Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

onurap10

Üye
Ben burdan değil ama başka yerden yaptım kurulumu haritayı yükledim ama harita çok detaysız sokaklar felan yok fiziki harita gibi bişey.. :D

Zaten programda detaylı harita felan yükleyin diyor onun dışında program düzgün çalışıyor ve lisanslı nerden ve nasıl yüklemeliyim haritayı?

--------------- Ekleme ---------------

Tamam yaptım çok iyi çalışıyor program çok teşekkür ederim..

rasari

Üye
teşekkürler kardeşim ama ben çözemedim olayı

patriot1wolf

patriot1wolf

Üye
paylasim icin tesekkurler..
ben yurtdisindan yeni uye oldum, su anda lg gt505 telefon kullaniyorum, garmin programini ucretsiz versiyonunu kendi sitesinden indirmistim ama fazlada bi ise yaramiyo.. yukarda verilen bilgiler dahilinde yaparsam benim telefonda ise yarar mi? veya gt505 icin onerebileceginiz ucretsiz navigasyon programi var mi? telefonun kendisinde orange map var ama aylik abone istiyorlar :) yardimci olursaniz sevinirim, simdiden tesekkurler....

lucklord

Üye
BEn kurulumu sorunsuz şekilde halletim tek sorunum uyduya bir türlü bağlanmaması açık havada gps açtığımda 1 kutu çekiyor ve buda gpse bağlanmıyor yaklaşık 15dk-20dk açık havada beklememe rağmen navigasyon yapmıyor İstanbul avrupa yakaında ikmet etmekteyim acaba bunun bir çözümü var mı ?

storm_61

storm_61

Üye
öncelikle emeğin için teşekkürler.
5800 telfnuma kurdum hatasız çalışıyor. linkler 10 numara anlatım 10 numara
program için tekrar teşekkürler.
uyduya bağlanamayan arkadaşlar ilk önce: ayarlar -bağlantı- wifi yani wireles ile bir ağa bağlı kalın ondan sonra garmin programı açın ve uyduya bağlanın ok.
tek sorun kapalı mekanda çekmemesi bu uyduyu göremediği için.
bizede yolda gerekli zaten::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha:

Reis-i Eagles™ :oke:

zeyunal

zeyunal

Üye
Garmin in yeni Kıbrıs haritası 02.2010 çıktı. Haritayı isteyenler bana pm den ulaşabilirler.
Cyprus3D_Q6.1 Geomatic MapsTM_T.C.Geomatic Ltd© 2_2010

harita ayrıca asagıda ekte verilmiştir.

Ekli dosyalar

karshiyakali

karshiyakali

Üye
ya reis ben programı kurdum gayet sorunsuz çalışıyor nokia E71 de fakat güvenlik kameraları bide trafik durumunu göstermiyor neden olabilir sence trial yazıoyr ondan olabilir diye düşünüyorum ama nasıl yapıcaz bu işin hocası sensin sana sorayım dedim

aa-tolga

aa-tolga

Üye
2009.12 türkiye TKLTL çıktı.

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi

Garmin Navcity® Turkey 2009.12-TKLTLA | Türkçe!!

;)

aa-tolga

aa-tolga

Üye
işte reis ekledi arkadaşlar...

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
İlk sayfa da güncellendi!

zeyunal

zeyunal

Üye
Garmin in yeni sürümü çıkmayacakmış. Garmin developer ları ile mailleştim, bundan sonra yeni mobile güncelleme çıkmayacagı ve sadece kendi telefonları olan Nuviphone üzerinde yogunlaşacakları yazıyor. Bilginize.

mony

Üye
teşekkürler elinize sağlık . arkdaşlar bu harita ilçeleri görmüyor galiba bulunamadı diyor

gurhan36

Üye
Ulan yine mi eksik o kadar da bekledik

merdempc

Üye
sağolasın üstad.. N78 cihazımda güzel çalıştı program sıra geldi haritayı indirmeye

ferdikan

ferdikan

Üye
Selam Garmin Navigasyonu Yükledim.Açında Bellek Yetersiz En az 8Mb Yer Lazım Diyor.Çözümü Varmı ??? :ağlarım:

hasoa

Üye
reis slm ben donanımhaber'den n82 kullanıcısıyım tanırsın belki nese şey sorcaktım bana acil suriye haritası yada suriyeyi içine alan bi harita lazım varmı acaba yaf yardımcı olursan çok sevinirim şimdiden teşekkür ettm ??

HERKESE SEVGİLER SAYGILAR...

efe200610

Üye
selamlar programı herşeyiyle yazdığı gibi yükledim fakat haritayı bir türlü açamadım hsfıza karı içerisindeki GARMIN dosyasını açıyorum herşey iyi ama GMASUPP.IMG dosyasında soru işareti var ve dosyayı açmak istediğimde "Açılamıyor. Dosya türü desteklenmiyor" şeklinde bir ifade çıkıyor telefonum Nokia 5800 XM ayrıca bu telefonda nokianın kendi navigasyon programını da kullanamamıştım servise de gönderdim fakat bir sorun olmadığını söylediler ben bu navigasyonu kullanamayacakmıyım yardım lütfen...

Üst Alt