Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

emrecn

emrecn

Üye
ya kardeş ben dosyaları karta atıyorum fakat aynı dosya isimlerinden(private,sys,system,resource gibi)kartta da olduğu için atarken birbirlerinin içine atıyor ve yükledikten sonra program düzgün çalışmıyor..karttaki dosya adlarını değiştirince de bu sefer önceden yüklü olanları görmüyor..ne yapmam gerekiyor??

karam5231

Üye
bu uygulamada paralı değil dimi_?

emrecn

emrecn

Üye
yok mu yardımcı olucak,arkadaşlar???

muhammethan

Üye
bende çalıştı ok..........

unscarred

Üye
ben herşeyi harfiyen yaptım ancak kartta atılması gereken yer hangi klasör onu anlamadım çalıştırıyorum ancak garmin ekranı geliyor program kapanıyor

krbk7860

krbk7860

Üye
yok mu yardımcı olucak,arkadaşlar???

ilk mesajdakileri harfiyen yaparsan olmaması mümkün değil. Tek dikkat etmen gereken yer unl uzantılı dosyaları düzenlemek. onu dikkatli yaparsan sorun olmaz. ben 5800 a kurdum sorunsuz bir şekilde çalışıyor. hatta ovi mapstan daha iyi. :oke:

fbagrega

fbagrega

Üye
e71 kullanıyorum yaklaşık 10 günüdür kullanıyorum bu programı çok iyi sıkıntı yok "Daha iyi GPS Doğruluğu Bekleniyor, Uydu aranıyor, sorunu olan arkadaşlar açık bi alanda denesinler 5-10 dk bekleyip birde başlangıçta uydu bulurken birkereliğine 1-2 kontörünüzü alıyor..ücretsiz bağlantı yapma yolu yok sanırım varsa yazarsanız sevinirim..

matilda78

Üye
arkadaşlar harita gözükmüyor.gps e bağlanıyor ama ekran bom boş yardım edermisiniz.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar harita gözükmüyor.gps e bağlanıyor ama ekran bom boş yardım edermisiniz.
no map diyor :((

ıtıri

Üye
evet bende sorunsuz kurdum.öalıştırdım ama no map yazıyor.bendede adresleri falan buluyor,arama yapıyor,gps cekiyor ama harita gçzükmüyor acaba neden sayın reis eger görüyorsan cevaplayabilirmisin.
Ben IRAK ta yım.acaba TR de olmadıgım için görmiyor olabilirmi?

ROUTO66 da öyle bir sorun yoktu.haritası olan heryere istedigim zaman bakabiliyordum.bundada öyle bişi yokmu acaba?

karam5231

Üye
benmde aynı sorunum var harita gözükmüyor no map diyor.. uydulara bi türlü bağlanılamıyor.. harita gelmiyor bi türlü yardım lütfen....

alper559

alper559

Üye
eline sağlıık programı yükledim açıldı şimdi bağlanmaya çalışacağım açık alana çıkıp

rutuk

Üye
üstat teşekkürler N79 kullanıyorum kurdum çalıştı. Güncel haritalar olduğunda telefona nasıl yüklüyoruz. anlatırsan sevinirim

zac60

Üye
tesekkur ederim.GB map lazim

akgunoglu

Üye
yaw arkadaşlar. bir arkadaşımın e71 telefonuna kurdum. her bağlantıda 2 kontor kesiyormuş. nedir bu işin aslı. programdanmıdır acaba

krbk7860

krbk7860

Üye
yaw arkadaşlar. bir arkadaşımın e71 telefonuna kurdum. her bağlantıda 2 kontor kesiyormuş. nedir bu işin aslı. programdanmıdır acaba

telefonda aşağıda verdiğim ayarları yaparsan kontör gitmez.:oke:
Ücret ödemeden navigasyon yapmak için yapılması gerekli ayarlar.
1- Ayarlar-Tel ayarları –Uygulama ayarları -Konumlama -Konumlama Yöntemleri Buradan sacede tümleşik GPS seçili olsun.
2- Konumlama sunucusu kullan KAPALI olarak ayarlayın.
3- Ayarlar-Tel ayarları - Bağlantı -Hedefler
İnternet ve Wap servislerindeki erişim noktalarını sil.Wlan olanlar hariç.
(wlan özelliği olmayan telefonlarda onlarıda silin.)
Artık tüm navigasyon programları ile internet ücreti ödemeden navigasyon yapabilirsiniz.

gsindir

Üye
slm bende n96 var kurdum ama acmaya kalktigimda sadece garmin yaziyor ve kapaniyor hemen ne yapmam lazim acaba

--------------- Ekleme ---------------

bide gmaps.img dosyasi yokki bende bulamadim hepsini indirdim ben acaba ismi degisik olabilirmi

minotoman

Üye
lg km 900 için uyumlu navigasyon programı varmı yardımcı olursanız sevinirim

shark_01

Üye
Herkese Selam ;
Benim sizlere bir sorum olacaktı Garmin Mobile XT v5.00.50 yi kusursuz olarak kurdum ve sorunsuz çalışnakta yalnız belirli bir süre geçtikten sonra cep telefonu güç tasarrufuna geçiyor ve bu yüzden navigasyon açıkken ekran kapanıyor ve ben faydalanamıyorum.Bu sorunu daha önce nokia 5800 kullanırken yaşamadım.Nokia E 72 de bu sorundan kurtulmak için ne yapmalıyım.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

apaci6566

Üye
ya arkadaşlar biri bana yol göstersin private reseurce ve sys n95 8gb atamıyorum acil yardım aygıta konamadı.bu öğeyi oluşturma izniniz yok diyor

shark_01

Üye
Herkese Selam ;
Benim sizlere bir sorum olacaktı Garmin Mobile XT v5.00.50 yi kusursuz olarak kurdum ve sorunsuz çalışnakta yalnız belirli bir süre geçtikten sonra cep telefonu güç tasarrufuna geçiyor ve bu yüzden navigasyon açıkken ekran kapanıyor ve ben faydalanamıyorum.Bu sorunu daha önce nokia 5800 kullanırken yaşamadım.Nokia E 72 de bu sorundan kurtulmak için ne yapmalıyım.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Üst Alt