Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

Tugish

Tugish

Üye
Garmin Klasörü İçerisinde En Altta

Gmapsupp.unl.txt ve sw.unl.txt göreceksiniz ..

Her İki Dosyanın da İsmini Değiştirin .txt Kısmını Silin , yani : gmapsupp.unl ve sw.unl olarak yeniden adlandırın :oke:
Öyleydi zaten olmuyor malesef

volkanyaz

Üye
Bende E52 var. Süper oldu. Harika çalışıyor. Sorun yok.

lad_enes

Üye
Bunu nereye kuracağiz

o_efe_06

o_efe_06

Üye
Bunu nereye kuracağiz

telefonun hafıza kartına galiba

--------------- Ekleme ---------------

kusura bakmayın ben yeniyimde. Adım 4'ün 4. Maddesinden sonra yani dil seçimi ve metrik ayardan sonra benim 5800'da ekran buradaki gibi devam etmedi. "NEREYE" ve "HARİTA GÖR" yazan bi ekran çıktı karşıma. harita gör diyorum yüklü harita yok diyor. bağlantı istiyor, bağlantı isteyince ücret gidiyor, ben ücretsiz diye indirmiştim bunu?

cimbomemre

cimbomemre

Üye
Kurulumu dediğiniz gibi yaptım haritayi yakınlasştırdım. uydu aranıyor diyor hala bulamadı haritayi no maps diyor :s

Kardeş, ilk sefer bağlanmadan harita göstermez. Önce bağlan sonra çıkar

E o zaman bunun adam gibi olanı var mı?

nasıl bağlancaz ilk ?

krbk7860

krbk7860

Üye
Kurulumu dediğiniz gibi yaptım haritayi yakınlasştırdım. uydu aranıyor diyor hala bulamadı haritayi no maps diyor :s

nasıl bağlancaz ilk ?
açık alanda yaklaşık olarak 10-15 dakika kadar bekle bağlanır. Bağlandıktan sonra haritayı yaklaştır. işlem tamamdır. Kapalı alanda uyduyu görmez.:oke:

halismurat

Üye
nokia e63 te çalışıyor mu
teşekkürler

cimbomemre

cimbomemre

Üye
adres tarif ederken sokak ismi girmek için, nokta kullanmak icin simgeler i acıyorum fakat geri adres kutusuna dönemiyorum.kapatıp tekrar acmak durumunda kalıyorum telefonum 5800 bu sıkıntıyı yasıyan var mı

o_efe_06

o_efe_06

Üye
kusura bakmayın ben yeniyimde. 4'üncü adımın 4. Maddesinden sonra yani dil seçimi ve metrik ayardan sonra benim 5800'da ekran buradaki gibi devam etmedi. "NEREYE" ve "HARİTA GÖR" yazan bi ekran çıktı karşıma. harita gör diyorum yüklü harita yok diyor. bağlantı istiyor, bağlantı isteyince ücret gidiyor, ben ücretsiz diye indirmiştim bunu?

5800'lar da hep sorun var galiba, ayrıca birde bu haritaların hepsimi yüklenecek?

krbk7860

krbk7860

Üye
kusura bakmayın ben yeniyimde. 4'üncü adımın 4. Maddesinden sonra yani dil seçimi ve metrik ayardan sonra benim 5800'da ekran buradaki gibi devam etmedi. "NEREYE" ve "HARİTA GÖR" yazan bi ekran çıktı karşıma. harita gör diyorum yüklü harita yok diyor. bağlantı istiyor, bağlantı isteyince ücret gidiyor, ben ücretsiz diye indirmiştim bunu?

5800'lar da hep sorun var galiba, ayrıca birde bu haritaların hepsimi yüklenecek?
Garmin 5800 da gayet güzel çalışıyor. Haritayı karttaki garmin klasörünün içersine atıp gerekli crakı yaptıktan sonra açık alanda bir defa uyduya bağlanıp 3 defa (+) tuşuna basman yeterli.Haritayı bir defa gördükten sonra sorun yaşamazsın. İlk defa uyduya bağlanmada açık alanda 10-15 dakika kadar beklemen gerekli.:oke:

adasahilleri

adasahilleri

Üye
Reis eline sağlık.
Mükemmel detaylı anlatım.Sorunsuz çok güzel çalışıyor.
Teşekkürler...

