Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

medicals

Üye
ben hepsini denedim ama çalıstıramadım telefonum 5800

deli_gole

Üye
hangi harita en iyisi... harita üzarinde yer isimlerini nasıl görüyoruz. haritada sadece yolu gösteriyor. isimler yok bunun çaresi nedir teşekürler...

ULASILMAZz

ULASILMAZz

Üye
bu uydu bi türlü bulunamıyor..!!!
tüm gerekenleri yaptım , hatta sildim bi da yükledim ama olmuyor...

bununla ilgili bi arkdş yardımcı olursa çok memnun olcaz...

aa-tolga

aa-tolga

Üye
bu uydu bi türlü bulunamıyor..!!!
tüm gerekenleri yaptım , hatta sildim bi da yükledim ama olmuyor...

bununla ilgili bi arkdş yardımcı olursa çok memnun olcaz...

maalesef N95 lerin gps i iyi değil ve zor bağlanıyor...

teknikhamo

Üye
ürün kodu için ne yapcaz

muhammedkmt

Üye
Ücretlimi bu ücretsiz ise yapacağım cevap bekliyorum.

teo80

teo80

Üye
teşekkürler nokia e51 sorunsuz çalıştı hemende gps uyduyu buluyor sorunsuz takılma falan yok bugun deniycem route66 mobile8 kadar hızlı bakalım....

_PaNiK__YoK_

Üye
Ya bendede 5530 XM var uygulamalardan yer e giriyorum orda 3 seçenek var bluetooth gps wifi ağ ve şebeke tabanlı diye şebeke tabanlıyı kaldırıyorum sadece wifi ağ işaretli garmine giriorum herşeyi ayarladım uydu aranıyor diyor ama bir türlü bulamıyor haritalardada en son verileni yükledim 1. linki yani ama yinede yok :S

meda58

Üye
harikasın tşk
:aha:

bigrock

Üye
arkadaşlar biraz baktım ama bulamadım ben ilk sayfadaki yuklemeleri denedim fakat sertifika hatası veriyor bütün sayfaları gezemedim yardımcı olabilecek varmı acaba cihaz e71

yaren_70

Üye
Ya bendede 5530 XM var uygulamalardan yer e giriyorum orda 3 seçenek var bluetooth gps wifi ağ ve şebeke tabanlı diye şebeke tabanlıyı kaldırıyorum sadece wifi ağ işaretli garmine giriorum herşeyi ayarladım uydu aranıyor diyor ama bir türlü bulamıyor haritalardada en son verileni yükledim 1. linki yani ama yinede yok :S
Dostum kurduğun gereksiz bütün proğramları kaldır.Telde fazla proğram kalmasın.Bazı proğramlar uydu bulmasını geçiktiriyor.

pebbleooo

Üye
super anlatmıssın:)

bestboyy

Üye
emgne saglık dostm ama keske 3 linkide hotfiledan vermsydn modem resetlmk zornda kalıyrz... teşkkrler

ULASILMAZz

ULASILMAZz

Üye
maalesef N95 lerin gps i iyi değil ve zor bağlanıyor...

N95 in GPS inde bi sorun olmadğını düşünüyorum...Çok uzun süre bekledim ama bir türlü uyduya bağlanamadı...
(_Her açışımda bluetooth dan arama yapıyor , bunu İPTAL ediyorm dha snra haritaya girnce uydu aranıyor diyor... Ama bi türlü bulunamıyo..._)

Bunun bi çaresi yok mu_?

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Garmin Klasörü İçerisinde En Altta

Gmapsupp.unl.txt ve sw.unl.txt göreceksiniz ..

Her İki Dosyanın da İsmini Değiştirin .txt Kısmını Silin , yani : gmapsupp.unl ve sw.unl olarak yeniden adlandırın :oke:

N95 in GPS inde bi sorun olmadğını düşünüyorum...Çok uzun süre bekledim ama bir türlü uyduya bağlanamadı...
(_Her açışımda bluetooth dan arama yapıyor , bunu İPTAL ediyorm dha snra haritaya girnce uydu aranıyor diyor... Ama bi türlü bulunamıyo..._)

Bunun bi çaresi yok mu_?

yukarıda çözümü mevcut ..

Arkadaşlar , konunun içerisinde herşey mevcut . biraz dikkat etmeniz yeterli

tüm uyumlu cihazlarda %100 çalışıyor , çalışmama sebebi sizden kaynaklı .

ayrıca ilk uydu buluşu için tlf. u bir yere sabit bırakın :oke:

_PaNiK__YoK_

Üye
Dostum kurduğun gereksiz bütün proğramları kaldır.Telde fazla proğram kalmasın.Bazı proğramlar uydu bulmasını geçiktiriyor.

Ama bazıları 5530 da GPS alıcısı yok diyorlar madem yok neden Gps menüsü var telefonun :S

cengaver_580

Üye
merhaba ben proıgram yüklemesinde en son karta atma bölümü var orada dosya acmadan atın diyorsunuz bunu nasıl yapıcaz biraz acıklarmısınız kafam karıstı iyice

bestboyy

Üye
dostm yukledm cok ğuzel emeğne sağlık yanlz sureklı donma sorunu yasıorm ğeznrken nedenı ne olabılır??

ops_647

Üye
Ne kadar teşekkür etsem azdır nokia e71 e kurdum çalışıyor, Allah ne muradın varsa versin.

Üst Alt