Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

o_efe_06

o_efe_06

Üye
valla ben hariç herkes kurmuş, ne güzel. ben diyorumki telefonum 5800;
"Ayarlar-Tel ayarları -Uygulama Ayarları - Konumlama -Konumlama Yöntemleri" Buradan sacede Tümleşik GPS seçili,
"Konumlama sunucusu kullan KAPALI olarak ayarlı"
"Ayarlar-bağlantı ayarları -Hedefler" İnternet ve Wap servislerindeki erişim noktalarını YOK.

Garmini kurdum, uygulamalara "Gmobile XT" olarak kaydedildi, açmak için tıklıyorum. "Uyarı GPS i güvenli kullanın" diyor kabul ediyorum;
"Satın Al ve Kullan"
"Deneme Başlat"
"Ürün Kodu Gir"
"Garmin GPS'e bağlan" yazıları çıkıyor

satın al desem bağlantı istiyor,
deneme başlat desem bağlantı istiyor,
ürün kodu zaten yok,
"Garmin GPS'e bağlan" diyorum "Bluetooth şu an kapalı Lütfen açın" diyor, Tamam diyorum ve bu konunun en başındaki reis-i-eagles'in koymuş olduğu

bu resim çıkıyor ama sol üsteki yeşil renkli sinyal alanı yok tabi.
ondan sonrada öylece kalıyor, ekran kararıyor, kendiliğinden kapanıyor, yarım saat açık alanda bekledim yine tık yok yani. Bilen biri varsa bi yardımcı olabilirmi.

keisersoze

Üye
Kilitli bir harita yüklediniz diyor. ya haritayı satın alın yada ürün kodu girin diyor. benim de telefonum 5800 XP niye böyle oldu?

tutsak72

Üye
Benim kinde ilk açıldığında 80830984 birim cihazda harita açılmıyor diyor simdi açmak istiyormusunuzu tıkladığımda25 karakterli bi şifre istiyor yardımcı olursanız sevirim hepsinide harfiyen yerine getirdim bide harita göremiyorum

sinoa

sinoa

Üye
Acaba garmin'i sertifkalamamız gerekiyor mu?

--------------- Ekleme ---------------

Adımları aheste aheste takip ettim ve nihayetinde muvaffak da oldum. Gayet güzel çalışıyor. Emeği geçen sevgili kardeşimiz Reis'mize can-ı gönülden müteşekkiriz. Sitene üye olduk inşaallah elimizden bir şeyler gelir de(maddi-manevi) biz de çorbaya bir tutam tuz koymuş oluruz.

yucell81

Üye
eyvallah yukledım no map e kadar sorunsuz gece ve bulutlu suan hava ondan gerısını bılmıorum..buraya kadar acıklyıcı bılgın ıcın tesekkurler..

keisersoze

Üye
adımları doğru takip ettim sanıyordum ama etmemişim bişeyi atlamışım. 2 unl dosyası yerine bir unl dosyası koymuşum düzelttim oldu şimdi ellerine sağlık reis kardeş.

sabottt

Üye
n78 telefonumda garmin 5.00.00 yüklü.güncelleme maksatlı olarak

b-) gmapsupp.img: Haritalar son sürümden eskiye doğru sıralanmıştır.
2010.01 (TKLTLA)
dan

2-) gmapsupp.img'yi root/Garmin/ dizinine atsam güncellemiş olur muyum

yoksa toptan kurmam mı gereklidir

krbk7860

krbk7860

Üye
n78 telefonumda garmin 5.00.00 yüklü.güncelleme maksatlı olarak

b-) gmapsupp.img: Haritalar son sürümden eskiye doğru sıralanmıştır.
2010.01 (TKLTLA)
dan

2-) gmapsupp.img'yi root/Garmin/ dizinine atsam güncellemiş olur muyum

yoksa toptan kurmam mı gereklidir
Sadece Haritayı güncellemiş olursun.:oke:

sabottt

Üye
Sadece Haritayı güncellemiş olursun.:oke:

Teşekkür ederim

o zaman yeterli anladıım kadarıyla...

yeni versiyonun bir bayağı farkı olur mu peki.yoksa güncellemek yeterli gelir mi sizce

krbk7860

krbk7860

Üye
Teşekkür ederim

o zaman yeterli anladıım kadarıyla...

yeni versiyonun bir bayağı farkı olur mu peki.yoksa güncellemek yeterli gelir mi sizce
her yeni versiyon eski versiyondaki hataların giderilmiş şeklidir. Gelenelde yeni versiyonlar eski versiyonlara göre daha stabil çalışır. :oke:

07foto

Üye
tüm dosyaları seçip kaydedince de tex olarak kaydediyo nasıl yapıcaz

BAHA016

Üye
Benim kinde ilk açıldığında................ birim cihazda harita açılmıyor diyor simdi açmak istiyormusunuzu tıkladığımda25 karakterli bi şifre istiyor yardımcı olursanız sevirim hepsinide harfiyen yerine getirdim bide harita göremiyorum

aynı sorun bende de var.........

krbk7860

krbk7860

Üye
aynı sorun bende de var.........
sw.unl ve gmapsupp.unl dosyalarının uzantılarınındaki txt leri silersen sorunun hallolur.
bu sorun sw ve gmapsupp.unl dosyalarının uzantılarından kaynaklanıyor. Bununla ilgili ayrıntı forumda var.:oke:

atillaturan71

Üye
Avrupa 2010 Türkiye dahil nereden indirebilirim. teşekkürler.

BAHA016

Üye
sw.unl ve gmapsupp.unl dosyalarının uzantılarınındaki txt leri silersen sorunun hallolur.
bu sorun sw ve gmapsupp.unl dosyalarının uzantılarından kaynaklanıyor. Bununla ilgili ayrıntı forumda var.:oke:

Hocam cevabınız için teşekkürler ama sorun çözülmedi...

Benim N95 tlf numda Garmin 4.10.20s kurulu
Sadece haritasını güncelliyeyim diye düşünmüştüm. Telefonun içerisindeki Garmin klasörünün içerisindeki 79,2MB lık gmapsupp.img dosyasının yerine 119MB lık gmapsupp.img dosyasını koydum. Fakat 25 karakterli bir şifre istemekte...

Şimdi elimdeki 79,2mb lık dosyayı yine geri yükledim haritam sorunsuz çalışıyor...

Haritamı malesef güncelleyemiyorum..:ağlarım:

yeskici

Üye
ya bende gps ten werı alındgna daır hc bı bılgı yok... 5800. telefonumun kendı harıta porgramınada grdgmde ordanda hc b sekılde gps ten werı alındgı gorunmuo... yardmcı olrmsnz ... ltfn...

daksy

Üye
sevgili reis-i eagles teşekkurler ediyorum...

kerkenez34

Üye
emeğine sağlık kardes gercekten çok güzel bi anlatım...

silverburak

Üye
N79 a yükledim ve çok güzel çalışıyor. Adres arama ve içindeki poiler çok yeterli. Yükleyene anlatana çok teşekkürler. Gerçekten güzel paylaşım :oke:

nişancı_08

Üye
N79 a yükledim ve çok güzel çalışıyor. Adres arama ve içindeki poiler çok yeterli. Yükleyene anlatana çok teşekkürler. Gerçekten güzel paylaşım :oke:

bende de n79 var kardeş ama karışık gelio kurmaya cesaret edemiorum çalışırsa benımkındede süper olur yaa :oke:

Üst Alt