayıp telefonda mı kuracağız.Birde ben 1.adımdaki a dan v5.00.50,b den 2010.01 ve c den ilaç rar indiriyorum.Yoksa hepsini mi indirmem gerekiyor.

c den ilaç rar indiriyorum.

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
tum adimlari dogru yaptim buna ragmen ekli gps cikmadi yardimci olur musunuz?

Garmin Klasörü İçerisinde En Altta

Gmapsupp.unl.txt ve sw.unl.txt göreceksiniz ..

Her İki Dosyanın da İsmini Değiştirin .txt Kısmını Silin , yani : gmapsupp.unl ve sw.unl olarak yeniden adlandırın :oke:

Üst Alt