quanon
Üye
Merhaba,Merhabalar
Sizlerin sayesinde Telefonuma (5800XM) Garmini kurdum. Geçen hafta İstanbulave tabiki karşıya geçmem gerekti ve Garmin sayesinde hiç kimseye sormadan gideceğim yeri buldum.Teşekkürler.
Not: Yeni yolları güncellenmediği için bazı yerlerde yol hatası veriyorduben köprüden geçiyorum o ise beni suyun üstünden gittiğimi gösteriyordur.
Birşey sormak istiyorum. Ben Avrupa yakasına geçemk istediğimde bana boğaz köprüsü güzargahını gösterdi. Ben ise Fatih Köp. Geçmem gerekiyordu. Bir iki defa farklı yola girdikten sonra fatih köprüsüne girdi. Acaba farklı alternetif yollar belirleme durumu varmı?
evvela Fatih'ten geçmem gerekiyor derken aracınızın türüyle alakalıysa bunu programın menüsünden seçtiğinizde sizi, aracınıza uygun yollardan geçirecektir (araçlar-ayarlar-rota tespiti-rotaları hesapladan aracının türünü seçersen sorun kalmaz), yine siz yoldan gitmekteyken yol dışından ( su üstü, tarla vs) gidermiş gibi göstermesinin çözümü de program içinde menüde mevcut (araçlar-ayarlar-harita-konum göster- yollarda yaparsan seni yoldan çıkarmaz)
neticede program harika herşeyin mutlaka çözümü var, selamlar ve emeği geçenlere sonsuz teşekkürler...
--------------- Ekleme ---------------
araçlar-ayarlar-ekran-arka ışığı geçersiz kılmadan seyir sırasında açık'ı seçersen sorun çözülebilir dene istersenHerkese Selam ;
Benim sizlere bir sorum olacaktı Garmin Mobile XT v5.00.50 yi kusursuz olarak kurdum ve sorunsuz çalışnakta yalnız belirli bir süre geçtikten sonra cep telefonu güç tasarrufuna geçiyor ve bu yüzden navigasyon açıkken ekran kapanıyor ve ben faydalanamıyorum.Bu sorunu daha önce nokia 5800 kullanırken yaşamadım.Nokia E 72 de bu sorundan kurtulmak için ne yapmalıyım.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
ben köprüden geçiyorum o ise beni suyun üstünden gittiğimi gösteriyordur.