Tugish
Üye
Öyleydi zaten olmuyor malesefGarmin Klasörü İçerisinde En Altta
Gmapsupp.unl.txt ve sw.unl.txt göreceksiniz ..
Her İki Dosyanın da İsmini Değiştirin .txt Kısmını Silin , yani : gmapsupp.unl ve sw.unl olarak yeniden adlandırın![]()
Öyleydi zaten olmuyor malesefGarmin Klasörü İçerisinde En Altta
Gmapsupp.unl.txt ve sw.unl.txt göreceksiniz ..
Her İki Dosyanın da İsmini Değiştirin .txt Kısmını Silin , yani : gmapsupp.unl ve sw.unl olarak yeniden adlandırın![]()
Bunu nereye kuracağiz

Kardeş, ilk sefer bağlanmadan harita göstermez. Önce bağlan sonra çıkar
--------------- Ekleme ---------------
E o zaman bunun adam gibi olanı var mı?
açık alanda yaklaşık olarak 10-15 dakika kadar bekle bağlanır. Bağlandıktan sonra haritayı yaklaştır. işlem tamamdır. Kapalı alanda uyduyu görmez.Kurulumu dediğiniz gibi yaptım haritayi yakınlasştırdım. uydu aranıyor diyor hala bulamadı haritayi no maps diyor
nasıl bağlancaz ilk ?

Garmin 5800 da gayet güzel çalışıyor. Haritayı karttaki garmin klasörünün içersine atıp gerekli crakı yaptıktan sonra açık alanda bir defa uyduya bağlanıp 3 defa (+) tuşuna basman yeterli.Haritayı bir defa gördükten sonra sorun yaşamazsın. İlk defa uyduya bağlanmada açık alanda 10-15 dakika kadar beklemen gerekli.kusura bakmayın ben yeniyimde. 4'üncü adımın 4. Maddesinden sonra yani dil seçimi ve metrik ayardan sonra benim 5800'da ekran buradaki gibi devam etmedi. "NEREYE" ve "HARİTA GÖR" yazan bi ekran çıktı karşıma. harita gör diyorum yüklü harita yok diyor. bağlantı istiyor, bağlantı isteyince ücret gidiyor, ben ücretsiz diye indirmiştim bunu?
5800'lar da hep sorun var galiba, ayrıca birde bu haritaların hepsimi yüklenecek?

programın ve haritanın son versiyonunu indirip kurarsan daha iyi olur.Selamun aleyküm. Peki ilk defa kuracak olan kişi (ben) için soruyorum ilk sayfada yeniden eskiye doğru sıralanmış haritalar ve haritasız ana dosyalar. şimdi hepsini mi indirio,p kurmalıyım yoksa son sürüm sadewce kafi mi? Teşekkürler efendim halihazırda.

Garmin 5800 da gayet güzel çalışıyor. Haritayı karttaki garmin klasörünün içersine atıp gerekli crakı yaptıktan sonra açık alanda bir defa uyduya bağlanıp 3 defa (+) tuşuna basman yeterli.Haritayı bir defa gördükten sonra sorun yaşamazsın. İlk defa uyduya bağlanmada açık alanda 10-15 dakika kadar beklemen gerekli.![]()
kopyala yapıştır yap yeterli olur.Emeğine sağlık program güzel çalışıyor, acaba son dosyaları kopyalarken eskileri silerek mi kopyalayacağız, ben 2010.01 dosyasını eklemek istiyorum, 2009 eklemiştim. Teşekkürler.