Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

ertas1

Üye
ben proğramı kurdum ama 2 gün çalışyor sonra kendini siliyor ve yeniden kuruyorum çalışıyor ancak yine 2 gün sonra proğram kendini siliyor neden olabilir.

ebubekirrr

Üye
kardeş eline sağlık, Allah razı olsun...

hidayetkin

Üye
GPS ayarını değiştiremiyorum. Ayarlar – Sistem – Uzak GPS’e girince Yardımlı GPS çıkmıyor. "Yalnızca Garmin GPS cihazına bağlantı izni verilir" diyor. "Ekli GPS'i kullan" diye bir seçenek yok, dolayısıyla uzak GPS'i değiştiremiyorum.
Gözden birşeyi kaçırıyor olabilirim, yardımcı olursanız sevinirim.

yetmislik

Üye
s.a uzun zamandır telefonuma bu programı kurmaya calısıyorum fakat yapamadım bunu kullanmam ıcın baska bı cıhaza ıhtıyacım var mı telefonumun markası lg gm735 lütfen yardım edermısınız [email protected]

--------------- Ekleme ---------------

s.a uzun zamandır telefonuma bu programı kurmaya calısıyorum fakat yapamadım bunu kullanmam ıcın baska bı cıhaza ıhtıyacım var mı telefonumun markası lg gm735 lütfen yardım edermısınız [email protected] msn adresım yardımcı olursanız cok sevınırım aksamları nete gırıyorum sımdıden saolun.

J3ur4K

Üye
arkadaşlar 5800xm var bende ama haritaları göstermiyo.daha yeni aldım sayılır başta gösteriyodu ama gitti harita.maploader flan yükledim bida gedli 2-3 gün sora yine gitti görüntü nası görünmesini sağlayabilirim lütfen bi yardım edin??

lemiroir

Üye
:oke: dostum sana çook çook teşekkür ederim.nokia 6710 navigatorum var ve uygulamayı yükledim kusursuz çalışıyor,hem deniz hem karada kullanacağım için sitesinden deniz haritasını indirdim dediğin gibi kurdum oda kusursuz çalışıyor.yanlız bu deniz haritasını kurarken senin verdiğin ilaç ******ini değilde Garmin Unlock Generator v1.5 kullandım .yanlız sormak istediğim birşey var pc ile garmini senkronize edebilecğim bir prorgam varmı.garminin MapSource Beta prorgamını yükledim cihazı buluyor receive yapıyor ancak mps yada gpx uzantılı harita dosyalarını istiyor,bir tavsiyen varmı?

mask83

mask83

Üye
tesekurler kardesım

zwangless

zwangless

Üye
Gps cihazı aranıyor diyor fakat bulunamadı diyor. Hepsini harfiyen uyguladım.

Antony Montana

Üye
Sorununu dikkatli okudum da heralde ben de senin eksik yazına doğru soruyu soramadım . 3,4,5. adımlar gelmedi diyorsun. Burayı bi anlat program yüklendi de sonradan açılışta mı sorun var yoksa direk "yükleniyor" esnasında problem oldu da garmin telefona kurulmadı mı?

Ben de garmin kurulumunda baya karın ağrısı çektim. Şimdi yardımcı olmaya çalışıyorum o kadar...

Herşey için sağol..Biraz sert çıkışmışım gibi görünüyor ama aslında niyetim öyle değildi. O yüzden kusura bakma kardeşim.. Sorunu hallettik.. Kurulum aşamasında problemler çıkmıştı. Ama şimdi tıkır tıkır çalışıyor. Sana da ve emeği olan herkese teşekkürler.. Paylaşımı hazırlayan reis-i Eagles' ada müteşşekürüm!

fatih_ayoglu

fatih_ayoglu

Üye
Emegin icin tesekkurler.Ellerine saglik.Bana benelux map ini nerden bulabilecegim konusunda yardimci olursan sevinirim simdiden tesekkurler

a_d_m_f

Üye
iyi günler
bende 5800 xm var.garmini yükledim.no maps yazıyor.lakin 3 tuşuna nasıl basacağım.
yardımlarınız için teşekkürler.
kolay gelsin

krbk7860

krbk7860

Üye
iyi günler
bende 5800 xm var.garmini yükledim.no maps yazıyor.lakin 3 tuşuna nasıl basacağım.
yardımlarınız için teşekkürler.
kolay gelsin

ekranda harita çıkınca a(+) tuşuna 3 defa bas yeterli olur.:oke:

shark_01

Üye
Açıklaman için teşekkürler peki yolda giderken bi anda ihtiyacın oldu ilk gprs bağlantısı için nereden wifi bulacaksın.

selam bu sorunla ilgili olarak bir çözüm varmıdır

krbk7860

krbk7860

Üye
Açıklaman için teşekkürler peki yolda giderken bi anda ihtiyacın oldu ilk gprs bağlantısı için nereden wifi bulacaksın.