ovakentli4949

Üye
dostum ellerine ve emeğine sağlık fakat ben proğramı yükledim ama yükleme bölümüne geldiğimde uygulama hiç açılmıyor sadece siyah bi ekran çıkıyor garmin yazıp tekrardan kapanıyor 4.20 yi kurmaya çalışıyorum e 71 kullanıyorum yardımcı olursan sevinirim [email protected] şimdiden çok saol.

sinoa

sinoa

Üye
Selamun aleyküm. Peki ilk defa kuracak olan kişi (ben:)) için soruyorum ilk sayfada yeniden eskiye doğru sıralanmış haritalar ve haritasız ana dosyalar. şimdi hepsini mi indirio,p kurmalıyım yoksa son sürüm sadewce kafi mi? Teşekkürler efendim halihazırda.

krbk7860

krbk7860

Üye
Selamun aleyküm. Peki ilk defa kuracak olan kişi (ben:)) için soruyorum ilk sayfada yeniden eskiye doğru sıralanmış haritalar ve haritasız ana dosyalar. şimdi hepsini mi indirio,p kurmalıyım yoksa son sürüm sadewce kafi mi? Teşekkürler efendim halihazırda.
programın ve haritanın son versiyonunu indirip kurarsan daha iyi olur.:oke:

o_efe_06

o_efe_06

Üye
Garmin 5800 da gayet güzel çalışıyor. Haritayı karttaki garmin klasörünün içersine atıp gerekli crakı yaptıktan sonra açık alanda bir defa uyduya bağlanıp 3 defa (+) tuşuna basman yeterli.Haritayı bir defa gördükten sonra sorun yaşamazsın. İlk defa uyduya bağlanmada açık alanda 10-15 dakika kadar beklemen gerekli.:oke:

tamamda telefonun bağlantı ayarlarını ben sildim, yani şebekeden hiçbir şekilde bağlantı yapamaz, bu etkilermi acaba? Etkilemez ise 10-15 dakika beklemek sorun değil.

enderozcan

Üye
Emeğine sağlık program güzel çalışıyor, acaba son dosyaları kopyalarken eskileri silerek mi kopyalayacağız, ben 2010.01 dosyasını eklemek istiyorum, 2009 eklemiştim. Teşekkürler.

krbk7860

krbk7860

Üye
Emeğine sağlık program güzel çalışıyor, acaba son dosyaları kopyalarken eskileri silerek mi kopyalayacağız, ben 2010.01 dosyasını eklemek istiyorum, 2009 eklemiştim. Teşekkürler.
kopyala yapıştır yap yeterli olur.:oke:

mucoFB

Üye
slm arkadaşlar e 72 de garmin sorunu vardı kullananlar bilirler , program açılıp belli bir süre bekledikten sonra donuyordu ama bu sorun son sürümde düzelmiş yapmanız gereken şu aşagıdaki konudan sadece sis dosyasını indirin telefonunuzda eski sürüm yüklüyse onu kaldırın ve yeni sürümü kurun o kadar programı ilk çalıştırdıgınızda dil ayarlarından türkçeyi seçmeyi unutmayın link:http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...son-2010-01-haritasi-turkce-ilaci-337073.html

ermangurman

ermangurman

Üye
Sevgili reis-i-eagles,
Program için teşekkürler kulanımı nokianın ki ne göre zor olsa da güzel bi navigatör, ellerini sağlık....
Ben iki ay önce kurup biraz kullanıp silmiştim beğenmediğim için arkadaşlar iyi olduğu konusunda ısrar edince tekrar kurdum kullanımı daha iyi anladım...
Bu arada ikinci kurulumum daha kolay oldu önceden yaptığım kurulum klasörünü bilgisayarımdan silmemiştim o klasörün içini tekrar cep telefonuma attım ve sorunsuz olarak çalıştı. yani Bu klasör sadece benim telefonuma uygun bir klasör oldu. istediğin zaman sil, kurmak çok basit...
gerçi klasörü kopyalayınca iş bitmedi bir de dosya yöneticisinden sis uzantılı garminin dosyasını tekrar yükledim.
Ellerine ve Emeğine Sağlık....

xylem

Üye
eline sağlık çok güzel anlatmışsınız.
4 aydır 5800 kullanıyorum. navigasyonu kurmayı çok istiyordum ama bir fikrim yoktu. burada açılan konu sayesinde ve bu güzel anlatımla navigasyonu kurup çalıştırdım. bu sayede telefonumu daha çok sevdim.
tekrar çok teşekkür ederim

Üst Alt