Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

demiryar

Üye
gps cihazı aranıyor diyor gps cihazı bulunamadı diyor yardımcı olurmusunuz harita siyah gözüküyor no map diyor yardımınızı bekliyorum

fbagrega

fbagrega

Üye
telefonda aşağıda verdiğim ayarları yaparsan kontör gitmez.:oke:
Ücret ödemeden navigasyon yapmak için yapılması gerekli ayarlar.
1- Ayarlar-Tel ayarları –Uygulama ayarları -Konumlama -Konumlama Yöntemleri Buradan sacede tümleşik GPS seçili olsun.
2- Konumlama sunucusu kullan KAPALI olarak ayarlayın.
3- Ayarlar-Tel ayarları - Bağlantı -Hedefler
İnternet ve Wap servislerindeki erişim noktalarını sil.Wlan olanlar hariç.
(wlan özelliği olmayan telefonlarda onlarıda silin.)
Artık tüm navigasyon programları ile internet ücreti ödemeden navigasyon yapabilirsiniz.

e71 için bi yöntemin varmı konumlama sunucusu kapalı seceneği yok teşekkürler

nickimnickim

nickimnickim

Üye
Teşekkür ederim

shark_01

Üye
Herkese Selam ;
Benim sizlere bir sorum olacaktı Garmin Mobile XT v5.00.50 yi kusursuz olarak kurdum ve sorunsuz çalışnakta yalnız belirli bir süre geçtikten sonra cep telefonu güç tasarrufuna geçiyor ve bu yüzden navigasyon açıkken ekran kapanıyor ve ben faydalanamıyorum.Bu sorunu daha önce nokia 5800 kullanırken yaşamadım.Nokia E 72 de bu sorundan kurtulmak için ne yapmalıyım.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

gsindir

Üye
slm reis oncelikle tsk bu guzel calisma icinde Ayarlar – Sistem – Uzak GPS’e girip Ekli/Yardımlı/Yerleşik GPS bu sekilde devam ediyorum ama bi turlu yardimli gps flan yazan yer cikmiyo hep cihaz ariyo yaziyo sonrada cihaz bulunamadi yaziyo

&MAVİ&

&MAVİ&

Üye
arkadaşlar slm
konunun yeri burasımı bilmiyorum yanlışsa özür :(

bende garmin nüvi 200 var
ben buna yeni ses yüklemeye calışıyorum ama sorun yaşıyorum
resimde gördüğünüz 11. sıradaki sesi kaydetmiyo ekrandaki hatayı veriyo
bilgisi olan arkadaşlar varsa bana yardım edebilirmi lütfen

aa-tolga

aa-tolga

Üye
slm reis oncelikle tsk bu guzel calisma icinde Ayarlar – Sistem – Uzak GPS’e girip Ekli/Yardımlı/Yerleşik GPS bu sekilde devam ediyorum ama bi turlu yardimli gps flan yazan yer cikmiyo hep cihaz ariyo yaziyo sonrada cihaz bulunamadi yaziyo

yardımlı gps denen yer telefonun ayarlar konumlama ve konumlama yöntemleri kısmında..

karyolla1

Üye
slm arkadaşlar.Yanlız 06.2009 haritasında sanırım sorun var.Bazı yerlere gelmeden sağa dön veya sola dön diyor ve araba yoldan çıkmış gibi gösteriyor bazenleri.Sizdede öyle bir sorun var mı

keysersoze1

Üye
öncelikle çok teşekkür ederim....ancak programı e72'me kurdum program açılıp kendiliğinden hemen kapanıyor nedemn olabilir acaba??

byon2

Üye
ka bırader walla uyduya baglanamıo bu melet ya n78 kulanıom nasıl yapcaz bılmıom bı yardımcı olsan

--------------- Ekleme ---------------

gps dogrulugu beklenıo dıo ne anlamda ve sureklu uuydu aranıo dıo hadı be bı yardım atalım be kardesler

spectur

Üye
Aynen denilenleri yaparak E71 ime kurdum ve cidden sorunsuz çalışıyor :)

Çok teşekkürler

aa-tolga

aa-tolga

Üye
evet çok güzel bir programdır.

makrovba

Üye
Merhabalar

Sizlerin sayesinde Telefonuma (5800XM) Garmini kurdum. Geçen hafta İstanbulave tabiki karşıya geçmem gerekti ve Garmin sayesinde hiç kimseye sormadan gideceğim yeri buldum.Teşekkürler.

Not: Yeni yolları güncellenmediği için bazı yerlerde yol hatası veriyordu :) ben köprüden geçiyorum o ise beni suyun üstünden gittiğimi gösteriyordur.

Birşey sormak istiyorum. Ben Avrupa yakasına geçemk istediğimde bana boğaz köprüsü güzargahını gösterdi. Ben ise Fatih Köp. Geçmem gerekiyordu. Bir iki defa farklı yola girdikten sonra fatih köprüsüne girdi. Acaba farklı alternetif yollar belirleme durumu varmı?

aGeneL

Üye
bende kurdum açıyorum programi garmin yazisi geliyor sonra program kapaniyo bilen varmi

Ad3m

Üye
spectur e71 e hangisini kurdun 2.2009 u mu bu turkce oldugu icin daha iyi diyolar bende kurcamda :)

holy_

Üye
dostum dediklerini yaptım ama kurarken sertifika eski ve ya telefon ayarları yanlış yazıyo yardımcı ol lütfen telefonum n 85

ceruti

Üye
arkadaşlar a,b ve c şıkkındaki bütün dosyalarımı indireceğiz ben anlamadım açıkcası???

rain_brave

Üye
ugrasan eller dert görmesin :)

--------------- Ekleme ---------------

yok sadece en üstlerdeki ni indirecen

m3sl3m

Üye
No map olayını hala halledemedım --n95

5800Navi

Üye
Eline emeğine sağlık gerçekten çok işe yarar bi program... :)

Üst Alt