Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

maktama

maktama

Üye
gprs kullanabilirmiyim ?? yoksa illa gps cihazı lazımmı ??
Gps aygıtı dışında bir yöntem kullanırsan gerekli konumlandırma bilgisini gsm şebekesi üzerinden alır ve bu da faturana "bayağı" bir yansır.
Astarı yüzünden pahallıya gelir yani.

do6ukan

Üye
reis-i aegles ben senin dedegin gibi kurdum ama ses dilini seç te bir problem oluştu ses dilini türkçe yapamıyorum yardımcı olursan sevinirim...!!

gsad

Üye
arkadaşlar ilk sayfada söylenen herşeyi yaptım dosya uzantılarını da düzenleyerek klasörun içine attım ama telefonda programı açtım no maps yazıyor neyi yanlış yaptım acaba ve nasıl düzeltebilirım yardımcı olursanız sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bir de 3 tuşuyla zoom yap deniyor dokunmatik ekranda harita varken tuş görünmüyor ki nasıl 3e basacaz

er80gs

Üye
üstad eline sağlık tek seferde calişti kopyalama ile iş bitti kurmaya bile gerek kalmadı nokia 5800 da kullandım ve calişiyor tekrar teşekkürler...

o dedigin sorun bendede vardı bir sefere mahsus gps e baglandım ondan sonra harita göründü çözüm olarak GPS uydusuna bir kere bağlanman onun dışında benim bildiğim bir çözüm yok...

arkadaşlar ilk sayfada söylenen herşeyi yaptım dosya uzantılarını da düzenleyerek klasörun içine attım ama telefonda programı açtım no maps yazıyor neyi yanlış yaptım acaba ve nasıl düzeltebilirım yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar bir de 3 tuşuyla zoom yap deniyor dokunmatik ekranda harita varken tuş görünmüyor ki nasıl 3e basacaz

atahan0014

Üye
süpersin

krbk7860

krbk7860

Üye
sitesinde yeni türkçe ses dosyası yayınlanmış ben yükledim ama henüz denemedim.
denemek isteyenler için buyrun.

denedim maalesef bu yeni ses dosyası çalışmıyor.

holigan53

Üye
v4.20.20 GarminMobileXT.sis dosyası yok 5,00 içindeki GarminMobileXT.sis dosyasıyla yüklesem 5.00 mı yüklenir..5.00 yükledim biraz sıkıntılı çıktı ondan 4.20 yüklemek istiyorum

beyyup

Üye
Arkadaşlar garmini bilgisayardan telefona yükledim sorunsuz yükleme tamamlandı, cepte garmini açınca ilk garmin yazılı ekren görünüyo ve program düşüyor bu sorunu nasıl cözerim ? telefonum N95 8Gb

kyhn58

Üye
Dün çalışıodu gps bugün bi adrese tıkladığımda "Daha iyi GPS Doğruluğu Bekleniyor" diye bi yazı çıkıyor ve sürekli bekliyor onu arıyor. Ekli/Yardımlı/Yerleşik GPS seçeneğini de seçtim bu arada. O işlem tamam. Bugün nolduysa sürekli doğruluk bekliyor.

smpyncn

Üye
arkadaşlar garmin haritada bulunduğum yerin ismi yazmıyor haritada bu noktaya kendim isim verebilir miyim böyle bi özellik var mı

karakule1112

Üye
eline saglık kardeşim senin gibi paylaşım ustasına ne denir ki eyvallah

smpyncn

Üye
arkadaşlar garmin kullananlardan yardım bekliyorum lütfen..2 üst sıradaki mesajıma bi cevap yazarsanız sevinirim

jemilje

Üye
ellerinize sağlık gerçekten çok yararlı bir program

ssumbul

Üye
Paylaşım için çok teşekkürler.
Küçük bir sorun:
Nokia E71 telefona yükledikten sonrai sanırım program arka planda çalışmayı sürdürüyor. Bu nedenle dei telefonun sarjı çok çabuk bitiyor.
Çözümünüz varsa ve paylaşırsanız çok teşekkür ederim

kyhn58

Üye
Daha önce çalışıodu gps bir kaç gündür bi adrese tıkladığımda "Daha iyi GPS Doğruluğu Bekleniyor" diye bi yazı çıkıyor ve sürekli bekliyor onu arıyor. Ekli/Yardımlı/Yerleşik GPS seçeneğini de seçtim bu arada. O işlem tamam. Nolduysa artık sürekli doğruluk bekliyor. Nedir acaba sorun bilen var mı?

karshiyakali

karshiyakali

Üye
abi uyduya nasıl bağlanıyor bu buletooth istiyor etkinleştirdiğim zaman gps cihazına bağlanamadı diyor nasıl olcak bu iş

DarkWeder

Üye
Gps aygıtı dışında bir yöntem kullanırsan gerekli konumlandırma bilgisini gsm şebekesi üzerinden alır ve bu da faturana "bayağı" bir yansır.
Astarı yüzünden pahallıya gelir yani.

avea 3g pakedim war... programı deniyorum... fakat sonuç başarısız.. sadece konum belirliyor bazen onu bile yapmıyor :S

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Paylaşım için çok teşekkürler.
Küçük bir sorun:
Nokia E71 telefona yükledikten sonrai sanırım program arka planda çalışmayı sürdürüyor. Bu nedenle dei telefonun sarjı çok çabuk bitiyor.
Çözümünüz varsa ve paylaşırsanız çok teşekkür ederim

cepyusuf

Üye
arkadaşlar benim telefon 5800 XM. telefona programı kullanıyordum. internet paketim varken sorunsuz ve ücretsiz çalışıyordu fakat şimdi internet paketim bitti ve konturumda -30. onun için program çalışmıyor. lütfen yardım edinnnnnn

Üst Alt