Garmini ilk kurduğunda bile wifi bağlantısına gerek yok açık alanda cihaz kendisi uyduyu buluyor ve gerekli bağlantıyı yapıyor. telefon uyduyu gördüğü sürece (açık alanlarda) bağlantı sağlıyor.

faruk2007

Üye
sayin yonetici,
ben sizin siteden ve senin on gordugun ve yazdigin sekilde haritami ve programimi yukledim. turkiyede cok iyi kullandim.
sunanda 1 haftadir malezyadayim ve burayida bilmedigim icin hep yanlis yerlere gidiyorum. N95 8gb telefonuma buralardan

... 0-NT-v3-NT
... dd40a8d0f3
... emler.html

malezya ve kuala lumpur haritalarini bilgisayarima indirdim. ve senin bahsettigin gibi haritanin ismini gmapsup2 ve dosyasinida gmapsupp.unl olarak kaydettikten sonra Garmin klasörünün içine kaydettim. ve ayni sorun ''birim numarası 2339267968 kullanılarak haritalar acılamıyor '' ve ''kilitli bir harita yuklediniz bunu satın almak icin satın al ve kullan dügmesini.....'' diyor.
hic bir yanlislik yapmadim eminin ama mantigima yatmayan Custom Mapset'i seçtikten sonra MapID Code'a ne yazmaliyim. ben 230 yazdim. neden derseniz 3 gundur aramama ragmen maleyanin map ID sinin bulamadim. bir form sitesinde 230 yazdiklari icin yazdim ama sanirim bu yuzden boyle bir problem basima geldi. Garmin_Map_ID_Finder diye bir programda bulamiyor. hep hata veriyor. siz bulursaniz ve ya bana acil yardimci olursaniz cok makbule gecersiniz. gurbette kaybolmak kotu birseymis/ umarim beni anlar ivedilikle cevabinizi beklerim.
Saygilar/iyi calismalar..

Adım-3: gmapsupp.unl Düzenlemesi:
1-) ilac.rar dosyası içerisindeki IMEI Converter'ı çalıştırın. IMEI'nizi gerenkli yere yazın ve Generate diyerek kodu alın.
2-) Bu sefer ilac.rar dosyası içerisindeki Garmin İleç.exe'yi çalıştırın. Aldığınız kodu Unit ID yerine yazın.
3-) Select Map Product bölümünden Custom Mapset'i seçin. MapID Code'a 848 yazın. Bu sefer 2. (alttaki)Generate butonuna basarak kodu alın ve kopyalayın (CTRL+C).
4-) Yeni 1 Not Defteri açın ve yeni aldığınız uzun yapıştırın (CTRL+V). Farklı kaydet deyip, dosya ismini gmapsupp.unl olarak Garmin klasörünün içine kaydedin. (Uzantı .txt olMAsın, kaydederken alttan Tüm dosyalar'ı seçin.)

kel_arif

Üye
ben 848 i yazdıktan sonra hata alıyorum yardım edermisiniz..

umkaam

Üye
eline sağlık yanlız bn ekli gps bölümünü yapamadım öyle bi secenek cıkmıyor yardım lütfen?

burak_sefa

burak_sefa

Üye
merhabalar daha önce bir cok telefona kurdum denedım gayet güzel çalışıyor ancak yeni telim 5800 kuruyorum butun her şeyi tek tek yapıyorum ancak gps sınyalı tek dıste kırmızıda kalıyor hiç bir şekilde çekmiyor cıkmadıgım yol denemediğim yer kalmadı uyduya bağlanamıyor no maps diyor yardımlarnızı bekliyorum şimdiden tşkrler .

Fixerm

Üye
Eline sağlık

hunkar159

hunkar159

Üye
ekranda artı isareti var oraya basınca yaklasır

avrupanın tamamı 1.6 gb istersen hangi ülkeyi istersen oda var

2010.10 avrupa haritası.img 1.6 gb Map id kodu:449

3D Binalar:

Şerit Asistanı :(su anda sadece avrupa ve amerika haritalarında var)

hepsinde rapid hataveriyor

Üst Alt