o_efe_06
Üye
valla ben hariç herkes kurmuş, ne güzel. ben diyorumki telefonum 5800;
"Ayarlar-Tel ayarları -Uygulama Ayarları - Konumlama -Konumlama Yöntemleri" Buradan sacede Tümleşik GPS seçili,
"Konumlama sunucusu kullan KAPALI olarak ayarlı"
"Ayarlar-bağlantı ayarları -Hedefler" İnternet ve Wap servislerindeki erişim noktalarını YOK.
Garmini kurdum, uygulamalara "Gmobile XT" olarak kaydedildi, açmak için tıklıyorum. "Uyarı GPS i güvenli kullanın" diyor kabul ediyorum;
"Satın Al ve Kullan"
"Deneme Başlat"
"Ürün Kodu Gir"
"Garmin GPS'e bağlan" yazıları çıkıyor
satın al desem bağlantı istiyor,
deneme başlat desem bağlantı istiyor,
ürün kodu zaten yok,
"Garmin GPS'e bağlan" diyorum "Bluetooth şu an kapalı Lütfen açın" diyor, Tamam diyorum ve bu konunun en başındaki reis-i-eagles'in koymuş olduğu
bu resim çıkıyor ama sol üsteki yeşil renkli sinyal alanı yok tabi.
ondan sonrada öylece kalıyor, ekran kararıyor, kendiliğinden kapanıyor, yarım saat açık alanda bekledim yine tık yok yani. Bilen biri varsa bi yardımcı olabilirmi.
"Ayarlar-Tel ayarları -Uygulama Ayarları - Konumlama -Konumlama Yöntemleri" Buradan sacede Tümleşik GPS seçili,
"Konumlama sunucusu kullan KAPALI olarak ayarlı"
"Ayarlar-bağlantı ayarları -Hedefler" İnternet ve Wap servislerindeki erişim noktalarını YOK.
Garmini kurdum, uygulamalara "Gmobile XT" olarak kaydedildi, açmak için tıklıyorum. "Uyarı GPS i güvenli kullanın" diyor kabul ediyorum;
"Satın Al ve Kullan"
"Deneme Başlat"
"Ürün Kodu Gir"
"Garmin GPS'e bağlan" yazıları çıkıyor
satın al desem bağlantı istiyor,
deneme başlat desem bağlantı istiyor,
ürün kodu zaten yok,
"Garmin GPS'e bağlan" diyorum "Bluetooth şu an kapalı Lütfen açın" diyor, Tamam diyorum ve bu konunun en başındaki reis-i-eagles'in koymuş olduğu
bu resim çıkıyor ama sol üsteki yeşil renkli sinyal alanı yok tabi.
ondan sonrada öylece kalıyor, ekran kararıyor, kendiliğinden kapanıyor, yarım saat açık alanda bekledim yine tık yok yani. Bilen biri varsa bi yardımcı olabilirmi.