Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

nedimferik

Üye
teşekkürler çok yardımcı oldunuz .

bengoksel

Üye
evin içinde aratırsan elbette bulamaz uyduyu, ya arabada olacaksın yada gökyüzünü gören açıkhava bir mekanda

tobacco

Üye
söylenenleri harfiyen yaptım.programı telefonuma kurdum.ancak programı çalıştırdığımda garmin ekranı geliyor sonra telefona geri dönüyor.program çalışmıyor. telefonu restart yaptım.şimdi hiç girmiyo programa. yardım ederseniz sevinirim

hhdbursa

Üye
slm bende e72 var ancak garmini kurdugumda harita donuyor bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim birde önerebileceğiniz baska bir navigasyon programı varsa yardımcı olursanız sevinirim

faithness

Üye
Eline Sağlık ama ben de 136mb'lik harita var ama 2009-2 haritası acaba senin 2010-1 haritası daha mı güncel?

cher321

Üye
Tesekkürler şu ana kadar en az 20 arkadasımın farklı farklı model telefonlarına kurduk hepside süper bir şekilde çalışıyor emeğine sağlık.:oke:

turkuaz1981

Üye
Merhaba arkadaşlar benim telefonun 6730classic garmin yükledim yüklendi ama açılır açılmaz kapanıyor yardım lütfen

sevecenler

sevecenler

Üye
teşekkürler abicim ellerine saglık kurdum sorunsuz çalışıyor ama bir tek bu bölmelere giremiyorum abone olun diyor bende biraz uğraştım ama olmadı aceba yardımcı olabilirmisiniz şimdi'den teşekkürler kolay gelsin::...2-) “Araçlar” menüsündeki seçimler;

a-) Garmin Onine: Tam anlamıyla GPS dedirten bu menü size trafik ve hava durumuna ulaşmanıza ayrıyetten güvenlik kameralarına göz atmanıza da yardımcı oluyor.

Pilotsdo

Üye
5800 a kurdum, gercekten harika bir program ve mukemmel calisiyor..

SymBiaN_KraLı

SymBiaN_KraLı

Üye
reis buradada buldum seni yardımlı gps die bişey çıkmıyo neden olabilir bi çöz şu işi:agla

--------------- Ekleme ---------------

ARKADAŞLAR YARDIMLI GPS NİN ÇIKMAMASININ NEDENİNİ BULDUM NOTPAD İLE DEĞİL WORDPAD İLE AÇACAKSINIZ.:naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty:

Evet arkadaşın dediği gibi yaptım oldu teşekkürler :oke::oke::oke::oke::oke:

vhdt5800

vhdt5800

Üye
Güzel ayrıntılı bir anlatım olmuş. Programın da hakkını yemiyelim.Herşey için teşekkürler

muro19_06

Üye
paylaşım için teşekkürler yalnız benim telefonda proğramı açınca durmadan bluetooth açılsınmı diye soruyor bunun çözümü varmı acaba (dahili gps mevcut)

kaantaciroglu

Üye
slm arkadaşlar ben proğramı yükledim ama harita görünmüyor yardımcı olursanız sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

evet çok basit konumlama yöntemlerinden bluetoot gps seçenegini kaldır

conyx

conyx

Üye

bodypd

Üye
emeğine sağlık diyelim öncelikle n96 ya kurdum çalışıyor ama kullanmayı bilmiyorum sesli uyarı sağlıyormu yada kullanımını tam olarak nasıl öğrenebilirim yardımcı olursanız sevinirim saygılar

MULAWI

Üye
Arkadaşlar selam

ben bundan önce SE P990 a yüklemiştim... ordan kalma bende avrupa haritası var ama MAP ID olarak hangisini kullanıcam bunu bilen varmı?

Yada güncel bir Avrupa haritasını nereden indirebilirim...:oke:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
emeğine sağlık diyelim öncelikle n96 ya kurdum çalışıyor ama kullanmayı bilmiyorum sesli uyarı sağlıyormu yada kullanımını tam olarak nasıl öğrenebilirim yardımcı olursanız sevinirim saygılar
Sesli uyarı sağlıyor,kullanımı inan çok kolay kullandıkça daha iyi alışırsın.

kaskirim

Üye
Merhaba, araçta ve dıaşrda çalışmıyor benimki, ancak evimiz yüksekte balkona çıkınca çalışıyor araçta neden kullanamıyorum sizce?

MULAWI

Üye
Kardei GPS Uyduara bağlanasıya kadar açık havada olucaksın sonra sabitledimi araçta çalışır... Ben ön camın tam altında tutuyorum ordanda buluyor...

aslankk

Üye
çok süper bir paylaşım bende n96 16gb var yükledim vede denedim çok süper oldu paylaşım için çok saol

Üst Alt