hayır gitmiyor![]()
3-) Sorumluluk Reddi'ni kabul edin. Metin dili seçme bölümünde 19 kez sağ yaparak Türkçe seçeneğini seçin.
4-) Sesli yönlerdimede de yine Türkçe seçeneğini seçin. Birimi metrik olarak ayarladıktan sonra Garmin Online erişimi iznini de kendi isteğimize göre ayarlayın.
Oraya gelince de sonraki diyeceksin diğeride aynı olduğu için değişmemiş gibi oluyor sonra ki sonraki ileri kabul ediyorum v.b. şeklinde devam edin tamamdır. Ekli gps çıkmama sorununun tek sebebi .unl işlemlerinin yanlış yapılmasıdır.! notepad şeklinde açıp kodları kopyalayıp farklı kaydet dedikten sonra .txt şeklinde değil tüm dosyaları seçeceksiniz ve kayıp adının sonuna .unl yazacaksınız ÖRN: SW.unl sonra kaydet diyeceksiniz ve gerekli yere atacaksınız bunları yapın olmaması imkansız. Açıklamalarda detaylı yazıyor dikkatli okuyalım..!arkadaşlarr lütfen yardım 5800 kullanıyorum gerekenleri yapıyorum kuruluma geçiyorum metin dilini türkçeye getirdiğimde o şekilde donup kalıyor nereyi yanlış yaptım acaba

O kısımları geçin zaten. Program açılınca ayarlar a girin oradan sistem e orada uzak gps var oradan yapacaksınız.! Bu arada yapmaya çalıştığınız telefon profilinizde yazan telefon değildir umarım 6600 da kullanamazsınız.!şu kısma kadar yaptım ama ekli gps çıkmadı.

program çalışıyor arkadaşlar hem sesli hemde görüntülü sadece adımları doğru takip edin 

hayir n79'da denedim bahsettiginiz bolume girdim ekli gps yine yokO kısımları geçin zaten. Program açılınca ayarlar a girin oradan sistem e orada uzak gps var oradan yapacaksınız.! Bu arada yapmaya çalıştığınız telefon profilinizde yazan telefon değildir umarım 6600 da kullanamazsınız.!
tum adimlari dogru yaptim buna ragmen ekli gps cikmadi yardimci olur musunuz?