Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

pendik83

Üye
Kurulumda şifreleri yeni not defterine atın dediniz de not defteri yok ki pc lerde metin belgesi var ona da o kadar uğraşmama rağmen txt. dosyası olarak attı ve ben kurmama rağmen gps bulmuyor herhalde bu nedenden dolayı

Gana

Üye
Ben i550 kullanıyorum. Forumda da okudum bazı arkadaşlar garmini kurduktan sonra şarjlarının çok kısa sürede tükendiğinden şikayetçi eğer böyle bir durum ile karşılaşırsanız çalışan uygulamalara bakın eğer TSRAutostart.exe isimli bir uygulama garmin kapalıyken de çalışıyorsa sorun bundan kaynaklanıyordur. Garminin başlangıçta otomatik olarak çalışan TSRAutostart.exe dosyası. Uydu mu arıyor ne yapıyorsa bataryayı sürekli ve hızlı birşekilde tüketiyor.

Bu durumu düzeltmek için garmin kurduktan sonra telefonunuzu kapatıp açın. Daha sonra Garmin->Ayarlar->System'e girip aşağı doğru inin en altta "Launch backround service" ayarı "Devre Dışı" olarak görünüyor olmalı ona tıklayıp "Etkinleştir"e tıklayın.

Daha sonra sırasıyla menülerden ve ayarlardan çıkıp garmini de telefonu da kapatın. Ardından telefonu ve Garmini yeniden çalıştırıp Garmin->Ayarlar->System'e girip aşağı doğru inin en altta demin etkinleştirdiğimiz "Launch backround service" ayarını Aktif olarak göreceksiniz. Onu yeniden "Devre Dışı" olarak ayarlayın ve telefonu kapatıp açın. Taskmanagerlarla baktığınız da artık TSRAutostart.exe başlangıçta otomatik olarak çalışmadığını göreceksiniz. Garmin ile çalışır garmin ile kapanır o da normal olanı zaten. DH'den Elaman arkadaştan izinli olarak alıntıdır. İyi kullanımlar...

cezo43

Üye
Arkadaşlar merhaba 5 gün önce 5230' a garmin kurdum ama bazı konularda malesef takılıyorum programın çalışmasında ve uyduya bağlanmasında bir problem yok ama yer ararken çok basit bazı yerleri bulunamadı diyor Ankara da oturuyorum DİKMEN diye aratıyorum olumsuz bulamıyor her seferinde il ilçe mahalle sk. yazmak zorunda mıyım? yardımlarınızı ve cevaplarınızı bekliyorum

kickboxertr

Üye
arkadaşlar garmin 5.00.00 ile 5.00.50 arasında ne fark var, 5.00.50 nin artısı nedir acaba bilen varmı ?

xzena

Üye
Gayet başarılı bir çalışma ! Ellerinize sağlık güzel olmuş. Başarılar diliyorum.....

BenQm

Üye
selam arkadaşlar,
bende nokia 5800 kullanıyorum dosyalarla ilgili bütün ayarları yaptım. Fakat doslayaların bazılarını telefona atarken yükleme hatası veriyor. Dosya okunamıyor diyor ve telefona kopyalayamıyorum. Not: hafıza kartı telefona takılı... Yüklenemeyen dosyalar ise, Resource ve Private klasörleri... Hafıza kartını çıkarıp deneyeyim dedim onu da pc görmedi :) Hafıza kartı telefona takılıyken bunu yapamadım bu normalmidir? Simdiden teşekkürler...

aa-tolga

aa-tolga

Üye
selam arkadaşlar,
bende nokia 5800 kullanıyorum dosyalarla ilgili bütün ayarları yaptım. Fakat doslayaların bazılarını telefona atarken yükleme hatası veriyor. Dosya okunamıyor diyor ve telefona kopyalayamıyorum. Not: hafıza kartı telefona takılı... Yüklenemeyen dosyalar ise, Resource ve Private klasörleri... Hafıza kartını çıkarıp deneyeyim dedim onu da pc görmedi :) Hafıza kartı telefona takılıyken bunu yapamadım bu normalmidir? Simdiden teşekkürler...

telefonu depolama modunda baglayınolur...

feh

Üye
conyx sen neler yaptın öyle yaa nasıl bildin ne yapacağını ne kadar karışık o öyle hayrette kaldım haa. ben de yapayım inş. olur. sana teşekkür ederim

karabahtiyara

Üye
bu program n73 e uyumlumu kurabilirmiyiz n 73 e :

mercanGS

Üye
N73 e olmaz telefonda GPS olması lazım,
Ben N95 8Gb da kullanıyorum ama yazın amerikaya gitcem Florida/Miami ye oranın haritasını bulabilir miyiz?

Çok teşekkürler...

conyx

conyx

Üye
cezo43 arkadasım ben de dikmeni aratmama ragmen bulamamıstım ama sonra dıkmen diye yazdım buldu. oyle dene istersen. i harflerinde biraz sorun var

--------------- Ekleme ---------------

bu arada bi arkadasım yeni nokia x6 aldı. ona garmin kurduk. kontorlu hattı var. sebeke tabanlı gps konumlandırmayı kapatmamıza ragmen 50 kurus 50 kurus gidiyo bazen. sonra gprs-wap ayarlarını sildik de kurtulduk.

amedis

Üye
merhaba
mutlaka forumda yazmışsınızdır ama aradım bulamadım.. şimdiden affola
ben N79 da kurdum ve gayet güzel kullanıyorum
ancak sadece haritayı güncellemek için ne yapılması gerekiyor?
desteklerinizi rica ederim.

krbk7860

krbk7860

Üye
merhaba
mutlaka forumda yazmışsınızdır ama aradım bulamadım.. şimdiden affola
ben N79 da kurdum ve gayet güzel kullanıyorum
ancak sadece haritayı güncellemek için ne yapılması gerekiyor?
desteklerinizi rica ederim.
yeni haritayı telefondaki garmin klasörünün içersine kopyala. hepsi bu kadar.:oke:

DirenJK

Üye
Haritayı görmek için haritaya giriorum ama no map diyo yine yakınlasmıyor da hata nerde olabilir.
diğer tüm bilgilere ulasıyor ama mevcut konumda haritayı goremiyorum kurdum tekrar yükledim yine aynı yakınlaşmıyor hatta uydu aranıyor diyo kalıyor
tel e71

45 dk sonra gelen edit: rezalet.. ben de diyorum niye baglanmıyor meğersem odanın konumu elverişli değilmiş ahahah
süper çalışıyor ama evin dışında :)
teşekkürler anlatım ve yardımlar için

ado79

Üye
arkadaşlar harita üzerin de dolaşırken donma yapıyo yardımcı olabilecek varmı acaba ? şimdiden teşekkür ederim

cezo43

Üye
cezo43 arkadasım ben de dikmeni aratmama ragmen bulamamıstım ama sonra dıkmen diye yazdım buldu. oyle dene istersen. i harflerinde biraz sorun var

--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşım teçrübenizi aktardığınız için tşk ederim deneyeceğim selamlar

MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
Arkadaşlar çok acil yardım lütfen..

N95 telefonum.

"Güvenlik nedeniyle dosya çalışıtırılamıyor" yazıyor Garmin programını açtığımda. Herşeyi söylendiği gibi kurdum. Aynı uyarıyı alınca kartı biçimlendirdim yine aynı...

canerozkan

Üye
kardeş bu tür programların n95 te kullanılabilmesi için telefon hack etmek gereklimi?
şimdiye kadar her progamı denedim hep UYDU ARANIYOR yazdı durdu ama hiç bulamadı

Üst Alt